CIRESE de mai-iunie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
carminabulina spune:
Cred ca ne facem probleme degeaba in legatura cu ploaia, macar de ar plouaaaaaaaa...ca eu vin pe jos in cazul asta ...Asa ca nu "sperati" la ce este imposibil d.p.d.v. meteorologic, cel putin nu azi.
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
carminabulina spune:
Adela, tin pumnii pt. o nastere uoasoara si o refacere rapida. De-abia te astept si pe tine cu bebe acasa .
P.S. - am fost ieri in vizita la o bebelina de 2 saptamani si 3 zile...am avut niste emotii, iar cand am luat-o in brate si am vazut cat este de usoara parca m-a apucat un mare regret ca nu l-am tinut pe Mihnea in brate mai mult decat am facut-o cand avea si el doar 4 kg . Ma uitam la al meu care parea un mic urias la 5700 gr ale lui...si iti vine sa te intrebi "Unde sunt zapezile de altadata?" vorba poetului (F. Villion)
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
magghyc spune:
Gabi25,
Eu am primit adresele de la Inaioana, pe a ta insa cred ca nu o am...
Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)
poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586
adelapop spune:
multumesc pentru urari
plec ca am de terminat diverse
sa papati si pt mine o prajitura si cand va intalniti mai colea pe langa lacra sa nu ma uitati ca pot sa vin si io....dar mai e pana atunci
Alexia27 spune:
Dragi mamici, va rog si eu de un sfat. Piticuta mea a facut o iritatie foarte urata pe burtica, pana deasupra buricului, eu cred ca e de la pampers, cu ce pot sa o dau? Are ca niste brobonele rosii cu capete albe si coboara pe pasarica spre fundulet si pe partea de sus a picioruselor.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png
Amonar spune:
Fetelor nu vreau sa va speri dar va povestesc ce s-a intamplat cu Kailan de azi dimineata. Nelinistita am tot citit pe Internet ce ar putea fi cauza starii lui Kailan si am ajuns la subiectul intestin spastic. De acolo am tot cercetat si am ajuns la subiectul intoleranta la lactoza si proteina din laptele de vaca. Azi dimineata de tot ( la ora 6 ) m-am dus disperata la farmacie pt ca stiu ca exista lapte special pt copii care nu suporta lactoza si proteina din laptele de vaca. Azi i-am dat numai acest lapte, deci fara laptele meu. Acum la ora 17:00 AM ALT COPIL!!!!! De fapt s-a resimtit efectul scurt dupa primul lapte. De obicei imediat incepea sa aiba convulsii si sa se ghem u i a sca de dureri de burta. Acum nimic!!!! E marait putin pt ca e obosit de la atatea crampe din zilele trecute.
Deci nu va multumiti doar cu ideea ca: toti bebei au crampe!!! E bine sa incercati sa vedeti daca bebeul vostru are vreo intoleranta/alergie la ceva!!!! De exemplu poate fi si de la soia!!!! Sau la anumite legume si fructe. Va puteti scuti copiii de dureri insuportabile. E sfatul meu si parerea mea. Voi decideti daca e nonsens sau nu.
Eu maine ma duc la doctorul de casa sa discut mai departe subiectul si probabil ca voi face si o programare la dietista pt ca vreau sa-i dau san in continuare.
Am citit undeva ca in Europa de Est si Sud numarul copiilor cu alergie la lactoza si proteina din laptele de vaca este FOARTE MARE!!!
Eu sper sa nu aveti aceeasi problema ca noi!!!
(poze mami,tati si Kailan)
neda spune:
fetelor, va multumesc pt raspuns.
Parca acum e mai bine desi, diaree inca mai are.Dar a inceput sa manince mai binisor .Totusi parca nu mai doarme ca inainte.
cineva se plinge ca nu slabeste desi alapteaza.-Am inteles ca efectul alaptatului se simte dupa citeva luni bune de alaptat.Deci mai asteapta citeva luni si apoi vei slabi cu siguranta.
Luana ,Angelica-multumim pt aprecierile legate de Mihai
De maine ma intorc la job-concediul meu s-a sfirsit
neda
Darria spune:
Alexia: bephanten e ft. bun - asta folosim si recomand.
Apoi panthenol spray e ft. bun.
Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)