CIRESE de mai-iunie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Sa va`spun ce a facut mihaita.Il pun sa se culce(eldoarme numai pe burta).Doarme cam 20min dupa care il aud ca plinge.Surprinsa de somnul lui scurt, ma duc la el.Cind colo el era pe spate,plingind ca nu-i placea pozitia.Asa ca el s-a rostogolit singurel pe spate.Se pare ca de acum nu mai pot sa il las deloc nesupravegheat...tot timpul trebuie sa fiu cu ochii pe el, doar e baiat mare acum.

neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

LUANA, poti lua o fiola REGENT pentru insecte si se dilueaza in 1 l apa si pulverizezi pe peretii balconului. Fiola o gasesti la farmaciile veterinare. Intrebi daca e ok si cu catelu'. Si te vor indruma acolo ce si cum . Bafta!

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Lu, io m-as lasa de fumat... ca doar abia te-ai apucat din nou, ar fi usor!
Cu paianjenii ce sa-ti spun... mie imi plac, asa ca, nu te pot ajuta.
Poate vin si cu Mocutza in parc; este in functie de cat de agitat va fi dumnealui.

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album Mocutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Eu nu pot sa vin azi la intalnirea cangurilor.
Gicutzaaaaaaaaa,pe unde esti??Poti sa-mi iei si mie wrap-ul ???PLEASEE!!!!!

Alda,dupa ce-am citit mesajul tau m-am simtit vinovata ca m-am plans.Ai o familie minunata!Ce zice fetita cea mare?E geloasa?A mea, e putin!Nu pot sa-i pun nici o jucarie la Erik ca sunt a ei toate(desi in parc da la toti copiii)In rest ,dragoste cat cuprinde pentru fratiorul ei mic.

Adelapop,nastere usoara!Si eu am nascut primul copil la 411,3 zile si cel mic la 40,5 zile.C

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

neda al meu a facut tot infarixul hexa si a fost agitat 3 zile, adica a plans si a fist trist ba a mai facut si o diaree, este adevarat nu foarte grava dar nu-i mai trecea. De vineri suntem la regim alimentar si de-abia aseara se pare ca a inceput sa-si revina.

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

NEDA
Eu am probleme mari cu Kailan de la vaccin. De 2 sapt si ceva este intors pe dos si bolnavior. Nu stiu ce vaccinuri sa fac acolo dar noi am facut: Hepatita B, Pneumococ,Meningococ, Tuse convulsiva, Polio, Titanus, Difterie. Toate astea la un loc mi se par enorm de mult. Kailan are crampe ingrozitoare, se trezeste din somn urland de durere iar trupusorul lui se ghem u i e ste de durere. Dupa fiecare masa are crampe din astea. In plus diaree! Pot sa spun ca a diareea s-a concomitat cu constipatia. Deci de la un la alta foarte repede. Nu mai stiu ce sa mai fac, sant disperata.Am bagat tot felul de chestii in el doar-doar ii trece. Ultima "incercare" este lapte special pt copii care nu suporta lactoza din lapte si sant alergici la lapte de vaca. Incercam cu asta sa vedem cum reactioneaza.
Medicul meu de casa care este si antroposof mi-a spus ca vacinurile sant de fapt daunatoare la varsta asta pt ca suprasolicita sistemul imunitar al sugarului ceea ce poate duce la dezvoltarea alergiilor de tot felul. Cred ca Kailan a dezvoltat o alergie ceva, trebuie sa descoper. Voi pune un subiect separat cu acest item.
Noi santem terminati de oboseala si stress pt ca nu mai avem somn si liniste de la vaccin.

(poze mami,tati si Kailan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Amorar

Vrei sa spui ca toate vaccinurile mentionate de tine..le-a facut in unul singur???? Aici se fac esalonat....in 4 - 5 - 6 etape, in functie de vaccin...unele din cele mentionate de tine. le terminam in 2008..iar apoi urmeaza cele anuale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Amonar imi pare tare rau ptr Kailan ca se chinuie asa, saracutul ... tinem pumnii sa se faca bine cat mai repede.

Neda, Ana mea a facut vaccinul gratuit cu o singura intepatura si picaturi pe guritza si n-a avut absolut nicio reactie. A vomitat putin in seara respectiva dar atat ... m-am simtit norocoasa ca eram stresata rau de vaccin.
Io zic ca bebe nu are pofta de mancare si din cauza caldurii ... si Ana este un pic mai lenesa de cand curg apele pe noi ...

Adelapop, nastere usoara si bebe sanatos si frumos! tinem pumnii!!!

Lyly trebuie neaparat sa vii cu mocutza al tau ptr ca Luana zice ca seamana rau cu Ana mea si trebuie vazut musai daca are dreptate.

Io de abia astept intalnirea de la ora 18!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

aaaa, am uitat sa ma laud ... Ana doarme cam de o saptamana 7-8 ore pe noapte ... adica de pe la 11 pana pe la 6-7 (uneori chiar 8) dim. .... incep sa simt si io ca traiesc ...
Miercuri am facut si noi 2 luni si aveam 4500 g ... se pare ca este mai prichindica decat toti bebeii de aici, dar nu-i bai, suntem frumoase si avem timp sa recuperam ...
Partea proasta este ca io in loc sa slabesc, asa cum ma asteptam, ma ingras pe zi ce trece ... Se pare ca a fost o pacaleala (cel putin in cazul meu) ca alaptatul ajuta la slabire ... drept urmare ma simt uratica rau de tot, n-am cu ce sa ma mai imbrac si visez la clipa cand o sa ma mai simt din nou atragatoare ca la ceva f indepartat ... of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Virgi
Chiar sant curioasa ce vaccinuri se fac la voi. Aici se fac aceste vaccinuri esalonate in 7 ani. Se incepe la 2 luni, 3 luni, 4 luni, 11luni, la 4 ani si la 9 ani.
Vaccinurile care le-am enumerat se fac in 4 etape, deci pana la 11 luni. Dar totusi sant foarte puternice. Reactile pe care le are Kailan vin cred de la Pneumococ si Meningococ. Dar mi se pare prea lunga durata efectelor. Mi-e frica sa nu ramana cu ceva de la aceasta situatie.....

(poze mami,tati si Kailan)

Mergi la inceput