Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 28
madaluta spune:
Sper sa nu fie cnsiderata reclama, dar am vrut sa va arat si voua cele 3 carti minunate ale bebelusului.Eu le-am luat pe fiecare si le-am facut cadou prietenelor care au nascut, dar imi pare rau k nu am fotografiat intai interiorul k sa va arat cat sunt de dragute si interesante.Acum nici nu stiu dc sa mi le cumpar sau sa astept poate le voi primi si eu cadou la randul meu...
http://www.edituracrisan.ro/index.php?show=cat&cat_id=23&PHPSESSID=f16faafca946e39ea96682b2a6a7ea62
Madalina
20+
atudor spune:
Hello again si multumesc pentru primire
cateva cuvinte despre bebicul meu .. sarcina a decurs fara probleme pana acum, nu am avut nevoie de tratamente sau de sederi la pat; vreau sa il duc "pe picioare" pana pe la inceputul lui octombrie. Cred ca e mai bine sa fii activa, tot timpul in miscare. Ne-am ingrasat 6 kg, iar bebele creste vertiginos. Abia astept urmatorul consult pe 9 august sa vedem cat s-a mai marit si ce tot face el prin burtica lu' mami. Uneori cred ca joaca rugby sau face catarari pe cordonul ombilical
, ca sa nu va mai spun ca il apuca si noaptea zbenguiala
. Chiar acum va face cu manutza! Pupici!
Ana
26+ si
Mihai
dolores spune:
buna fetele mele dragi si scumpe si frumoase...
alex ti-am trimis pm referitor la album
cleomoni ti-am trimis si tie un pm
aelita...stiu ca nu e de ras...dar am vrut sa-ti fur un zambet cu labele de urs
dandusa...
nu am starea necesara sa scriu cum m-am cunoscut cu tati...pe scurt...nu ne inghitzeam....la ziua mea de nastere acum 13 ani s-a autoinvitat si de atunci suntem impreuna...iar acum 2 ani ne-am casatorit...a fost primul barbat in viata mea si eu prima femeie in viata lui...frumos nu??? acum sunt suparata ca nu am dormit deloc bine azi-noapte...cica s afaci miscare...nu mai merg atata in viata mea..un traseu care il faci fara probleme, dar acum am simtit ca am mers pana la mare si inapoi...am ajuns acasa rupta de oboseala si cu dureri infernale de picioare....mi-am facut dush..si m-am bagat in pat..nu ma lua somnul de oboseala..ma dureau toate cele...iar ca sa fie treaba treaba..tati a fost plecat din bucuresti si cum eu urasc sa dorm singura si cum s-a nimerit ca tocmai aseara sa nu fie nici socrii acasa...va dati seama prin ce am trecut..eu singura cuc in apartament cu 4 camere.....ma trezeam din ora in ora...si am dormit si cu tv-ul aprins...numai somn nu a fost ala..in fine...azi m-am urnit spre munca si cum afara e "atat de placut si racoare" un tramvai din fatza noastra s-a defectat......si drumul pe care-l parcurgeam in maxim 30 de min, s-a lungit undeva la o ora si .....si cum transportul nostru in comnun e dotat cu nimic, va dati seama..am simtit ca innebunesc....in fine....cam asta e starea mea de acum, noroc ca la birou am aer conditionat. 

veronici[/red], moisa mi-a dat raspunsurile pe care mi le doream..ca daca nu...ma reorientam, si anume..voi naste cu ea..in caz de complicatii imi face ea cezariana, sunt si rezerve la giulesti...va putea sta mama cu mine in sala de nasteri...si cica daca fac cezariana se si poate filma...despre preturi chiar nu stiu nimic...chiar am pus intrebarea asta pe forum..si fetele mi-au raspuns si ele ce au stiut si cum au putut...daca afli ceva de preturi sa-mi zici si mie te rog
dolores
22+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
lia_c spune:

Alexandra, multumim de poze cu albul, e f reusit... Vreau si eu! Cind vin in Romania, il caut cu luminarea pina il gasesc
Noi postaseram in acelasi timp si eu nu vazusem mesajul tau ca deja ai pus pozele. Multumesc 
Cristina, felicitari si tie p/u
. f frumos din partea sotului 
Dolores, smile
, zimbetul tau e f frumos, e pacat sa-l ascunzi ![]()
Atudor, bine ai venit!
Si eu maninc f multe piersici, kiar acum rontai citeva ![]()
o zi cit mai reusita
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
atudor spune:
Vaiiiiiiiiiiii, ce rusinik !!! Eu am crezul ca sexul se refera la sexul bebelui
..ee, ma iertati si voi. Asa, deci UM: 28 ian, DPN: 4 nov Va pupic, intru mai tarziu, ca am ceva de tradus acum
Ana
26+
asiza spune:
Da, mai, asa e, cum de mi-a scapat? Dandusica, esti mare, mama, 27 de saptamani?????....
Oana
19+
lia_c spune:
Madaluta, multumim p/u variantele de album bb 
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
ramsan spune:
Hello fetelor!
Eu m-am lenevit de tot, parca mi se lungesc urechile la birou si vreau sa vina mai repede septembrie sa stau si eu linistita in asteptarea lui bebe Rares. Deja avem pregatite pentru el patutul cu super-lenjerie, carucior, cosuletz, sterilizator pt biberoane si hainutze.. este foarte asteptat si cred ca va fi un printisor alintat.
Bamboletta uite-ma's si eu p'aci la apel 
Ruxandra chiar imi pare rau ca ai parte de un sef care "urla" la tine fara motiv.
Si al meu face crize dar am ajuns sa il cunosc destul de bine, si mi-am dat seama ca nu are ceva personal cu mine, ci ca este un om stressat cu o mie de probleme pe cap. Il las sa se calmeze si merg mai departe, fara sa pun la sufletel, ca sa nu-i fac rau lui bebe.
Dandusule achizitioneaza de la o farmacie mai smechera dopuri pentru urechi (sunt din latex sau silicon), ca poate au ceva eficienta ca tu sa te poti odihni. Tu chiar trebuie sa lupti pentru liniste ...off
Dolores si eu am avut un somn aiurea tare, m-am tot foit, am visat ciudat, si in loc sa ma trezesc fresh sunt ca o legumitza. Ai grija de tine si mai ales de bebe strumf 
Lia, p_onu ce faceti fetelor cu atatea accidente? Acum cateva zile roxana s-a curentat la masina de spalat... Ce-o fi cu noi?
Cristina sa-ti fie sanatoasa bebelina si sa te bucuri de ea, iar despre sotul tau nu am decat cuvinte de lauda.
Alexandra e super albumul bebelusului. Fetelor puteti da o cautare pe gooogle "albumul bebelusului meu" si va apare sigur editura si toate datele despre el. Accesati pagina editurii, va creati un cont cu user si parola apoi faceti comanda si...asteptati sa vina.
Danita si eu am avut o saptamana de probleme cu burtik dar am mancat orez fiert si cas. Cred ca a fost ceva din alimentatie ca altfel nu imi explic ce s-a intamplat. Daca ai incercat pana acum metodele astea si nu au functionat, mergi mai intai la dr. de familie si apoi la dr. gineco. Sanatate!
Veronici ai grija de tine si de comorile din burtik... Stiu ca VSHul este normal sa fie crescut in sarcina, dar despre puls nu stiu ce sa-ti spun. Oricum stai linistita, ca daca este infectie urinara, se trateaza cu succes... eu am avut e. coli si am facut tratament cand eram in luna a treia, iar acum e totul ok. Se rezolva, vei vedea 
Atudor bine ai venit printre noi
, sedere placuta printre noi si un bebe sanatos si frumos sa ai.
Gata ca am umplut toata pagina. Scriu eu rar dar si cand scriu nu ma mai opresc ![]()
Ramona
26 +
Rares
Ramona
Cleomoni spune:
Buna dragutelor,
acum am ajuns si eu la firma dupa ce am trebaluit prin oras si la banca, va pupic si revin
Cleo 23+ saptamani 
atudor spune:
Fetelor, voi ce mai faceti de papa? Eu chiar nu mai am idei
...Si e asa "frumos" sa stai in bucatarie pe caldurile astea...Bebicul meu iar se agita.
Pupici
Ana
26+