Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Mirona, Asiza, Ramsan multam frumos pt suport si incurajari.

23+

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

fetele, scuze ca navalesc peste voi... dar simt ca trebui sa va scriu...
Eu sunt mamica de nov-dec 2005 si-mi retraiesc odiseea odata cu voi...am avut DPN 26 nov si-am nascut in 22 nov
imi face placere sa va mai citesc din cand in cand...
Am intrat doar sa va urez o sarcina usoara si cel mai important un bb sanatos...
pup burticile voastre

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dragalasele mele........am cam o jumatate de ora de cand am venit de la servici.....si de abia am asteptat sa ajung acasa sa vad ce mai faceti......eu azi am umblat de mi-au sarit capacele....pentru dosarul de angajare....si parintii mei au plecat cu masina in concediu....si a trebuit sa ma descurc cum pot....am avut noroc ca a plouat bine dimineata si a fost racoare....
La servici nu am cum sa ma apropiu de calculator sa va citesc......va dati seama ca sunt la serviciul de asistenta sociala.....intra unul iese altul si tot asa.....cred ca voi scapa de anchetele sociale...nu ma pot trimite pe mine pe teren....
Si cand o sa vreti sa stiti mai multe despre indemnizatie,premiul pentru nastere,alocatii.....sa ma intrebati.....ca o sa fiu informata...
Radeau colegele astazi de mine ca atunci cand depui dosarul pentru aprobarea indemnizatiei trebuie verificat si aprobat si ziceau ca o sa mi-l verific eu?.....
Hai sa va povestesc si altceva ca.....poate v-am plictisit...
In primul rand Dolores am primit PM......si eu am probleme mari cu dormitul....parca pana mai ma misc de colo...colo...nu ma dor asa toate...cand ma pun in pat ma iau toate junghiurile....si eu sunt singurica pana seara la 8....sotiorul meu de cand a fost avansat tot tarziu vine....si mi-e dor sa stam mai mult impreuna..
Veronici.......pentru sotiorul tau...
Atudor bine ai venit in ...cum sa nu va primim....de ce nu v-ati alaturat mai repede?.....
bamboletta ti-am trimis un PM cu adresa editurii si cam in aproximativ o saptamana il primesti....
Dandusa te inteleg perfect.....deoarece si eu fac urat atunci cand nu ma pot odihni...
lia_c....dar e de ajuns sa iti faci comanda pe net si cred ca ti-l poate trimite acolo in chisinau....
Ma bucur ca v-a placut albumul....
cleo tu tot pe fuga esti...mai odihneste-te.....
cristina felicitari pentru printesa.....ce zice yasmina ca va avea o surioara?......va trebui sa imparta sandalutele si posetutele cu ea...........si ma bucur ca sunteti o familie fericita...
dolores era sa uit....eu tot am carceii aia la picioare si azi am fost la doctorita de familie si i-am spus ca poate din lipsa de calciu.....mi-a zis ca , calciu e bine sa iau din luna a 7-a doar(stiu ca erai tu preocupata odata de calciu)dar totusi daca ma tot supara sa imi iau din ala efervescent.....
miha2006 iti multumim din suflet pentru sustinere....si poate mai intrii sa ne mai incurajezi.....
Precis am uitat pe cineva....dar fetele nu sunt suparacioase...nu?...de la oboseala....acum ma duc sa ma arunc in patut ca nu mai pot....
Revin mai pe seara sa va citesc....
Pupici la toate si la bebei lor....

alexandra 25+
poze

Mergi la inceput

a-ti vazut ce debit am daca scriu odata pe zi.......v-am mai lasat si voua un pic de spatiu......

alexandra 25+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Ce frumooooooosssssss, MULTUMIM Miha! Poate mai intri pe aici si ne dai sugestii, cand ne mai confruntam si noi cu una-cu alta!

Raluca 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

asiza,ahhh,ce bunatate!! si am avut ieri varza calita si a iesit o minunatie! nu mi-a dat prin cap!!
dar mai fac,nu asa repede,ca nu oi manca doar varza:) dar curand!!
merci de idee!
nu stiu de ce nu pun la album...cred ca imi place anonimatul..sau o fi paranoia.
ieri m-am trezit ca vaca la 12 ziua,si drept urmare,aseara la 3 eram inca pe net,ca nu aveam somn!abia ma "reglasem",si dormeram si eu ca omul..acum iar o iau cu noptile...
dandusa,of,vai de tine! e de vina cine le permite sa arunce.in mod normal asa ceva nu se face,o fi mai comod pt ei sa arunce tot si sa se faca tzandari pana jos,dar se aduna tot,si se coboara frumos,ca de-aia sunt barbati si muncitori.asa evita si accidente,ca nu se stie niciodata cine trece pe acolo si il omoara pe loc.
dolores,te combin la un orez cu lapte? ce zici?cu scortisoara pe deasupra.:)
veronici,La Multi Ani ! sotului tau si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti !!
bebelusii l-au felicitat cum se cuvine,adica multe impunsaturi la tati in palma ( a fost asa de incantat incat daca-l controlam sigur era ud
ce probleme ai ??????
pet72,felicitari pt gemenei!!!vino si pe aici.
ruxandra

,scumpo,stiu ca esti suparata pe sef ca iti da multe sarcini,dar cred ca e dur sa il judeci in ceea ce priveste casnicia lui si dorinta lui tarzie de a avea copii.
nu te supara pe mine,ti-o spun cu cel mai mare drag din lume: toti facem copii atunci cand consideram ca vrem si suntem pregatiti,nu neaparat cand suntem tineri.surpirza asta o putea avea si acum 10 ani.si la fel de rau putea fi cu tine si daca avea 3 copii deja pe batatura.
fii toleranta,si discuta cu el ce se intampla in firma,si ca nu mai poti,vezi care e problema exacta intre voi,daca este vreo problema .daca pierzi din vedere problema reala,si iti imaginezi ca el e invidios pe birtica ta,nu rezolvi nimic.
nu cred ca exista nimeni in lumea asta sa trateze rau o femeie gravida pt faptul ca ea are si el nu.nu pot sa cred asa ceva.mi-e imposibil,crede-ma.
asa o fi el mai rau ,sau poate nu isi da seama,nu stie ca tu nu mai poti,de ce nu vorbesti mai bine cu el?
inteleg ca face favoritisme pe acolo,deci nu e cazul sa gandesti la burtica ta.cei care il pupa in c.. nu au copii niciunul ca sa ii invidieze?
discuta cu el,denunta treaba daca e asa grava,si nu mai plange tu ca ii faci rau copilului!
nu te astepta ca altii sa isi dea seama ca tie iti e rau,si nici nu te gandi ca o fac intentionat!
sper ca nu te superi pe mine ..asa cum zice si asiza,fa si tu ce poti legal,si baga-l la origine!
atudor,bine ai venit!
dolores,da-o-ncolo de miscare,face cine poate! o fi buna,dar pt cine e bine si nu ii e rau si nu il doare burta si alte alea. e buna ca cica nasti mai repede.ete,te chinui acolo doua zile,dar nu 9 luni de mers pe jos si picoare umflate :))
mie mi-e si lene si patesc la fel ca tine,ma doare burta si spatele si dopua zile zac si daca fac in continuare pe viteaza mi se face si rau si nici nu mai mananc.asa ca cce o fi mai bine?
lasa ca fac destula miscare cu aspiratorul,spalatul prin casa ore in sir cand ma apcua si ma simt bine.
si doi metri pana la masina nu e destul?? si etajul doi ,fara lift nu se pune?
ramsan,pune-ne poze cu cameraaaa
atudor
,eu fac mancaruri care par complicate,dar defapt le dau la foc miiic mic si nu stau in bucatarie sa ma coc.cateodata le mai si ard,deh,asta depinde ce fac intre timp in sufragerie..
toc tot ce trebuie repede,am viteza,le pun acolo in asteptare,pun foc mic si fuga la tv.las hota deschisa, mai mult sa aud zgomotul si sa imi amintesc ca undeva -candva am pus ceva pe foc!
miha
,sa-ti traiasca Iulia,frumusica grasunica !! ce ochisori are!!!!scumpa foc!!nu-mi mai iau ochii de la ea!
cand o sa ne veedm si noi asaaaaaaaaaa cu bebe mare???

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

quote:
Originally posted by aelita

miha[/b],sa-ti traiasca Iulia,frumusica grasunica !! ce ochisori are!!!!scumpa foc!!nu-mi mai iau ochii de la ea!
cand o sa ne veedm si noi asaaaaaaaaaa cu bebe mare???

La anu pe vremea asta... acum are 8 luni si 10 zile, 10.020kg si 74 cm.

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salut mamicilor in sfirsit am net acasa s-au rezolvat toate problemele si sunt f fericita ca pot sa va citesc si sa va scriu.Am mai pus niste poze in albumul meu(cel de jos, caci in cel comun o sa pun de acum inainte) care sper sa va placa.Bebita mea joaca volei toata ziua(fotbal nu poate ca e pt. baieti) si eu sunt ok nu am pus decit vreo 4-5 kg. si inca nu se cunoaste f tare ca sunt gravida, de acum inainte o sa ma fac mai mare.De mincare nici eu nu stiu ce sa mai fac am facut de vreo 2 ori ardei umpluti dar m-am saturat si ginditiva ca eu am si 2 copii de hranit voi daca vreti faceti mincare, dar eu vreau nu vreau tre sa fac - asta e mergem inainte.
Vreau sa fac dovlecei snitele cred si mai vreau si un bors cu cartfi si cu iaurt(o sarbusca) dar le las pe maine caci astazi sunt obosita.
Felicitari tuturor pt. si sa fie sanatosi si voiosi si sa ne bucuram de ei.
Cam atit pt. moment mai vb. Pa.

Mariana - 24+ cu ANTONIA

Mamicuta de printese -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

miha,e grasunica ,are foarte bine 10 kg la 8 luni!

saryta
,nu baga mana.n foc,ca eu si acum joc fotbal,cand am ocazia.cand eram mica,cotonogeam tot ce prindeam!volei nu mi-a palcut niciodatam,nici baschet,nici handbal..

nici eu nu stiu ce mancare sa fac azi...
ia veniti cu idei.

am mancat orez cu lapte,si vad ca am arsuri.nu am mai avut arsuri de saptamanim,cred.

nu stiu de ce nu imi prieste deloc laptele.

18+

Mergi la inceput

saryta am vazut poza de maramureseanca....si ti-am scris eu acu cateva zile ca nu am stiut ca ai fost in maramures......ai fost si prin Sighet?..ce parere ti-ai facut despre locuri?

alexandra 25+
poze

Mergi la inceput