O rugaciune pentru Try si bebe mic!!!
Raspunsuri - Pagina 8
miti2004 spune:
Multa putere piticotului din burtica ! Totul o sa fie bine, ai sa vezi, bebelusii sunt niste adevarati luptatori ! Mult curaj Try sa treaca timpul cat mai repede si sa te vedem cu bebe in brate papacios si cumintel !
miti
laliq spune:
Try, sunt alaturi de voi. Ma rog pentru bebelusul tau sa fie puternic, sa lupte in continuare si sa scape cu bine din aceasta incercare. Te rog mult sa-ti pastrezi optimismul si curajul.
Doamne ajuta!
Larisa 26+ Horia Matei
mihaser spune:
Try ne rugam ptr tine si bebe
Astept vestile bune!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
Jocelyn spune:
Dumnezeu sa va ajute sa fie totul bine.
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
for2nity spune:
multa putere iti doresc try, pentru aceasta incercare grea.
Ma rog sa fie totul bine.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
Porumbita spune:
draga try,
nu ne-am intersectat pe topice, dar ti-am urmarit de f multe ori postarile si ma rog pt voi si pt bebelul vostru; cu o asa mamica sigur e un invingator si lucrurile se vor rezolva favorabil pentru voi...
Banti spune:
Domnul sa va intareasca si sa va tineti bebe sanatos in brate! Sa va dea mingiierea de care aveti nevoie in aceste momente dificile! Numai bine va doresc,
Ioana - de 3 x mami
mariana tache spune:
Try, suntem si noi cu gandul alaturi de voi; ma rog pt ca bebe mic din burtica ta sa treacu cu bine peste aceasta incercare, sa dovedeasca, ca e un luptator.
Doamne ajuta!
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
adar spune:
TRY, nu ne cunoastem, nu am vorbit, dar asta nu are nici o importanta ... simt ca suntem prietene de o viata si ma rog ... ma rog din tot sufletul meu, din toata inima, sa fiti bine si tu si bebe ... Il rog azi pe Dumnezeu, care a fost atat de bun cu noi, sa iti dea si tie bucuria pe care mi-a dat-o mie, sa te lase sa iti cresti fericita copilul sanatos ... Te rog Doamne, mai fa o minune ...
Try, fii puternica si increzatoare, nu-ti pierde nici o clipa credinta in Dumnezeu, iar daca vei crede cu adevarat si vei striga dupa ajutor, El te va ajuta. Nu uita niciodata : "DUMNEZEU IUBESTE COPIII !!!"
BEBE: sa fii puternic si sa o faci pe mami fericita. Sa lupti, sa fii sanatos, caci ai o mamica, care te iubeste mult si care abia asteapta sa te tina in brate !
Va sarutam cu drag,
adar si MAIA(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA * minunea cu ochi mari