Nazdravani de oct-nov-dec-2003(76)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ileana si noi am luat-o de coada,ca ne-am revenit din raceli...Mai avem olecuta de muci pe ici pe colo,cu olecuta de tuse...dar e ok.In schimb progresele sunt vizibile,in sensul ca nu mai plange cand o duc in sala de clasa,plange pana sa intre in clasa,pe drum.Nici eu nu-mi mai fac ganduri.Doamna mi-a spus ca nici 5 minute nu dureaza sa isi revina si se integreaza la lectie...de n-are nici o treaba.

Mamicute dragi,insanatosire grabnica la toti puiutii mucosi si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ana, exact asa face si Luk, smiorcaie doar la impresie. Merita note mari copiii astia la impresia artistica, nu?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

De ieri am reinceput si noi gradinita, mai tuseste foarte putin si bineinteles ca dupa 4 zile iar a plans destul de tare. Azi s-a marait dar i-am promis petrecere de ziua lui duminica si nu a mai plans.Oricum mi-a zis ca el nu mai vrea la servici, vrea acasa.
Maine pleaca in excursie cu gradinita la Gura Diham . Pleaca insotit de mama mea ca noi parintii nu suntem nici unul diponibil din pacate.
Ieri l-am intrebat pe cine sa invit la ziua lui si prima pe lista a fost Ana -o fetita de la gradinita pe care o place-dar eu nu am reusit sa o cunosc.
In fine acum suntem in pregatiri pentru petrecere-am sarcina un robot mare .
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sal, fetele
Davidutza, la multi ani pentru al tau voinic pentru maine!!! Numai fericire si de bucurii sa aiba parte!
Noi azi avuseram parte de o mica fulguiala. Iar maine vin caldurile. Uite ce vreme schimbatoare.
Va pup ca nu mai pot sta.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ciuf, FULGUIALA???? Deja??? Mama, ce vreme... Ca sa nu mai zic de vremuri. Cum te descurci cu amandoi piticii? MAi ai ajutor, sau esti singura cu ei? Am experimentat si eu statul singura cu amandoi si n-am capiat. E drept, ca n-am stat decat vreo 5 ore, din care au dormit care cat a putut, dar nu amandoi deodata.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Buna seara!
Raportam si noi a doua zi de "reacomodare" la gradi fara plansete. Tanti a trebuit doar sa stea vreun sfert de ora cu el acolo, pana si-a "intrat in mana"
Iar azi mi-a povestit cum le cheama pe fetitele din grupa, doar pe ele, de baieti nu-l intereseaza
Ah, si au fost plecati intr-o mini-excursie . Convoiul de pitici a trecut prin fata farmaciei unde lucreaza sotul, Cristi, care i-a vazut frumos incolonati cum marsaluiau sa descopere frumusetile Bistritei. Eu asa m-am emotionat cand mi-a povestit, mi-a fost ciuda rau ca nu i-am vazut si eu....
Cam atat. In rest toate bune.
Pupicim toti piticii, gradinari sau nu, si pe mamicile lor!

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Buna seara!
Raportam si noi a doua zi de "reacomodare" la gradi fara plansete. Tanti a trebuit doar sa stea vreun sfert de ora cu el acolo, pana si-a "intrat in mana"
Iar azi mi-a povestit cum le cheama pe fetitele din grupa, doar pe ele, de baieti nu-l intereseaza
Ah, si au fost plecati intr-o mini-excursie . Convoiul de pitici a trecut prin fata farmaciei unde lucreaza sotul, Cristi, care i-a vazut frumos incolonati cum marsaluiau sa descopere frumusetile Bistritei. Eu asa m-am emotionat cand mi-a povestit, mi-a fost ciuda rau ca nu i-am vazut si eu....
Cam atat. In rest toate bune.
Pupicim toti piticii, gradinari sau nu, si pe mamicile lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

Buna,

DAVID !

Noi ne-am sarbatorit azi la gradinita ,am dus tort in forma de Micky Mouse si suc fara acid,i-au cantat copii La multi ani si totul a fost foarte frumos.

[http://family.webshots.com/photo/2283607940055600547TZHFHu]Tortul!!!

Mariana si David (3 ani)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, DAVID!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

LA MULTI ANI lui David!Ce bine ca v-ati distrat frumos.Si noi ne-am gandit sa facem la fel si mi se pare o solutie minunata.
Ileana,astia ai nostrii atomici cred ca maine-poimaine ne vin cu cate un Oscar acasa,mai sti?Uite ca azi de dimineata ma minunam de cat de cuminte a fost Luana,pana sa intre in sala de clasa.Nici car n-a zis.Ei,cum am pupat-o si i-am zis "pa"...s-a starnit urgia si am plecat intr-o imensitate de urlete...Micuta printesica ce face?
Ven,felicitari de acomodare!Esti o mamica fericita.Abia astept si eu momentul acomodarii...
Marioan,sanatate copilutului!Cum a fost in excursie?
Ciuf,si eu ma minunez de fulguiala?Da' unde locuiti?La peste 1000 de metrii altitudine?
Mamicute,va doresc numai bine si sanatate la puiuti.Fug ca trebuie sa plec s-o iau pe Luana de la gradi.Azi atat m-am chinuit sa postez pe DC....tare greu merge.Pupici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput