Nazdravani de oct-nov-dec-2003(76)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

LA MULTI ANI LUCA,copilas de Ileana!Sa creasca mare si sanatos!

Mamicute,si eu si Luana suntem saptamana asta acasa,in medical,cu muci multi,tuse si temperatura....luam amandoua antibiotice si antitermice...Luana s-a capatuit la gradi si cum noi doua ne pupacim nonstop...am luat si eu de la ea...
Va doresc sa aveti parte numai de bine si multa sanatate tuturor!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Multumim frumos de urari!

Ana si Luana, insanatosire grabnica! Nu pupam, sa nu luam virusii.
Twety, io n-am sanse sa zic ca-mi seamana copii cu poshtashu', e evidenta asemanarea, cu amandoi. Multumim de complimente. Mie personal mi se pare ca fi-miu seamana si cu mine, si cu tac-su, noi zicem ca a luat ce-i mai frumos de la amandoi.
Ver@, te asteptam cu poze, dar sper sa nu ploua doar ca sa stati voi in casa sa le puneti pe net. Ca tare-mi place toamna asta insorita.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Ileana si Ana multumesc mult pentru raspunsurile la paturici!!!
A fost sotul la sedinta si cand a iesit avea tema paturici si eu nici macar nu auzisem de ele dar in final ne-am descurcat.
In rest numai vorbe de bine despre Andrei.
Ana si Luana sa va faceti bine repede , si noi am inceput de ieri sa tusim dar sper sa nu fie nimic grav si sa scapam repede.
Pupici se pare ca miercurea viitoare avem excursie la Gura DIham dar eu nu pot sa merg asa ca poate bunica mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Salutare!
Noi suntem cu tone de muci, asa ca sapt. asta nu mergem la gradi. Sper ca luni sa nu avem vreo surpriza neplacuta, ca daca il intreb "Mergem maine la doamna, la gradi?" imi raspunde scurt si la obiect "NU!"
In rest, toate bune, am fost we trecut la Sighisoara cu Markus, o sa pun si ceva poze cand am vreme.
Va pupic, am fugit la scoala!

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani Luca!
Sa cresti mare si foarte norocos.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Aseara a dormit foarte prost, a plans ca-l doare gatul, ca tuseste. Asa ca azi sta acasa , tuseste urat in rest nu are febra si e vesel.
Vad ca sunt destul de multi bolnaviori, sanatate multa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salutare mamicutze! Nu am mai scris aici de un car de vreme...
La multi ani lui Luca! Ileana sa va traiasca amandoi copii si sa va bucurati de ei. Vi-am vazut si pozele.
Ciuf, felicitari pentru fetita! E tare frumusica
Elena, felicitari si tie pentru burtica! Ti-am vazut si tie pozele ! Alvaro s-a facut baiat mare. E un scump!
Ne-am inmultit si noi... Tudor are o surioara din 11 septembrie, care e mai plangacioasa decat era el.
Tudor merge la gradi din august, s-a adaptat foarte bine. A plans doar in prima saptamana si atunci foare putin, doar 5 minute. Avantajul cred eu, a fost ca in august au fost toti copiii la gramada, iar de grupa mica au fost foarte putini( inca vreo 2), deci nu au fost plangaciosi.
In septembrie cand s-au format grupele , el era "veteran", fara probleme. L-am dat din august, stiind ca in septembrie la inceput o sa nasc, si sa nu coincida inceperea gradintei cu nasterea surioare. M-am gandit ca o sa simta marginalizat.
va mai scriu cand am timp.
Pupici

Gabi cu Tudor 22.10.2003 si Ioana 11.09.2006

Poze
Poze Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

gabitzica, felicitari pentru Ioana si multe pupicuri pe nasuc :).

dragelor imi pare rau sa aud ca majoritatea sunteti bolnavioare impreuna cu pitici :(...multa sanatate.

Elena31+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hei, ce-i cu lenea asta? Chiar pe pagina a 3-a va gasesc?
Eu va zic doar ca, asa cum am anticipat, Markus a plans azi dimineata, intai dupa mine, cand a plecat de acasa cu tanti, si cica apoi si la gradi, a trebuit sa stea cu el vreo juma de ora.....
Era clar ca dupa 1 sapt. de intrerupere asa patim.....dar nu puteam nici sa-l duc acolo bolnav timp de o sapt.
Sa speram ca se reacomodeaza repede.
Cam atat. In rest, mor de somn non-stop, nush ce am. Sa fie astenia de toamna ?

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

ce mai fac gradinarii vostri? al nostru si-a reluat de vreo cateva zile programul de smiorcaiala de dimineata, cand e lasat la gradi. Nu plange sa sara camasa de pe el, dar smiorcaie asa, la sentiment, poate poate il luam acasa inapoi. Cica se calmeaza repede dupa ce plecam noi, asa ca nu ma impacientez.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput