CIRESE de mai-iunie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
LYLY809 spune:
Astazi,la aproape 2 luni raportam si noi: 4950 gr. Asadar, luat 950g luna a-2-a; ma declar multumita.
Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album Mocutza
amiss_zip spune:
Am pus pe contul comun harta cu locul unde ne intalnim!! La bulina rosie . Acolo sunt fantanile arteziene!
SAu intrati pe link-ul de jos si dati zoom in /out si drag map pana va orientati in spatiu . fantanile sunt la intersectia dintre Campia Libertatii si Baba Novac pe spatiul verde de pe harta
www.bucuresti.com.ro/www/index.html/search?ShowOnMap=1&xMap=-684&yMap=-135&streetID=248" target="_blank">locul intalinirii cangurilor
La 6 saptamani si 5 zile avem 4050g
Ne vedem!
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
amiss_zip spune:
Buna daniela ! Spune-ne mai multe de bebelusha ta! Bine ai venit!
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Am pus pe contul comun harta cu locul unde ne intalnim!! La bulina rosie . Acolo sunt fantanile arteziene!
SAu intrati pe link-ul de jos si dati zoom in /out si drag map pana va orientati in spatiu . fantanile sunt la intersectia dintre Campia Libertatii si Baba Novac pe spatiul verde de pe harta
www.bucuresti.com.ro/www/index.html/search?ShowOnMap=1&xMap=-684&yMap=-135&streetID=248" target="_blank">locul intalinirii cangurilor
La 6 saptamani si 5 zile avem 4050g
Ne vedem!
DA-MI SI MIE TE ROG PE PM CONTUL COMUN SI PAROLA. THANKKS
Album Mocutza
adelapop spune:
carminabulina iti raspund si aici:
bine zici...imi place tare
daca pana luni nu iese cred ca imi baga o inducere.....cel putin sper ca miercuri fac 41 de saptamani si intru in 42
si sarcina de 10 luni nu vreau
si multuesc ca te gandesti la mine
40+
neda spune:
Imi ziceti si mie cit timp dureaza efectul vaccinui.L-am facut acu 3 zile.Febra a avut un pic in prima zi, dar de atunci nu prea mai mananca si a si slabit un pic.Eu cred ca totul se trage de la vaccin.La voi cum a fost?
neda
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by neda
Imi ziceti si mie cit timp dureaza efectul vaccinui.L-am facut acu 3 zile.Febra a avut un pic in prima zi, dar de atunci nu prea mai mananca si a si slabit un pic.Eu cred ca totul se trage de la vaccin.La voi cum a fost?
neda
La mine a fost bine, i-am facut infarinxul hexa si a fost cam agitat doar in seara respectiva.
Album Mocutza
26octombrie spune:
nu e nimeni pe-aici, sambata seara... barbatu-meu doarme, ca i-a fost tare rau, stomacul, bietul de el, fi-mea doarme si dansa iar eu m-am trezit brusc prea libera!! e, imi iau cartea si ma tolanesc, da as mai fi schimbat si io o vorba, doua...
nu-mi raspunde nimeni cu insecticidul pentru paianjeni? mi-e si frica sa ies pe balcon la o tigara. ..poate asta o fi ideea, sa ma las...
Luana si Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
VoichiV spune:
Lacri, Andreea, felictari pt. bebelusii cei grasuni
Dani, bine ai venit la cireshici!
Magda,
poze bebelina mea draga
VoichiV spune:
Luana, eu sunt pe aici.... despre paianjeni, nu stiu da' iesi cu tigara. Poate fug de fum...
poze bebelina mea draga