Nazdravani de oct-nov-dec-2003(76)
Raspunsuri - Pagina 29
Davidutza spune:
Buna,
Multumim frumos de urari!
Mariana si David
Tortul :[http://family.webshots.com/photo/2283607940055600547TZHFHu]
adameasca spune:
David, , sa cresti mare si sanatos!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
twety spune:
Neata fetelor
Luni am fost la eco si mi-au spus ca o sa m=ai am o fetita dupa ce imi spuse initial ca am baiat, dezamagire pt ca acum chiar imi doream sa avem baiat ca sa fie pereche dar asta este
Timeea nu plange nici pana sa plecam nici la gradi, cel putin asa imi spun alea de acolo, iar ieri am avut prima sedinta din viata noastra de parinti. Neasteptat nu ne-au cerut bani, am dat deja fondul claei 500.000/ semestru.
Cand am ajuns acolo Timy a inceput sa planga ca vrea acasa si am dus-o in curte cu celelalte educatoare iar cand am iesit ea tot plangea dupa mine. A vomitat in masina pt ca ii era rau mititica iar acum imi fac mustrari de constiinta ca nu mi-am dat seama ca ei ii este rau si sa nu ma fi dus la sedinta ci sa stau cu ea.
Azi am lasat-o acasa si dormea de duduia patul sub ea cred ca este fericita ca nu merge la tici ( serviciul ei este gradi).
Ileana cum este cu doi ca eu ma gandesc cu groaza.
adameasca spune:
Twety, e frumos cu doi. Mai nasol e cand urla in acelasi timp, nervii se fac prastie, dar nu se intampla asa des.
Ileana
poze,poze si iar poze...
marioan spune:
A venit incantat de excursie a zis ca mai merge dar azi s-a trezit tarziu si nu l-am mai dus la gradinita.
In rest au avut noroc de vreme frumoasa si s-au jucat , au cumparat jucarii .
Am mult de lucru la servici si nu reusesc sa ajung sa-i cumpar cadouri si sa-i fac cumparaturile pentru petrecere si sunt cam suparata din cauza asta.
Of sper sa reusesc cu toate ca sambata lucrez....
Ana68 spune:
Salut mamicute,
Twety,si noi am patit-o cu starea de rau...e greut cu micutii astia cand incep gradinita si eu una inca ma plang,chit ca am mai trecut o data prin astfel de chinuri...Ma gandeam,citind ce scriai cu dezamagirea vis-a-vis de sarcina....ca si eu mi-o doream pe Luana baietel...si cand mi-a spus doctorul ca va fi fetita...m-am dezumflat...si cand ii mai vedeam si mutra fericita a tatalui ei ,ca o sa mai aiba o fata....uf!zau ca ma enervam...Si acum,e ca un facut:am un baiat de fata si o fata de baiat...Sarcina usoara!
Ileana...hehehehehe....nu-i nimic ca urla gorobetii amandoi,dar la mine e cor pe trei voci:incepe Luana cu "mamaaaaaaa...",imediat incepe si Alex cu "mamiiiiiiii" si corul se intregeste cu al batran,care si-a amintit si el ca are sa imi zica ceva, cu "mamicutzaaaaaaaa"...de imi vine sa imi iau campii si sa fug intr-un loc unde sa aud cum creste iarba.Oare exista un asemenea loc pe lumea asta?
Marioan,spor la treburi...sa le termini repede si sa ai timp de shopping!
Mamicutelor,sa aveti parte numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
adameasca spune:
Ana, exista un loc cu multe verdeata si cu ceva cruci, cimitir ii spune, dar is sigura ca nu vrei sa te duci acolo, cred ca mai ai treaba pe pamantul asta...
Ia sa deschid un capitol nou.
Ileana
poze,poze si iar poze...
adameasca spune:
Gata, avem capitol nou
Ileana
poze,poze si iar poze...