Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

cristina74,felicitari pt a doua fetita! Nadira e un nume minunat!
Sa-ti traiasca sotul care e atat de dragut si de sensibil !!
Si stai cu parintii tai,ca nu ii mai vezi curand,aici ai timp sane citesti si mai tarziu !

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, !

Dandusa, cu tine m-am trezit in gand...eu intru in panica daca vad ca nu scrii intr-o zi! Unde esti? Sper ca nu ti-au venit alti musafiri pe cap!
Cristina, felicitari pentru ! Sa-ti traiasca, sa fie frumoasa si sanatoasa!
Marcela, si eu bag pepene verde cat cuprinde, si dimineata, si seara...la fiecare doua zile imi cumpara Cristi cate unul de vreo 8 kg pe care-l mananc singura...Si acum, in timp ce va scriu, mananc pepene...
Danita, incearca sa nu mai amesteci fructele, mananca orez, banane si cas, poate-ti revii cat de cat. Daca nu, eu zic sa-ti intrebi medicul ce-ar trebui sa faci!
Asa, Miro, mama, stiam eu ca nu ne lasi!
Dolores, stiu ca nu-i de ras, insa exprimarea ta cu "labe de urs" m-a binedispus de dimineata...Plimbarile sunt intr-adevar foarte bune, insa nu pe distante kilometrice ca obosim rau...asa mi se intampla si mie si simt nevoia destul de des sa ma asez...Cum ai dormit azi-noapte? Eu parca mai bine, m-am si inconjurat de vreo 5 perne...noroc ca avem un pat mare, ca altfel sotul meu ar fi dormit jos !
Aelita, mama de ce nu vrei tu sa pui poze in albumul nostru comun??? Macaroanele cu varza se fac foarte raid si se mananca si mai rapid...tai varza, o calesti bine cu sare si piper, separat fierbi macaroanele sau taieteii, ii storci si-i amesteci cu varza calita...bune de servit si calde si reci...yammyyyyyy!
Ce faci tu la 3.00 dimineata pe net????
Chinico, pe unde umbli? Misca "gandacelul"?

Va pupacesc pe toate!

Oana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Buna dimineata burtici,

n-am apucat sa citesc prea mult si nici n-o sa apuc in zilele urmatoare...

Efectiv e ca la galere aici, la job. Nu a fost suficient ca am tinut si locul colegei, da-i si da-i ca aia de ce-i asa, aia de ce-i pe dincolo... asta in conditiile in care stia foarte bine ca mi-a fost rau pana aproape de lesin.. si de abia am rezistat facand munca a 2 persoane..

Intre noi fie vorba, cred ca e din ce in ce mai rautacios (de sef vorbesc) si ca el nu reuseste sa-si lase nevasta , asta in conditiile in care eu ma stradui sa-l fac deja pe al 2 lea. Poate ziceti ca mi se pare, dar in general am instincte bune. Toata firma stie ca ei is in "trageri" dar pana acum nu s-a prins...

Si azi mi-e rau. Sper sa rezist, ca maine stau acasa (mergem la eco morfologica ) si vineri vreau sa-mi iau liber. Ca nu mai pot.
Iar saptamana viitoare iar pleaca colega in concediu... Doamne ajuta.

Sunt asa lesinata ca inca nu a apucat sa mi se faca frica pt maine, respectiv inca n-a intrat morcovul...

Off, sper sa va dau vesti bune de la eco morfologica. Tineti-mi pumnii!!

23+

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

servus fetele,
abia asteptam sa vina dimineata sa mai stam la taclale. Nu stiu zau ce am avut ieri - si caldura si faptul ca stiam ca home nu am comp ... m-au indispus intr-un asa hal ...
Dar acum sunt iar pe pozitii si am venit sa va pupacesc sa va sara fulgii si SA STRIGAM DIN NOU CATALOGUL!
Haideti fetele restante - spuneti-ne cum sunteti si ce va fac burticile.

