O rugaciune pentru Try si bebe mic!!!
Raspunsuri - Pagina 9
lullabay spune:
Try multa incredere in Dumnezeu.Trebuie sa fii optimista ,sa ai incredere ca totul va fi bine.
Sa dea Domnul sa il tii pe bebe mic sanatos in brate.
33+
VoichiV spune:
Try, sa ai incredere in bunul Dumnezeu si sa lupti pentru copilul tau. Ne rugam pentru voi
poze bebelina mea draga
anangel_lexi spune:
Nu ma pricep prea bine la vorbe, asa ca las iconurile sa vorbeasca de la sine...
33+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
lakioana spune:
Va doresc din tot sufletul sa fiti amandoi bine pana la sfarsitul sarcinii.Sa se nasca bebe si dupa aceea va fi o alta situatie.
Cum spuneau si alte fete, Dumnezeu iubeste copiii.
Ne rugam la D-zeu sa il aiba in paza pe al tau.
deny75 spune:
Multa sanatate la bebik.Aveti incredere in Dumnezeu si veti vedea ca totul se va termina cu bine
DENY26+
Corina75 spune:
Andra, m-am cutremurat cand am vazut subiectul....of doamne....ultima oara cand am vazut un mesaj de la tine erai ingrijorata ca nu mai miscase bebe de ore bune...si acum......suntem cu sufletul alaturi de tine, mult noroc, Dumnezeu fie cu voi......
Corina si Andrei (24.11.2004)
sanziana72 spune:
Putere si curaj si tie si celui mic pentru ca sunteti amandoi niste luptatori. Si multa, multa sanatate!
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
andicu spune:
Try, ma rog ptr bebelusul tau! sa fie un luptator si sa se nasca sanatos! sper din toata inima sa treceti peste acest impas! multa sanatate amandorura !!!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele