O rugaciune pentru Try si bebe mic!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Multa putere piticotului din burtica ! Totul o sa fie bine, ai sa vezi, bebelusii sunt niste adevarati luptatori ! Mult curaj Try sa treaca timpul cat mai repede si sa te vedem cu bebe in brate papacios si cumintel !

miti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Try, sunt alaturi de voi. Ma rog pentru bebelusul tau sa fie puternic, sa lupte in continuare si sa scape cu bine din aceasta incercare. Te rog mult sa-ti pastrezi optimismul si curajul.

Doamne ajuta!

Larisa 26+ Horia Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Try ne rugam ptr tine si bebe

Astept vestile bune!

Mihaela&Cristian 25.03.2006

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Dumnezeu sa va ajute sa fie totul bine.

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

multa putere iti doresc try, pentru aceasta incercare grea.
Ma rog sa fie totul bine.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

draga try,
nu ne-am intersectat pe topice, dar ti-am urmarit de f multe ori postarile si ma rog pt voi si pt bebelul vostru; cu o asa mamica sigur e un invingator si lucrurile se vor rezolva favorabil pentru voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Domnul sa va intareasca si sa va tineti bebe sanatos in brate! Sa va dea mingiierea de care aveti nevoie in aceste momente dificile! Numai bine va doresc,

Ioana - de 3 x mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Try, suntem si noi cu gandul alaturi de voi; ma rog pt ca bebe mic din burtica ta sa treacu cu bine peste aceasta incercare, sa dovedeasca, ca e un luptator.
Doamne ajuta!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

TRY, nu ne cunoastem, nu am vorbit, dar asta nu are nici o importanta ... simt ca suntem prietene de o viata si ma rog ... ma rog din tot sufletul meu, din toata inima, sa fiti bine si tu si bebe ... Il rog azi pe Dumnezeu, care a fost atat de bun cu noi, sa iti dea si tie bucuria pe care mi-a dat-o mie, sa te lase sa iti cresti fericita copilul sanatos ... Te rog Doamne, mai fa o minune ...
Try, fii puternica si increzatoare, nu-ti pierde nici o clipa credinta in Dumnezeu, iar daca vei crede cu adevarat si vei striga dupa ajutor, El te va ajuta. Nu uita niciodata : "DUMNEZEU IUBESTE COPIII !!!"

BEBE: sa fii puternic si sa o faci pe mami fericita. Sa lupti, sa fii sanatos, caci ai o mamica, care te iubeste mult si care abia asteapta sa te tina in brate !

Va sarutam cu drag,

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA * minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Draga Try, trebuie sa fii OPTIMISTA!
Dumnezeu te va ajuta!

Mirabela 11

Mergi la inceput