Dolores - si eu ma inscriu la labe de urs - si mai voiam sa atentionez fetele care inca nu au probleme cu picioarele umflate - sa nu-si cumpere inca alte incalteri numere mai mari - deoarece eu port deobicei 37 si ma gandeam ca imi voi lua acolo un 38 -39 si-mi va fi bine. Dreq ... am ajuns fetelor la nr. 40
Asa ca atentie!!! Luati-va pantofi de alte numere doar cand stiti cat aveti laba de urs.
Cristina - felicitari pentru fetita, sa-ti traiasca si sa va bucurati toti trei de ea. Felicitari si pentru un asemenea sot sensibil - avea mama ta de ce plange - de fricirea fiicei.
Ruxandra - cred ca tre MIG-urile mele pe la fereastra biroului tau. Io zic sa le lasi sa treaca ... nu deschide fereastra. Ia-o mama mai usor - si mai da-l in ma-sa pe sef ... zi ca daca nu se descurca il trimiti pe al tau sa-i explice color ce si cum.
Bafta la eco si normal ca-ti tinem pumnii.
p_onu sa vedem daca scapi si azi de vecini - parca nu se infiltreaza chiar asa de repede. Am facut si noi una cam la fel ... dar abia cand s-au sesizat cei de la etajul 1 .... abia atunci au venit sa ne spune ... cei de la 2 si 3 au ignorat petele de pe tavan.
Tin pumnii sa scapi.
Alexandra - vazut si eu albumul ... parca mi-e ciuda ca al meu e in limbi straine - dar rezolv eu cumva cu albumul de pe mailul comun ... cel de la Danita .
Danita repune-te pe picioare cu orez, banane si apoi vezi care aliment nu ti-a priit. Nu e normal ceea ce e la tine ... si nu zilnic.

hai ca v-am pupic pe toate ... si mai scriu mai incolo.

Miro26+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Buna dimineata.
Am citit in fuga acum dimineata ca aseara...,nu s-a mai putut.Am cam avut ceva lucruri de aranjat si de probat ca sincer nu ma mai incape nimic...!!!Bluzite ...,se mai gasesc dar pentru partea de jos...,nu prea!!!Bebe creste si se vede .Si eu ma simt mai grea si asta mai ales seara....,de dormit eu nu-mi fac probleme ca inca pot sa dorm bine.
ASIZA,draguta de tine,iti multumesc pentru grija si te pup dulce pentru asta ,pentru ca esti deosebita.Daca-ti spun ce mi s-a intimplat azi si cum am reusit sa va citesc....
M-am trezit pe la sapte in niste zgomote groaznice...,initial am crezut ca cineva repara ceva la masina...,dar SURPRIZA....,vecinul nostru scump si drag isi schimba acoperisul si toata operatiunea se desfasoara la noi in curte.Casele fiind foarte apropiate...,cind arunca tigla cea veche o arunca LA NOI IN CURTE,de-mi vine sa-i omor.Mi-am pus perna in cap ,doape in urechi sa mai dorm si eu putin ...dar nu s-a mai putut.Faza zilei este ca aceasta operatiune....DUREAZA,cit? NU STIU!!!Dar cred ca pina la sfirsit omor pe careva!!!Fiind cald afara ...ei incearca sa faca toata treaba cit de dimineata se poate si nu mai conteaza ca doarme cineva,casa nu este a mea...si daca ai mei socrii accepta...asta este!!!Probabil de acum incolo am sa incerc sa dorm cit de devreme pot...si probabil ca am sa ma trezesc sa va astept cu cafeaua facuta.
AELITA,sa stii ca repercursiunile fumatului nu se vad imediat!!!Am sa-ti spun un fapt real legat de ceva asemanator.O cunostinta apropiata mie ...a aflat de curind ca trebuie sa faca o operatie la coloana...,pentru ca coloana ei este strimba.Dar daca vezi radiografia...nu-ti vine sa crezi.Fata are 21 ani,este ft frumoasa si desi este tinara nu a purtat tocuri in viata ei..,nu a facut nimic (fizic)care sa-i afecteze coloana in asa hal.Concluzia dr a fost ca mama pe perioada sarcinii nu a luat Ca cit a trebuit si de-aceea sufera fata acum.Incredibil ,dar adevarat.Concluzia?Stiu dr astia ce stiu cind spun sa nu iei aia sau aia ,sau ce si cind sa iei...,stiu ei ceva,nu?
CRISTINA,felicitari pentru fetita,parca simteai ca o sa fie o printesa...,nu?Ce mai zice Iasmina de camila?Ai scapat?Eu ii povesteam lui Claudiu de tine si de curind m-a intrebat daca ai achizitionat camila ...si n-am stiut ce sa-i spun!
KOKORINA,da este foarte normal sa curga sinii si de-acum incearca si tu cind vrei, sa desfunzi canalele ,pentru ca o sa te ajute mult.In felul asta bb nu o sa se chinuie prea mult.Apasa cu rabdare si insista pe mamelon ,nu pe sfirc si daca zici ca curge dintr-unul...trebuie sa curga si din celalalt.Aseara am facut si eu iar opeartiunea "muls"si ce se mai distreaza Claudiu...cind ma vede.Prima data ,a simtit el,saracutul i-am dat laptic fara sa stiu ca exista!!!Ne iubeam si noi cu pasiune ...,cind ma intreaba cu ce crema m-am dat pe sinii ca a simtit ceva...,ciudat...,eu i-am zis ca m-am dat cu cea obisnuita.Apoi am pus mina si am vazut sinul...ud si deci a avut grija sa-i desfunde canalele lui bb!!!

