Nazdravani de oct-nov-dec-2003(76)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Yael, ma faci sa rosesc de la atatea complimente, nu alta. Nu prea ne pregatim de ziua lui Luk, o sa facem ceva simplu, un tort si o invitam pe prietena Oana, pentru ca peste 2 sapt facem botezul si atunci o sa fie sarbatoarea din familie, o serbam si pe mama, si pe Luk si pe tati, si pe mama soacra, ca-s toti nascuti in octombrie. Deci se lasa cu baute serioase in familie peste 2 sapt.
Ma bucur pentru voi ca ati luat decizia sa parasiti zona de razboi, sper sa aveti parte de o acomodare usoara in Canada.

La gradi facem progrese, inca mai plange, dar mai putin, deci suntem pe drumul cel bun.
Na, ca s-a trezit mai mutza mica.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Isabella...prin cate incercari ati trecut,dragii de voi...Acum banuiesc ca problemele voastre s-au mai diminuat si sunteti mai bine.Sa fiti sanatosi!
Ileana,zici ca Luca s-a mai linistit?Uf,la noi a fost oarecum mai bine azi,in sensul ca nu l-a mai vazut pe taica-su dimineata si am plecat mai cu povesti,mai cu promisiuni spre gradi si a fost ok pana in apropiere de gradi,cand a recunoscut locul si a inceput circul....Asa ca iar am tarait-o dupa mine pe scarile gradinitei si am lasat-o intr-o mare de lacrimi si suferinte in bratele doamnei educatoare...Ilinca e bine?Am citit ca analizele tale au iesit bine...ma bucur pentru tine,sa dea Domnul sa aveti multa sanatate!
Restul mamicutelor,va doresc o saptamana buna si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Ana, cam asa si la noi, plansetele au inceput de-abia in curtea gradinitei si au continuat pana a intrat in clasa, unde l-am lasat miorlaindu-se, langa dna educatoare. Ilinca e bine, mai vaita burtica, mai doarme, d-ale bebelushilor. E ok, parca e mai cuminte decat Luk la aceeasi varsta.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Cred ca ma apuc de al treilea copil. Pai cand o vad pe Ileana ce bine arata, zici ca e adolescenta ma apuca invidia.
Ileana, nu se vad noptile nedormite pe fata ta. Micuta Ilinca e o dulce, o delicata.
Yael, ma bucur ca sunteti bine.
Azi Luca incepu sa maraie de acasa ca nu vrea la gradi. Am imbulinat-o. Pana acum era asa de incantat si deodta nu mai vrea.
Cert e ca daca nu se duce de doua ori pe saptamana noi tot platim ca si cum ar fi mers. Nasoala treaba. Valabila si daca este bolnavior.
Imi plange Eva. Nu se mai poate sta.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Ciuf, cum mai, adolescenta???? La 29 de ani? Si ca sa-ti fac in ciuda, poate, iti spun ca nu am decat 2 nopti nedormite in calitate de proaspata mamica. Adica ma trezesc sa o alimentez, dar nu a avut colici noaptea decat de ori, deci boierie. Isi mai vaita burta ziua, sau pe seara, dar atat. Si, una peste alta, dorm mai bine acum decat inainte sa nasc. Ca pe vremea burticii faceam pipi din ora in ora, acuma am reprize de cate 3-4 ore de somn. Deci is mai odihnita decat in postura de gravida.

Noi raportam azi prima zi de mers la gradi fara urlete. Avea un plans in barba, dar nu i-a mai dat drumul, cel putin pana am plecat eu a fost ok. Deci suntem pe drumul cel bun. Azi avem prima sedinta cu parintii din viata noastra de parinti. Am emotii.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Buna,
Ieri a fost prima zi cand nu a mai plans la gradinita dar tot zicea ca nu vrea sa mai mearga. Acum suntem in vacanta pana luni. Si martea viitoare avem si noi sedinta cu parinti. Chiar Ileana sa ne povestesti cum e prima sedinta in postura de parinte.
Ileana ma bucur mult ca analizele au fost ok si ca Ilinca e un bebe asa cuminte. Sper sa am si eu norocul asta la bebe 2 ca Andrei ne-a cam chinuit. Si acum se mai trezeste la 2-3 noaptea si ma cheama sa dorm cu el.Speram ca acum cu gradinita sa scap dar doar 2 nopti au fost linistite dupa iar s-a trezit.
Azi s-a trezit deranjat la stomacel de la ce chiar nu stiu si el nu se deranjeaza usor sper sa-i treaca cat mai repede ca era atat de stresat ca a facut pe el .
Pupici si o saptamana buna.

Mergi la inceput

Ileana,bafta la sedinta cu parintii!Nu te mai stresa:va cere bani!
Ciuf,asta e riscul cu chiulul...Ma mir,pentru ca la noi la gradi zilele lipsite nu se platesc...Succes in continuare!
Marioan...bafta si voua!

La noi a fost prima zi fara urlate si tavalit pe jos....in schimb nu am scapat de fetisoara trista si ochisorii plini de lacrimi si reprosuri in ei....Mi se rupea sufletul in fasii,dar a trebuit sa ma bag tare cu vorba in ea,ca ajunsesem la limita...

Mergi la inceput

Ana, normal ce ne-au cerut bani la sedinta. In rest, nimic interesant. Ne-au povestit ce activitati or sa faca, cum se comporta copii, am vazut ceva "opere de arta" de-ale lui fi-miu, am aflt ca in loc sa participe la activitati cu ceilalti el sta la catedra dnei educatoare.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Ileana...poate ca Luca are veleitati de cadru didactic de mititel...mai sti?!Cat ati dat fondul clasei,al gradinitei si fondul de rechizite?
Eu am platit fondul clasei+de rechizite 1000000lei,adica 200000 clasa si 800000 rechizite,toate pe an.Fondul gradinitei am dat 600000 pe an si in plus 200000 pe an pentru sapun si hartie igienica.
Marti vine teatrul de papusi in gradi si am mai dat 40000 biletul.
Cea mai nasoala parte in toata cheltuiala asta e ca m-au ales pe mine casiera comitetului de parinti si chit ca au zis ca eu tin banii si atat,evident ca a trebuit sa ma implic in strangerea de informatii si sa umblu dupa materialele necesare la clasa.Asa ca nu numai ca tin banii,dar mai merg si la cumparaturi.Si am refuzat,am zis ca pun lupul paznic la oi....degeaba!

Va doresc la toate numai bine!

Mergi la inceput

Ana, din intamplare si oarecum impotriva vointei mele, am ajuns si io in comitetul de parinti. Dar am refuzat cu tarie sa fiu si casiera, ca-s prea imprastiata cu banii. Pai deocamdata avem de dat 50 de lei pentru fondul clasei, rechizitele le luam fiecare cand e cazul, la fel si sapunuri, servetele, hartie igienica. Si mai avem de platit in fiecare luna in jur de 4 lei ptr optional, care e muzica anul asta, cica vine un nene cu orga si-i acompaniaza cand invata ei sa cante. Cred ca m-as prapadi de ras sa fiu de fata la orele astea de muzica.

Azi dimineata l-a dus tac-su la gradi, a plecat de acasa cu o papusha mica in mana, culeasa de pe la pufuletii cu surprize. Dupa ce l-a schimbat cica s-a asezat calm, cu papusa in mana, la catedra dnie si se uita superior la aia de smiorcaiau. Cred ca am facut un pui de sef si nu ne-am dat seama pana acum.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput