Nazdravani de oct-nov-dec-2003(76)
Raspunsuri - Pagina 26
ciuf spune:
La multi ani, Luca!!! Sa iti iubesti sora, parintii si sa fii un baietel sanatos, curajos si puternic! (Asa ii spun eu lui Luca al meu)
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
super mami spune:
LA MULTI ANI LUCA !!!! Sa cresti mare, sanatos, cuminte, frumos si destept foc.
Felicitari mami si tati, sa va traiasca sarbatoritul si surioara lui !N'am mai intrat de ceva timp, acu am doar vreo 2 secunde.....povestesc cu alta ocazie.
Isabella bine ca sunteti ok, m'am ingrozit cand am citit. De nenorociri din astea e bine sa figi mancand pamantul. Tot timpul m'am gandit cu groaza la prapaditii care nu au unde sa se duca...unde sa fuga de razboi.Va pup pe toti si pe toate, din pacate chiar trebuie sa plec.
Revin in cateva zile....si sa va tineti atunci
Isabel e bine...dar tare batausa domne. Da cu pumnul si piciorul. Nu tot timpul, dar cand considera ca'i necesar nu se sfieste deloc.
Alexandra si Isabelita Isabel
Elenalove27 spune:
salut dragelor, intru si eu la apel putin ca sunt pe fuga la servici :)
Alvaro este tare dulce de cateva zile.Ma iubeste tare mult, ma striga pe nume(Elena MAMI)si ma strange de urechi sa ma duc sa il pup pe frunte si sa ii spun ca este my baby :)...
am montat patutul zilele trecute si i-am spus ca este pentru fratiorul lui din burtica David, si de atunci este asa mamos ca de fiecare data cand se trezeste merge la patut si imi spune ca sa il pun si peel in patut ca el este mai baby :)...
in rest toate bune si la locul lor...eu dupa cum vedeti mai am putinel si nasc :)...continuii sa merg la servici ca sa facem fatza la datori :(...si zilele trec si ma minunesc cum de pitici nostri au intrat deja pe 3 anisori ...
Elena31+
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
Davidutza spune:
BUNA,
LUCA.
Sa fii sanatos,sa ai noroc in viata si sa ai parte de multe bucurii.
Mariana si David
twety spune:
Buna
LA MULTI ANI LUCA!!!!!!!!!!!!!!!
Am si eu o problema, ieri cand a venit Timy de la gradi era zgariata la coltul ochiului drept urmare am intrebat-o ce sa intamplat si mi-a spus ca un baiat a lovit-o cu piciorul. A intrebat-o mama ieri pe educatoarea de dupa amiaza ce sa intamplat dar a zis ca nu a vazut nimic, am zis ok poate sa intamplat accidentul de dimineata dar surpiza nici aia de dimineata nu stia nimic. Timeea a zis ca a plans si azi mi l-a aratat pe baiatul care a pocnit-o dar chiar sa nu recunoasca niste persoane adulte pe mana carora ii lasam acolo?
Nu stiu ce sa fac sunt constienta ca aceste chestii sunt inerente dar parca nu imi vine sa o mai duc acolo. Voi ce ziceti?
paula2003 spune:
Noi am fost in vacanta si am pus si cateva poze sugestive. Avem mai multe dar am ales si noi ce am crezut ca sunt mai semnificative.
http://new.photos.yahoo.com/alexa13tinta/album/576460762318662109/photo/294928803175928333/0
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
adameasca spune:
'neatza!
Paula, frumose poze, da' mai frumosi copii!
Twety, nu stiu ce sa zic... Eu cred ca-s inerente chestiile astea la gradi, ciudat e ca nici macar nu au zis ca au auzit-o plangand, ca poate incidentul s-a petrecut asa repede si n-au apucat sa vada...
Fi-miu s-a hotarat sa bazaie iar dimineata cand il ducem la gradinitza. Dar se pototleste dupa ce plecam.
Ciuf, voi ce-ati mai facut cu gradi si cu buda?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
adameasca spune:
A, am pus si noi poze la 3 ani cu flacaul plangacios.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
ver@ spune:
Cu intarziere si cu miiiii de scuzeeee...
LA MULTI ANI draga LUCA !!!!
Sa fi sanatos si sa ai grija de surioara ta
care e asa dragalasa.
Ileana sa va traiasca minunatiile,
parca mai ieri ne spuneai ca esti insarcinata
si acum iata ca ai 2 copilasi absolut superbi.
Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii.
Se pare ca i-a placut muult tortul
Eu sunt la servici si cum nu prea am timp va spun asa,
repede,repede ca suntem bine.Nu am reusit sa mai pun
nici o poza recenta cu noi,dar sper,iar,ca voi reusi.
Dar doar daca ploua,ca atunci stam mai mult in casa,
ca altfel profitam din plin de toamna asta absolut minunata.
Va pupacesc.
Vera si Vladutz( 2 ani si 9 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
twety spune:
Doamne Ileana ce seamana Luca cu tine, este bucatica rupta din tine si eu mi-as dori ca macar BB 2 sa semene putin si cu mine ca Timy deloc de fapt ea nu seamana cu nimeni din familie, vorba lui tasu seamana cu postasul