Nazdravani de oct-nov-dec-2003(76)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

Buna,

Noi cu gradinita stam cam asa:o zi plange doua nu,asa incat m-a convins e un mare actor,in momentul in care plecam lacrimile ii dispar,plange doar sa ne impresioneze.
In primele zile nu prea a stiut el sa ne povesteasca mare lucru dar acum ne spune in fiecare zii cam ce mananca,a inceput sa cante o strofa dintr-un cantecel pe care il invata probabil la gradi.Stie deja vreo patru fetite si vreo cinci baietei cum ii cheama.
Referitor la facut pisu,in timpul zilei isi cere voie si se duce singur la baie si face in schimb la somnul de dupa amiaza mai face cateodata in pat.Ne-au zis sa ii aducem pampers sa ii puna cand doarme dar nu a fost chip sa o lase pe educatoare sa i-l puna asa ca,....se mai scapa cand doarme.
Referitor la sarbatoritul zilei la gradinita acum cand v-am auzit pe voi vorbind ca nu va lasa cu tort ca nu stiu cu ce e facut imi dau seama ca le e frica si au dreptate pe de o parte as ca probabil o sa ma rezum la suc fara acid si ceva prajiturele gata ambalate sau fursecuri.
tuturor.
Mariana si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

intru si eu pe fuga, doar sa-i spun Ilenei la multi ani pt. voinicul de Luca, sa fie sanatos, norocos si sa va aduca numai bucurii.
pupici flacaului si voua,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Liliana, si multumim de urari!

Nu-mi vine sa cred ca au trecut 3 ani, acu ma ia nostagia si-mi aduc aminte perfect ziua in care l-am nascut, prin ce emotii am trecut si cat de mic si negru si urat mi s-a parut la inceput.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

LA MULTI ANI, LUCA!!!

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

La multi ani LUCA!!!! Sa fii sanatos si vesel mereu.

Azi am mers la gradinita fara plansete deloc si chiar cu pupici dulci la despartire si vesel. Dar am ajuns la 8.20 si era cat pe aici sa nu ne mai lase ca cica primesc doar pana la 8.15 , noroc ca eram 10 intarziati si pana la urma ne-a deschis directoarea.
Am vorbit si de modul de organizare a zilei si concluzia tort de fructe dar cu certificat ca a fost facut in ziua respectiva deci clar de la cofetarie.

Ciuf eu cred ca trebuie sa-l intrebi totusi ce s-a intamplat si spune-i ca vorbesti cu educatoarea sa nu se mai repete si ca o sa fie bine. Nu renuntati , cel putin eu asa cred.

Pupici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

LA MULTI ANI! Big brother
Sa cresti mare si frumos, sa iubesti pe mama si pe Ilinca si sa fii cuminte la gradi..

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

LA MULTI ANI LUCA!

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Multumim din suflet de urari!

L-am serbat la gradi, a fost absolut simpatic. Doamna i-a asezat pe ceilalti copii pe scaunele in jurul a 3 mese si pe Luk l-a urcat in picioare pe-un scaunel in timp ce ceilalti au cantat "la multi ani"(ma rog, intentia conteaza, ca va dati seama cum lalaiau 25 de copii de 3 ani "la multi ani"). Blegul meu dadea sa planga ca nu intelegea ce i se intampla. Ma felicit c-am luat fursecuri si nu tort, a fost bataie de cap mai putina, au mancat fiecare cate 2 fursecuri, de pe un servetel. Daca aveau tort s-ar fi mazgalit la greu si iar trebuia sa-i bage pe toti la spalat bietelete ingrijitoare. Au baut putin suc si gata, am plecat spre casa.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

La multi ani LUCA

Elena30+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Luca Stefan!

Fetelor.. am si eu o problema... ce facem cu prezenta? Si sa nu ne numim si noi Sarbatoriti de Oct.-Nov.-Dec. 2003? Sau ceva de genul?

Cu drag,
Isabella, Yael (2 ani & 10 luni -24Nov.'03) & Nardi (1 anisor & 5 luni -01May'05)
Poze cu noi :)

Mergi la inceput