CIRESE de mai-iunie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 6
raalucutza spune:
RAMONA !cat despre vaccinuri aici incep doar de la 3 luni!asa ca eu adica CELESTIN nu o facut nimic pana acum!dar simptomele de dupa vaccin le are!:))))))))))))plangacios,rasfatat,nervos.....simpatic totusi!nu-l doare burtica si nici altceva!DAR NORMAL CA TOATE SE REZOLVA CU TINUTUL IN BRATE!
26octombrie spune:
lacramioara,n-ai inteles! wrapurile se dau numai pe baza de bebe!e ca pe vremuri, pe cartela, unde bebe e cartela! asa ca vii cu bebe, e musai!!
Luana si Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
inaioana spune:
Ralucutza, promit ca la inceputul saptamanii viitoare il trimit, sper ca o sa il ai in cateva zile, nu stiu exact cum merge posta romana dar nu e asa distanta mare...
Fetele canguroase, daca cumva ploua la 18.00 unde ne vedem? E vreo terasa ceva in zona? Cred ca ar trebui sa stabilim si acest aspect, sper ca nu m-am trezit prea tarziu... Asa ca Andreea, Cristina... voi sunteti cunoscatoarele,dati-ne de veste unde ne vedem daca ploua!
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
pozici
26octombrie spune:
in brown sugar, e la 100 m. ce ziceti??
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
cristina1702 spune:
sunt doua terase in parc...una se numeste "la tramvai"...insa e cu umbrele d'alea mari (unde am mers aseaea, andreea)...a, are de fapt si o parte inchisa si acoperita...a, doua e brown sugar...care are si o bucata, nu f mare, acoperita...dar nu va imaginati 5 stele...
dar...eu nu stiu cat de plin e la ora aia...
m-am gandit si eu la ploaie, ioana...dar eu sper ca nu o sa fie...
eu am o problema...cu carutul...azi nu s-a mai deschis...deci wrap-ul e mai mult decat necesar...maine mergem cu garantia in dinti sa vedem ce si cum...pot sa ma ajuti sa-l pun chiar acolo? ca vin cu copilul in brate...si nu vreau sa o chinui prea tare...eu vin si cu sotul, cred...e cam maraita madalina si nu stiu cat putem sta...a picat prost chestia cu carutul....sper sa se rezolve...
vorbim...
amiss_zip spune:
Da, este o terasa acoperita la o cofetarie vis a vis de Terasa Brown Sugar din parc. Si prajiturile sunt mniam mniam!
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
amiss_zip spune:
Deci pe alese
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
inaioana spune:
Ok, deci ne vedem la respectivele fantani sau daca cumva ploua la Sugar Brown pe terasa. Io vin cu copilu'n wrap ca sa ma recunoasteti! Sigur, Cristina, il punem numaidecat in wrapul tau albastru!
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
pozici
gabi25 spune:
Ce va invidiez ca va vedeti.
MAGDA nu stiu daca ai vazut intrebarea mea de mai inainte: adresa ti-o trimit tie pentru wrap, ca eu am trimis-o Ioanei!?
Copila mea e super maraita de ieri, atipeste cate putin si prin somn se tot miorlaie si ar fi in stare sa isi bage pumnutii cu totul in gurita....deja ma dor mainile si spatele de mor, cat e treaza vrea numai in brate si totusi si atunci plange....un plans nervos, deci evident o deranjeaza ceva
Evolutie Daria
Poze
adelapop spune:
apai daca wrpurile se dau doar pe baza de bebe trebuie sa o atentionez pe inaioana sa imi pastrezez wrapulca maine mergem la inducere
amfost azi la control si deoarece avem 40s si 4 zile si bebelica sta cuminte...o ajutam sa vina pe lume
va pup mamici,
shoricutza multumesc pentru urari
40+
quote:
Originally posted by 26octombrie
lacramioara,n-ai inteles! wrapurile se dau numai pe baza de bebe!e ca pe vremuri, pe cartela, unde bebe e cartela! asa ca vii cu bebe, e musai!!
Hora Lucia
io tot cresc#8230;