Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 30
asiza spune:
Aelita, cateva sfaturi pentru evitarea arsurilor...
1. incearca sa identifici alimentele care-ti provoaca arsuri si sa le eviti...daca ai observat ca-i de la lapte, las-o mai moale, desi e ciudat....de la lapte????
2.evita alimentele foarte reci, foarte calde sau foarte condimentate
3.dormi cu trunchiul sprijinit de perne
4. mananca mese mici si dese (5-6/zi)
5. stai asezata cu spatele drept atunci cand mananci
6. evita miscarile prea energice timp de una sau 2 ore dupa masa...
Cam astea sunt recomandarile cartii...acuma incearca si tu macar cat de cat sa le respecti, poate mai trece...
Miha2006, frumusica Bubulina ta
! Frumos din partea ta ca ne vizitezi din cand in cand...poate ne impartasesti experienta nasterii Iuliei!!!! 
Oana
19+
asiza spune:
Ia iote la
Saryta...moldo-maramureseanca
...frumoasa combinatie...sa stii ca sunt invidioasa, adica tu ai 24 saptamani si ai pus doar 4-5 kg????
Frumooooasaaaaa mamica!!! Da' si noi, astea mai
, suntem frumoase, nu????????
Oana
19+
asiza spune:
Da, Alex, daca tot esti in bransa, spune-ne si noua cate ceva despre premiu dupa nastere, indemnizatii, etc, etc, tot ce crezi tu ca ar fi important pentru noi sa stim...poate chiar faci trimitere la unele legi care vorbesc special despre asta...sa le cautam si noi pe net...asta dupa ce te mai obisnuiesti si tu cu "decorul" la noul loc de munca, ok???? Da' sa nu uiti...

Oana
19+
Cleomoni spune:
Buna fetelor, incet incet ma topesc de caldura si imi doresc sa fie iarna....
bine ai venit atudor, imi place ca suntem din ce in ce mai multe, pana si tipa de la banca la care ma duc zilnic e insarcinata
cristina felicitari pt fetita, sunt sigura ca Iasmina si-a dorit o surioara.
miha2006 ce dragut din partea ta sa ne saluti, ce face bb cum a fost nasterea?eu mor de curiozitate sa aflu fiecare poveste, in speranta ca e una frumoasa.
alexanrda la mine asa e totul pe fuga asa ca Duminica cand o am libera parca nici nu o simt asa repede trece, dar o sa vina ziua cand o sa ma tina acasa bb, ca si pe voi, mi-ar place sa mai conversam si dupa ce nastem eventual sa ne intalnim cu bebelusii
asiza si eu am luat 9-10kg asa ca poate te consoleaza cu ceva, am zis si eu...pupici la burtica grasuna
Cleo 23+ saptamani 
alexandra_25 spune:
asiza....voi o sa fiti primele care o sa stiti....
..mai trebuie sa ma documentez......
...
alexandra
25+
poze
doradora spune:
fetelor, simt ca imi vine sa ma arunc de la etaj

dupa ce sapt trecuta am avut o frumusete de inundatie de la amabilul de vecin de sus, si trebuie sa zugravim toata casa plus sa ne ocupam de parchet,dupa ce se usuca peretii, acum avem inundatie de la teava comuna din bucatarie. neam pomenit cu muncitorii la usa si acum sparg cu drag si spor faianta, care nici ea nu era in plan sa fie inlocuita. bine cel putin ca nu s-a intamplat dupa ce terminam lucrarile, dar si asa imi vine sa urlu.
chris
21 +
saryta spune:
Alexandra 25 mi-a placut f mult in Maramures de mult doresc sa vizitez aceste locuri si uite ca am reusit.Am fost si prin Sighet putin ce-i drept dar mi-a placut, apoi am mers la Sapinta la Cimitirul vesel care mi-a placut la nebunie interesanta abordare.Am fost si la manastirea Birsana care de asemeni este o minunatie si in general mi-a placut totul AVEM O TARA FRUMOASA chiar si grupul de francezi cu care am mers a recunoscut asta.
Si nu va faceti probleme in privinta greutatii dupa ce nasteti slabiti sigur eu asa am fost la toate sarcinile mai mult de 70 kg nu am avut si dupa nastere dispar din start 10-11 kg. si apoi incet incet se duc si celelalte.
Mariana - 24+
cu
ANTONIA
Mamicuta de printese -ANDRA si SARA