Nazdravani de oct-nov-dec-2003(76)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ileana...n-ai de unde sa sti!!!Si daca e vreun sef ,ceva,in devenire flacaul tau?Bravo lui ca e curajos si nu plange.Probabil ca la catedra se simte el in siguranta,departe de smiorcaielile celorlalti.
Pai cu banutii...se pare ca e alta metoda la voi.Asa a fost si cand il duceam,acum 5-6 ani in urma,pe Alexandru la gradinita...Insa la gradi la Luana e altfel,dupa cum am scris.Intr-un fel e mai bine asa,cu banii dati si doamnele cumpara la toti la fel si asa mai departe.Cumva scapa parintii de grija.Iar cu comitetul...puii mei!...ca n-am scapat si pace!Asta mi-o fi crucea!
Acum vreo ora in urma am sunat-o pe una din doamnele educatoare pe mobil,sa ii dau niste informatii referitoare la jaluzele verticale(vor sa puna la geamurile clasei) si evident ca am intrebat ce face mandra.Era in regula,liniste in clasa ca ascultau ceva cantecele la casetofon(Cutiuta Muzicala) si participa la lectii,colora parca...Deci incetisor venim pe calea cea buna.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Succes fetelor l agradi cu copii.. Eu inca n-am curaj s-o dau.. Poate mai incolo..

Super mami, ma gandeam la fata ta, ca ne spuneai ca face repede puzzle-uri.. Eu am incercat cu ai mei, n-au DELOC rabdare, se enerveaza, nu stiu sa faca nici macar unul din ala simplu Ce diferenta intre copii!!

Elena, ce mai faci? Cum mai e burtica?

Poze cu bebita mea, cine vrea sa le vada

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Ileana e super tare Luca. M-a distrat grozav. Eu din pacate nu am nici o sansa sa ajung la sedinta cu parinti -am o sedinta importanta asa ca o sa se duca tati. Eu sper sa scap de comitete dar mai stii ca am patit-o la bloc desi a fost numai sotul , m-au pus cenzor pe mine ca au aflat ei ca am studii economice. Asa ca nu se stie. Noi am platit in prima zi 50 fondul clasei si 10 pt servetele sapun dar nu stiu e pe luna pe trimestrul??O sa vedem.
Adriana sa stii ca nici Andrei nu se omoara dupa puzzeluri , noi facem dar numai din acelea usoare si cum e mai complicat cum nu se mai uita la ele.Dar cred ca fiecare are felul lui, sincer nici eu nu ma omor dupa ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Acuma am venit cu el de la gradi. Evident, era tot la catedra, se uita la aia de plangeau ca nu vor la nani si manca relaxat un mar.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

salutari si pupici si de la noi, si felicitari pt Sympa si Teo
pupaceli la Ilinca

.. ce sa mai... la toata lumea!

si LA MULTI ANI! pentru cine urmeaza a se sarbatori in curand(poate da si o bere ceva...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Uki cam pe scurt, nu ne spui ce face Mariuca???

Ileana , apropo de sarbatoriti ca tu esti printre prima cu Luca ce duci la gradinita?? Prajiturele, bomboane, suc???Ca Andrei a zis ca vrea tort si la gradinita dar ce tort sa duc eu sa ajunga la 46 de copii-poate unul ca la nunta.
Eu i-am comandat o carte personalizata sunt chiar curioasa cum va reactiona si ma gandesc ce sa-i mai iau . Ma gandeam la un laptop de jucarie dar vreau unul cu limba germana a vazut careva ??? Ca eu am gasit numai engleza, franceza si maghiara pana acum.Daca nu s-a oferit matusa lui din Germania sa-i ia dar o sa-l aiba abia la Craciun.
Pupici si un week-end placut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ileana....ce mai!!!?Luca e de os shefesc...!Sa fie sanatos!
Noi facem progrese mititele,dar semnificative.Azi a plans dupa mine cand am iesit din clasa,dar pana atunci....draga de ea...cumintica foc!
Marioan,eu am discutat cu doamnele educatoare si i-am spus ca un tort pentru toata gradinita chiar nu-mi permit.Mi-a zis ca nu e cazul si ca ei ,dupa ce mananca toti copilasii masa de pranz,se ocupa de sarbatorit,numai grupa lor,cu doamnele ingrijitoare si bucataresele...In grupa Luanei sunt 29 de copilasi care vin zilnic si 32 inscrisi....Asa ca am sa comand un tort de fructe de 35 de felii,o sa fie ceva la 5 kile si ceva...vreo 1500000lei,pana in 2 milioane.Si doua sticle de suc neacidulat...si servus!
No,va pup si sa aveti weelkend fain!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sal
Scuze ca nu am timp de citit din urma dar sunt tare pe fuga. Azi-noapte nu stiu daca am dormit cateva ore ca Eva s-a tot foit si i se infunda nasucul.
Problema mea este urmatoarea: Luca nu mai vrea sa se duca la gradi la WC. drept urmare in fiecare zi are cate un accident, ba de kk ba de pp. Si educatoarele mi-au zis ca au observat ca se inhiba la WC. Incotro o iau cu el??? Sotul zice sa nu-l mai ducem o perioada la gradi. Mie mi se pare ca gresesc daca fac asa ceva. daca tot am intrat in hora, pai sa joc. Mi-e ca apoi o sa-i fie si mai greu dupa aceea.
Ati mai auzit de astfel de cazuri? Ce sfaturi imi dati? Daca am timp o sa postez intrebarea si la subiectul cu gradinitele.
Sympa, un frumos Teo. Bun venit pe lume si sa fie un pui voinic si sanatos.
Adriana, ai niste comori de copii.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Marioan, mersi de tipul cu puzzle-ul, bine ca mai exista copii care nu stiu sa le faca

Ciuf, eu cred ca are el o treaba cu WC de nu vrea sa se duca.. Ii e frica de ceva de acolo? L-ai intrebat de ce nu vrea? Poate e murdar acolo, sau nu are intimitate, ma gandesc ca ceva l-a suparat..
Eu as zice sa nu-l mai duci, cred ca e dureros sa accepte si pe Eva si apoi sa il duci si la gradi, poate ca-n capul lui lucrurile trebuie sa mearga mai usor.. Scuze, eu gandesc dupa modelul Olga , care e foaaarte geloasa pe sora-sa.. daca as duce-o acum la gradi, adios.. n-o mai recuperez, prinde o ura pe Cornelia si pe mine de nu ma mai vad recuperand-o.. Uff.. rabdare si nopti linistite

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Eu m-am hotarat sa duc la gradi niste fursecuri/prajiturele si ceva suc. Mie personal nu-mi plac torturile din cofetarii, iar pe ala facut in casa nu mi-l primesc la gradinitza, pe motiv ca nu stiu ce pun in el. Si daca as duce din cofetarie cica nu mi l-ar primi fara certificat de garantie, sau asa ceva. Asa ca o sa iau o cutie mare de fursecuri, niste suc si gata. Tortul ala mare si bun facut de mama soacra il servim acasa, unde suflam si in lumanari.

Ciuf, trebuie sa descoperiti de ce nu ii place buda de la gradi. Daca acasa foloseste si olitza, de ce nu o duceti la gradi o perioada pana identificati problema lui cu buda? Nu stiu daca e cazul sa renuntati la gradi...

Adriana, nici fi-miu nu face puzzle-uri, de nici un fel. Asa ca stai linistita.

Noi ii luam cadou de ziua lui un camion maaaare, ca jucariile astea "inteligente" il lasa de-a dreptul rece, deci aruncam banii de pomana.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput