CIRESE de mai-iunie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
26octombrie spune:
virgi,m-ai atins intr-un punct... neclar! nu prea stiu, insa probabil ca mai devreme decat estimam.. se pare ca pt.bebeii care papa exclusiv san se face de la 6 luni,iar pentru cei cu formula ceva mai devreme.
acum, problema mea era asa: eu am un stomac extrem de "prietenos", imi inghite toate amestecurile posibile si nu comenteaza. de exemplu, combinatia lapte, bere, fructe, unele peste altele, e comuna la mine, fara nici o problema. manc orice, uit sa ma uit pe termenele de valabilitate etc. iar cand ii vad pe cei din jur cu: nu pot manca aia, vaai, lapte nu tolerez, nu mai mananc cutare ca am mancat deja nu stiu ce.., mi se par din alt film. cred ca as muri daca m-as trezi cu un stomac sensibil, nu nesimtit ca asta!! ei bine - si acum se leaga - am tot auzit ca, daca diversifici de prea devreme copilul va avea probleme digestive, va ramane cu sensibilitate toata viata. iti dai seama ca eram in stare sa o tin pe fi-mea pe lapte doi ani, mai degraba decat sa ma trezesc cu ce mi-e mie mai groaza in casa.
am intrebat-o pe mama cand a inceput sa diversifice la mine si mi-a spus ca..... pe la 4 luni si ceva!! pai mama, daca eu am inceput sa inghit morcovi la patru luni si si uite-ma-s, cred ca si un bolovan l-as digera (mai incet, ce-i drept), atunci am incetat sa imi fac probleme si voi face dupa cum imi spune medicul (am inteles ca de la vreo patru luni imi va recomanda sa introduc sucul de morcovi, apoi om mai vedea). m-am intins cam mult, da voiam sa iti explic si ce-i in capul meu.
Luana si Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
virgi spune:
Luana..multumesc. Vroiam sa stiu si punctul tau de vedere in aceasta privinta...stiam ca si tu manaci de toate ca si mine ( uneori cate o bere, mai nou cate o tigara ca sa nu le spun numarul aici de fata cu toata lumea). Oricum in concluzie sa inteleg ca incepem dupa 4 luni..pana atunci ne mai documentam.
Ti-am trimis un email pe yahoo.
26octombrie spune:
hai sa zic: a fost excelent! ne-am intalnit cu mamici frumoase si copii si mai si, a fost frumos afara, nici prea cald, nici ploaie, toata lumea era voioasa. trebuie sa recunosc aici, nu eram convinsa de wrap atunci cand am plecat de acasa, ma interesa, eram intrigata, insa nu prea eram io lamurita cum stai asa, cu copilu atarnat de matale, fara sa te doara coloana! ei bine, multumesc Ioana,intr-adevar e minunat!
abia astept sa iesim la plimbare in marsupiu,Hora e ff incantata, n-o deranjeaza nici caldura, nici chinul la care o supune mami pana ii nimereste picioarele la locul lor, crede, probabil, ca e un nou joc... cu atat mai bine.
ieri am fost si cu mihai, care a vrut si el sa incerce wrapul si nu l-a mai dat jos vreo doua ore... asta e un alt lucru minuntat, avem doi canguri in familie!
dupa ce ne-am jucat pe-acolo de am bagat intr-un con de umbra chioscul de fanfara (unde se si canta oarece!), toata lumea se holba la foiala noastra, m-au intrebat vreo doua persoane "ce se da aici, mama?" si au fost fff dezamagite ca nu "se da" nimic..., carmina a prins neshte babe cu mainele la gura, ca "uite cum tine copilu'!!" si tot asa, cateva dintre noi au simtit ca scade periculos nivelul de hidratare al organismului si ne-am indreptat, in consecinta, spre... bere, Liana, Andreea, Betty si je, cu sotii din dotare si cupiii aferenti (betty a fost mai jmekera si si-a dat copila in custodie!) a fost EXCELENT, cea mai buna dovada e ca ne-am uitat pe-acolo fo 4 ore, pana spre miezu noptii. am fost centrul de interes al terasei, Andreea a alaptat in wrap, dupa ce s-a "impletit" pe acolo, apoi mi-am plimbat si io nitel cupilu, sa adoarma, tot dupa procesul de impletire aferent, oamenii erau foarte incantati de ce facem (asta pentru ca, spre fericirea mea, pe terase nu prea gasesti babe, un motiv in plus sa le frecventam!!)
in speranta ca v-am facut pofta de wrap si ca o vom face pe Ioana sa isi ia dubita pentru transpoturile la bucuresti si in tara, va pup. cangura shefa (al meu mai are si culoare de cangur...)
betty, abia astept chinese!!
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
26octombrie spune:
virgi
Hora Lucia
io tot cresc#8230;
alda spune:
Buna fetelor!
Vreau sa va spun ca ma bucur ca v-am vazut ieri in parc, sunteti foarte dragutze, mai dragutze decat in poze, imi pare rau ca nu am putut ramane mai mult, dar sper sa mai existe o intalnire in IOR si promit ca o sa ne facem timp sa ne cunoastem mai bine, poate il luam si pe tati cu noi. Aseara, dupa ce am plecat, la vreo 10 minute au inceput sa urle copilele de somn, noroc ca eram cu sora-mea si am rezolvat, am luat eu una in brate, ea una si in scurt timp s-a facut liniste... doar cat erau in brate, bineinteles, cum o asezam pe una din ele in carucior, incepea iar cantarea, ceva mai sonora decat orchestra din parc :).
Ioana as vrea si eu una bucata wrap, culoarea nu ma intereseaza foarte tare, as vrea sa alegi tu un material mai rezistent, asa ca pentru doi bebei :).
Va pupam,
gabi25 spune:
LUANA parca ma descrii pe mine cand zici cum amesteci mancarurile si la fel cu termenul de valabilitate ...... pai eu nu stiu ce sunt alea bube si daca nu are gust rau alimentul merge ca-i la vale . Din fericire Rares imi seamana mie si la partea ca nu e alergic la nimic si la faza cu amestecatul mancarurilor....intotdeauna amesteca pe langa mancarea normala si ceva dulce, ex. corn cu ciocolata cu cabanos . Sper ca si piscoata sa fie la fel....ca daca ii seamana lui taicasu
Am innebunit .... abia astept sa imi primesc wrap-ul.....pe mama am pregatit-o sufleteste si i-am spus ca atunci cand trebuie sa ne mutam la casuta, cand se termina renovarile asa imi voi face treaba....cu copilul prins de mine....oricum as face orice numai sa nu vina sa ma ajute mama soacra
Evolutie Daria
Poze
Amonar spune:
Si mama mi-a dat supa si alte cele la 4,5 luni. Eu tin minte ca intotdeauna eram constipata ca si copil. Si mai tarziu la fel. Mi-am revenit de abia cand am devenit vegetariana.
In schimb am dezvoltat acum vreo 10 ani o alergie la branza de aici si in general la produsele lactate. Cativa ani buni am avut bube pe fata si cosuri. Greu mi-au trecut. In Romania nu am avut niciodata vreo alergie dar imi aduc aminte ca faceam des urticare. Acum suport orice produs lactat. Cred ca Kailan a mostenit ceva de la mine.
(poze mami,tati si Kailan)
raalucutza spune:
AM pus poze noi aici:
adib spune:
raalucutza
mai ce ficior frumos ai.
da risti destul de mult sa publici asemenea poze.
peste vreo 15 ani daca da de poza asta pe net, nu stiu ce-ti va face. . peste 30 de ani probabil se va lauda cu ea.
oricum, sa fie sanatos, sa creasca mare si voinic.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://b1.lilypie.com/Ecgwp3/.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/my_photos