CIRESE de mai-iunie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Darria .ii da si eu cu Bepanthen si o spal cu ceai de galbenele. I-am schimbat si marca de scutec, sa vedem acum.mi-e asa mila de ea, saracuta... Multumesc mult!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Alexia: noi folosim de la firma Pampers si nu am schimbat niciodata(exista posibilitatea ca la schimbare sa faca iritatii in f-tie de cum reactioneaza bebelusul si nu am chef de "experiente" acum) dar o tentativa de iritatie mi-a facut intre buricutz si "duducutza" cu toate ca o dadeam cu bepanthen.
Noi spalam fundutzul si "duducutza" cu ceai de musetel la fiecare schimbare de pampers(la kk fac baie iar la pipilut o sterg cu vata imbibata in ceai).
Am continuat sa o dau cu aceeasi cremuta(un pic mai mult in acea zona) si a trecut.

Incearca sa o lasi cate un pic sa se aeriseasca si apoi sa aplici crema. Banala crema de galbenele are uneori rezultate surprinzatoare - stiu de la nepotica. Alte mamici recomanda pasta petrini - nu am folosit niciodata. Stiu ca se mai poate prepara in farmacie crema pt. iritatii dar nu mai retin cum se numeste.

Multa bafta si sa-i treaca iritatia cat mai repede, stiu de la nepotica ce inseamna.

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Deci, am scris un mesaj interminabil, si la urma, pe motiv de tastatura idioata, am dat "Reseteaza". Si acum incerc sa refac manual mesajul...

Noi acum am ajuns acasa de la "marea intalneala". De fapt de 30 de minute. Am petrecut o seara de nota 10 la o cu Luana, Shoricutza si Andreea (amiss_zipp) (si sotii din dotare bineinteles, dar cu care nu prea am avut noi treaba pt. ca isi gasisera limbajul de programare comun). Ne-am intalnit cu niste mamici minunate si niste bebelushi dulcei, dulcei de tot. E o senzatie incredibila sa vezi "pe viu" persoanele carora te confesezi virtual si sa constati ca sunt deosebite.

Cu wrap-ul inca nu pot sa ma laud pentru ca noi am lasat bebelina la bona si nu am apucat sa-l probam. Dar chiar si asa, pentru faptul ca ne-a dat motive sa ne intalnim, "face toti banii". Si sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului, adica sa-i multumim ineiioana ca ne-a scos din casa . Aaaa.. si pentru ca i-a dat voie Katjei sa se plimbe de manuta cu Vlad . Ca tare bine le mai statea impreuna!

Deocamdata cam atat...

Mai scriu!

Vlad si Ana
Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

vreu sa vad si poze de la intalneala cangurilor

eu sunt mai bine un pic cu sanul, azi noapte am pus compresa rece si frunze de varza si nu mai il simt asa de congestionat....laptic vine bine din el si copilu suge dar chiar nu pot sa-mi dau seama de ce ma doare si e il simt mai tare decat celalalt chiar si cand e gol.

ahhh, am fost ieri la o nunta...cea mai faina nunta la care am fost vreodata.....locatia beton, un restaurant pe dealu feleacului de unde aveai panorama clujului...muzica...niste muzicanti care canta si la filarmonica am inteles...dar au cantat extraordinar(muzica ambientala, populara, latino, orice)....prima data am crezut ca unul din ei e ceva peruan sau in tot cazul din america de sud dar apoi am inteles ca sunt tigani(nu sunt rasista)....au facut un show super beton....plus ca noi am avut masa pe terasa unde era si ringul de dans chia in fata mesei mirilor...niste focuri de artificii mai ceva ca la columbeni ....
si azi am fost la iarba verde si ne-a prins ploaia

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Adela, tin pumnii pt. o nastere uoasoara si o refacere rapida. De-abia te astept si pe tine cu bebe acasa .

P.S. - am fost ieri in vizita la o bebelina de 2 saptamani si 3 zile...am avut niste emotii, iar cand am luat-o in brate si am vazut cat este de usoara parca m-a apucat un mare regret ca nu l-am tinut pe Mihnea in brate mai mult decat am facut-o cand avea si el doar 4 kg . Ma uitam la al meu care parea un mic urias la 5700 gr ale lui...si iti vine sa te intrebi "Unde sunt zapezile de altadata?" vorba poetului (F. Villion)

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

la fel am patit si eu vineri cand am iesit cu piciul la plimbare...am vazut o fetita de 3 saptamani asa de micuta si firava si ma uitam la al meu cat de mare si dodolot ela 2 luni si 3 sapt(avea acu o sapt 7100g) ....m-a apucat nostalgia...si tot timpul zic deja ca mi-e dor de el cand era micut ..prea mare a crescut dintr-o data..imediat merge la scoala

luana pai daca imi dai adresa iti iau un burete din ala si-l pun colet....sigur o sa-l folosesti ...eu cred ca pana sta in fundic sigur....si poate si dupa....

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salut

Vreau sa vad si eu poze de la marea intalnire..

Amonar - aici se fac toate vaccinarile care se fac si in Romania, cu exceptia unuia impotriva febrei japoneze. Ma bucur sa aud de Kailan ca ii este mai bine.
Pentru koreeni nu exista notiunea de colici, ci de dureri abdominale pe care ei le considera normale si recomanda masajul pe burtica. Cat despre alergii, i-au facut foarte multe teste, iar rezultatul a aratat ca nu e alergica la nimic.

In rest incerc s-o tin pe Luana cat mai ocupata, si chiar am rezultate bune. I-am luat un balon in forma de pisica..si e topita s-o tina de ata si s-o traga in sus si-n jos. O are de 2 zile si nu s-a plictisit inca de ea.

aici am facut cateva filmulete.
http://www.dropshots.com/luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

arleena,
saru-mana mult! iti dai seama ca as fi mai mult decat incantata! nu ai pm activat sa iti trimit adresa,cum fac? si de trimis imi poti trimite cu ramburs pe valoarea lui plus cheltuielile de transport, bine? inca odata,

a,era sa uit: ai o voce.... mi-e greu sa cred ca un bebe ar putea plange langa vocea aceea. si barbatu-meu a fost impresionat cat de dulce suna!!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

scriu de ieri imediat de terminam masa!!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Luana - tu de la cate luni intentionezi sa-i incepi Horei diversificarea alimentatiei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

acum scriu si eu ca sa ma bag in seama....mai ales pt ALEXIA....dar sipt restul mamicilor....de ce nu incercati la alergii si bubite de la pisu si de la kk sa dati cu ulei de masline coemrcial???spalat bebicul bine si apoi uns cu ulei ca pe o salata!VA JUR ca noua toate ne-au trecut asa!si am dulapul plin de tot felul de alte creme pt iritatii pt arsuri pt bla bla....dar eu asa am rezolvat de fiecare data!ultima chestie care am patit-o o fost cu o arsura grava la gat unde tot ii curge laptele si eu doar l-am sters!dar cand am remarcat ca al meu bebel se inroseste si e grav am inceput spalarea cu ceai de musetel sau simplu cu apa si apoi aplicat uleiul!face minuni!trebuie doar sa il dati pana ii trece....nu doar o data si gata!

cat despre tinutul in brate si pupacitul eu am avut grija sa o fac de mic!l-am tinut in brate mereu si am incercat chiar sa-l culc cu mine-imi placea sa ii simt trupul mic si cald langa mine!dar nu vroia el ca lui ii place la goangele lui in patutz!:))cum ill pun acolo si ii dau drumul la invartitoare cum se linisteste si se cearta cu ele pana adoarme!aseara am fost la plimbare si cat m-am inmbracat l-am pus in pat sa se uite la goange cum se invart!si cand am fost gata dau sa il iua si el atat de atent era la ele ca in momentul cand l-am descoperit atat de atre s-a speriat ca o inceput sa planga de parca as fii turnat ceara fierbinte pe el!si mi s-o rupt inima!acum ii vorbesc si numai dupa ce realizeaza el ca vreau sa ii fac ceva de-abia atunci il iau din patutz!gata!

Mergi la inceput