Eiiiii,fetelor ,am sa va string in brate tare si cu mult drag si mai ,va urez din suflet sa aveti o zi plina de bucurii,far miini sau picioare umflate,far stari de rau.Fiti tari si doboriti totul in cale ca doar sinteti doi!!!

DOLORES,te pup si sa stii ca si eu astept sa citesc un mesaj mai optimist de la tine.Hai scrie-ne azi cum l-ai cunoscut tu pe tati!!Ce zici?Eu ,una vreau sa stiu povestea si mai vreau si o poza recenta cu ochisorii tai cei frumosi si cu burtica.Iti urez o zi nemaipomenita si de-abia astept diseara sa citesc povestea voastra.

dandusa 26 + si
printesa mea, Crinuta
dandusa
daniela nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am schimbat si semnatura...,sintem mariii!!!

dandusa 27 + si
printesa mea, Crinuta
dandusa
daniela nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by dolores

ma simt bine aelita, multumesc...tati nu vrea sa intre ca o sa lesine acolo mai mult ca sigur si nu ma bazez pe el..asa ca tot mami meu o sa stea langa mine cum a stat si langa sora mea anul trecut..

dolores 22+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Dolores,din cate stiu parca o sa nasti cu dr.Moisa,as putea sa stiu ce ti-a raspuns la toate intrebarile puse?
TX! (poate stii si de "scoruri" la Giulesti?)

veronici
24+ cu doi

Mergi la inceput

Aseara am avut o noapte cam agitata (am reusit sa adorm pe la 3 dimineata cu tot cu ac).E drept ca am sarbatorit in avans ziua lui tati care azi implineste 33 de ani......si bebelushii au inteles ca s-a dat drumul la distractie si cred ca ciocneau si ei cupele de sampanie in burtica la mami ! Aseara a pus tati mana pe burtica si bebelusii l-au felicitat cum se cuvine,adica multe impunsaturi la tati in palma ( a fost asa de incantat incat daca-l controlam sigur era ud !),oricum lacrimile erau prezente si pupicurile pe burtica nenumarate.

Zilele astea trebuie sa mi se nasca finutza asa ca o sa cam fiu absenta la apel!

Ieri in timp ce cautam cadoul pt.sotul meu am nimerit in magazin de bebei si am cumparat primele hainutze pt.bebelusi si dimineata nu l-a impresionat parfumul scump facut cadou cat faptul ca a gasit costumasele bebelusilor asezate frumos peste pantalonii lui cu care trebuia sa se imbrace azi (parca erau toate 3 pregatite pt.o noua zi de munca).

Am aflat ca mai e o fata inscrisa la noi : Pet72 , care are tot gemeni (nu am aflat inca ce,fetite sau baieti sau combinatia fericita : fetita si baiat).

Am ceva probleme de sanatate dar despre ele va vorbesc mai tarziu!

Va pupacesc si dau paginile inapoi sa vad ce ati mai facut.

veronici
24+ cu doi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chris80

buna tuturor burticilor
am de facut o dozare de anticorpi Rh si am inteles ca la medicover nu fac asa ceva. intrebarea mea este daca sia facut pana acum cineva asa ceva, daca da, unde, si in cat timp au sosit rezultatele.
va multumim, eu si bebe

chris

Eu fac in fiecare luna din luna a patra la Centrul de transfuzii din Constanta(numai acolo se fac la noi) si m-au luat in evidenta pt.rh negativ . Cu trimitere de la medicul de fam.sunt gratuite.

veronici
24+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Veroniciule - ce mai faci mama - chiar ma gandeam zilele astea la tine.

si de la noi pentru sotul tau - felicitari taticului fericit pentru simtitul bubuiturilor din interior .
Cum ai aflat de pet72? Unde a scris ca are gemeni? De ce nu mai vine pe la noi? Pupici sa-i transmiti.
Iar tu sa intrii negresit sa ne dai detalii - ce probleme ai. Pupici si ai grija de mititei.

Miro26+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput