Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 27
veronici spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Buna dimineata burtici,
Intre noi fie vorba, cred ca e din ce in ce mai rautacios (de sef vorbesc) si ca el nu reuseste sa-si lase nevasta, asta in conditiile in care eu ma stradui sa-l fac deja pe al 2 lea. Poate ziceti ca mi se pare, dar in general am instincte bune. Toata firma stie ca ei is in "trageri" dar pana acum nu s-a prins...
S23+
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Ruxandra n-ar trebui sa se poarte asa cu tine,sarcinile ar trebui sa le redistribuie altor persoane avand in vedere "starea ta" dar nici tu nu ar trebui sa gandesti asa despre el. Nu demult eu si sotul meu ingrosam randurile celor care vroiau copii si nu-i puteau avea,priveam tanjind dupa copii pe strada si de ce sa vu recunosc priveam cu mare ciuda spre gravidutze(si ma dojeneam mai apoi tot singura) ,ciuda ca ma gandeam ca eu nu voi fi niciodata asa. Ar trebui sa le intelegi suferinta,sa-l incurajezi si daca-i intereseaza pot sa le dau numerele de telefon ale celor care mi-au facut sa-mi realizez visul!!!
veronici
24+ cu doi
veronici spune:
Se pare ca aproape numai eu am scris pe aceasta pagina.
Mirona multumesc de urari,de Pet72 am dat pe la "gemeni,tripleti..." si am invitat-o sa ne mai viziteze si pe noi mamicile de nov-dec.
La controlul cardiologic de care va spusesem mai demult mi s-a sugerat sa-mi fac toate analizele pt ca acest puls mare(pe EKG era de 134 p/min) de care ma plangeam poate avea alte cauze (anemie,hipocalcemie,care dau tahicardii) si mi-a iesit o mica infectie urinara (trebuie sa fac o urocultura),anemie pronuntata,calciu mic,VSH f.f.mare (max ar trb.sa fie pana-n 13 si la mine e 65),cave pe la ficat..... Si asta in cond in care acum 3 luni aveam doar calciu la limita minima,deci isi cam fac de cap bebicii pe la mine prin organism.
Plec la medicul de familie sa vad ce-mi spune... va pup,paaaa!
veronici
24+ cu doi

adinazot spune:
Buna dimineata burtici!
Alexandra,am vazut pozele cu albumul si mi se pare dragut,imi dai si mie adresa de unde l-ai luat,te rog?
Adina 24+
poze
Adina diverse
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by veronici
Ruxandra n-ar trebui sa se poarte asa cu tine,sarcinile ar trebui sa le redistribuie altor persoane avand in vedere "starea ta" dar nici tu nu ar trebui sa gandesti asa despre el. Nu demult eu si sotul meu ingrosam randurile celor care vroiau copii si nu-i puteau avea,priveam tanjind dupa copii pe strada si de ce sa vu recunosc priveam cu mare ciuda spre gravidutze(si ma dojeneam mai apoi tot singura) ,ciuda ca ma gandeam ca eu nu voi fi niciodata asa. Ar trebui sa le intelegi suferinta,sa-l incurajezi si daca-i intereseaza pot sa le dau numerele de telefon ale celor care mi-au facut sa-mi realizez visul!!!
Veronici
, nici nu exista comparatie. Si eu nu pot decat sa zic inca o data ca va admir si am tot respectul pt cei care s-au straduit atata, si au trecut prin atatea, ca sa faca copii. Eu nu stiu daca as fi fost in stare.
Dupa numai cateva luni de incercari si deja cam intrasem in panica si eram usor obsedata...
..n-as vrea sa intru in amanunte.. dar e cu dus si intors...
Unora tare le place sa copilareasca vreo 35-40 de ani si apoi, iete, se prind ca timpul trece, ei nu intineresc, si ca mai trebuie facuti si copii.
In acest caz sigur nu e vorba de asteptari si ani de incercari... pur si simplu omul nu a vrut "complicatii" ... si probabil ca ar mai fi stat daca sotia sa nu ar fi pus piciorul in prag.
Si cand s-a pus pe treaba, surpriza mare!! Nu e asa simplu sa faci copii. Nu ies tzac-pac. Nu respecta planul.
Stiu ca par o scorpie, dar pur si simplu nu mai pot. Mai ales ca la noi in departament functioneaza dublul standard. Unii care-l pupa-n cu.. pot sa chiuleasca, sa stea cu saptamanile in concediu, sa se faca ca muncesc, blabla... iar ceilalti, fraierii...Ieri m-a palit o criza de plans de colega mea nu mai stia ce sa faca. A inceput sa "zbiere" la mine, ca nu mai puteam sa ma opresc..
Asta m-a socat cel mai tare.
Ca tocmai el, care-si doreste cica un bebe, ar trebui sa fie alaturi de mine si nu sa-mi dea in cap.
Iar despre redistribuirea sarcinilor .. e un banc bun... ma rog de el de saptamani sa o aduca odata la noi in departament pe colega care va veni in locul meu (e tot cu noi in firma)... dar tot amana..
_
Cu analizele tale ai grija. Baga multa carnizta rosie si galbenusuri de ou pt anemie.
Iar cu VSH-ul: si eu l-am avut marit la sarcina cu Matei si ginecologul nici nu l-a bagat in seama. A zis ca-i normal in sarcina.
23+Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
atudor spune:
Buna mamici! Ne primiti si pe noi printre voi? Noi suntem
Ana si future baby
Mihai. Avem 26 de saptamani si 5 zile, sunt pacienta d-lui doctor Tutunaru si abia astept sa impartasesc cu voi minunea din viata mea
. Pupici burtici
asiza spune:
quote:
Originally posted by atudor
Buna mamici! Ne primiti si pe noi printre voi? Noi suntemAna si future baby
Mihai. Avem 26 de saptamani si 5 zile, sunt pacienta d-lui doctor Tutunaru si abia astept sa impartasesc cu voi minunea din viata mea
. Pupici burtici
Bine ai venit in
...cred ca esti cea mai mare de pe aici... 26 saptamani si 5 zile...Te asteptam cu mai multe date despre tine si povestioare despre bb Mihai...Oana
19+
bamboletta spune:
Buna burtici!!!!
Am mai crescut un pic acum avem 25 sapt si 1 zi 
Zilele astea nu prea am avut timp sa va scriu dar am citit tot ce a-ti scris 
Alexandra- super fain albumul am vazut si pozele imi place tare mult,o sa caut sa-mi cumpar si eu poate gasesc pe la librarii daca nu sa-mi dai si mie adresa de pe net 
Clemoni- am revenit si eu 
Cristina74- felicitari pt 

Asiza-
si eu mananc pepene acum in timp ce va scriu
imi place tare mult mananc in fiecare zi nu prea imi place ca trebuie sa merg mai des la baie dar asta e
Atudor- bine ai venit 
acum v-am pupat
ma duc sa fac ceva de papa pt bebelina da din piciorute ca ii este foame ![]()
bamboletta
25+
bebelina
"poze"
bamboletta spune:
Ah am uitat ceva,gravidutele din Iasi pe unde sunte-ti?toate in concediu? va pup sper ca sunte-ti bine 

bamboletta
25+
bebelina
"poze"
asiza spune:
Dandusa, mama, mi-e mila de tine, zau asa...mai intai nepotelul cu "vijeliile" lui de dimineata si acuma vecinul cu casa....Iti vine sa-ti iei campii si sa fugi pe
!
Veronici, si eu mai am tahicardii, insa analizele mi-au iesit super-bine...cat despre VSH, nici macar nu mi s-a mai dat s-o repet acum, la al doilea set de analize, pentru ca mi s-a spus ca oricum va iesi marit...E ceva normal in sarcina!
Ruxandra, ai mai multa grija de tine si mai da-l in ... de sef...daca el e nerusinat si nu stie sa respecte o doamna gravidutza, fii si tu " mi-se-rupista" si ia-ti liber, ba mai poti cere si reducerea programului...io asa as face...si sa vedem ce???? ca n-are voie sa te concedieze...asa ca las'-o usor...e mai importanta sanatatea ta si a lui bb...Ai grija de tine!
Oana
19+
Mirona spune:
atudor bine ai venit in
- sa ne mai dai ceva date despre tine. DN, UM, DPN - daca esti la dr. T inseamna ca esti la Elias. Te trec in listutza imediat.
Sa treci prin profilul tau personal ca te-ai trecut la sex-ul masculin
.
Sa nu te panichezi ca-ti apar mesajele mai tarziu - esti nou venit si esti inca moderata. Tu scrie numai ... ca in curand vei scapa si de asta.
Sper sa te simti bine cu noi .. si treci la taclale. Si nu in ultimul rand: Felicitari pentru bebe Mihai.
asiza cred ca dandusa noastra are deja 27. Si mai sunt fete si mai mari in saptamani - dar
nu prea mai scriu pe aci.
Miro
26+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită