O rugaciune pentru Try si bebe mic!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

TRY- eu crd ca asta e o 'real try' pt voi, si sunt convinsa ca o veti trece cu bine cu optimism, rabdare si iubire. Dumnezeu va va ajuta si veti iesi din aceasta incercare mai puternici ca oricand.

Asa cum spuneai si tu' ceea ce nu te dobaoara te face mai puternic!'

Mult curaj si ne rugam pt voi!

ALESSIA80 31 +
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Try sigur ramane cum am stabilit (eu ).....remember (daca ai citit si..sigur ai citit)??? 8 oct...?? Nici nu concep sa intervina acum vreo schimbare.

Il rog pe puiutul tau sa dovedeasca el virusul ala si sa-i arate ca e mai barbatel ca el si ca trebuie sa-l lase in pace ca el are treburi mai importante, tr sa o cunoasca pe mami si pe tati si pe fratiorul lui mic si sa le umple casuta de plansete, scancete, pampersi murdari, jucarii aruncate, dar si zambete dumnezeiesti si chicoteli strengare.

Doamne ajuta puiul lui Try sa se nasca sanatos.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Dumnezeu sa va ajute sa dovediti acest virus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Try sunt alaturi de tine si ma rog pentru bebelusul tau sa fie puternic si sa lupte pentru viata lui . Dumnezeu sa fie alaturi de voi!

Vauva 35+ cu Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Try toate cele bune bebeului din burtica! O sa treceti cu bine incercarea asta! Dragul de el ce luptator e acolo de mititelVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Dumnezeu sa va ajute si sa va ocroteasca si pe tine si pe bb

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Try,ma rog la Dzeu sa il faca bine pe puiul mic din burtica

de fetitza cu funditza,zisa piticotul urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

Try,multa sanatate si putere tie si bebelusului din burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Try, mi-ai dovedit cu mult timp in urma ce suflet deosebit esti...pentru mine esti una dintre persoanele exceptionale de pe acest forum. Nick-ul tau este simbolic: try...incercare...este doar o incercare a lui Dumnezeu...ai incredere in ajutorul lui, roaga-te pentru binele lui bebe din burtica, caci rugaciunea de mama pentru copilasul ei este cea mai puternica! Poate iti amintesti ca am trecut si eu acum doi ani printr-o intamplare asemanatoare. Din nefericire, in Ro cand medicii aud de asa ceva reclama imediat intreruperea sarcinii. Acolo va fi altfel. Veti beneficia de tot ce este nou in medicina. Nu are cum sa nu iasa bine! Sofi nu a mai avut nevoie de nici o operatie, s-a facut singura bine! Bebeii, mai ales cei ajutati de puterea credintei si gandului pozitiv al mamicii, pot lupta singuri. Minuni exista. Sa nu incetezi a spera in ele! Va pup si astept vesti bune de la voi!

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

Multa sanatate si sa dea dumnezeu sa fie bebe sanatos si sa va bucurati de el. Doamne ajuta !!!!!!!!!!!!

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]

Mergi la inceput