Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 25
Cleomoni spune:
Marcelac si eu mananc in fiecare dimineata si seara in loc sa beau apa asa ca te inteleg perfect, imi place la nebunie si parca nici probleme cu digestia nu mai am. Pupici
Cleo 23+ saptamani 
Cleomoni spune:
Fetelorrrr unde imi sunteti?
Bambolota ce faci?
Bucurestencelor voi?
Cleo 23+ saptamani 
danita spune:
fetelor ,
eu in fiecare zi sunt derajata la stomac . ma gandesc ca din cauza fructelor si legumelor si ca nu mananc prea multa paine .
inca nu am sunat dr dar ......de vreo 2 sapt .....tot asa o tzin .
voi ce ziceti ?
BeBelusca
Mirona spune:
am aparut si eu - boala cronica. 
eram deja in pat si nici nu-mi mai faceam sperante cum ca as mai posta asta seara. Se chinuie sotul la comp de la ora 5. Iacata ca l-a facut sa mearga. YUPIIII!!!
Stiam eu ca nu ma lasa - a venit in dormitor si m-a intrebat: nu vrei sa le urezi la fete noapte buna?
atat asteptam - am zbughit-o din pat sa vad ce-ati mai scris. Mi-a luat ceva sa va citesc ... mai ales ca mi se inchid ochii de somn.
pupici la toate si nu va lasa fata. 
aveti grija de voi si nu va mai accidentati, nu mai picati in depresii.
Va pupez pe toate si va doresc o noapte placuta si racoroasa. 
Miro
26+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
alexandra_25 spune:
si eu am mai intrat sa va urez noapte buna......acum ma duc la nani mai devreme.....ca maine la servici.....!
Nu mi-ai mai raspuns dolores referitor la album....ai vazut pozele ce le-am scanat pentru voi?
Va pupicesc pe toate si cred ca numai maine dupa ce vin o sa va pot citi.....
pupici la burtici........

Noapte buna......
alexandra
25+
poze
dolores spune:
alex ti-am raspuns pe pm
cleo trimit la nora un pm ![]()
va multumesc dragele mele burticutze pentru sustzinere si promit sa revin in fortza....va pup pe toate
dolores
22+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
p_onu spune:
noapte buna, va spunem si noi
ma grabesc sa ma culc, poate se termina mai repede ziua asta cu boroboatze...am facut-o lata....stateam la calculator si va citeam...intre timp am bagat o tura masina de spalat...uitasem insa sa pun furtunul de evacuare in cada (uf, asa a fost instalata de la inceput!!!. Dupa ce v-am scris si m-am dus sa vad cat mai dureaza programul, minunea: o mare balta in toata baia, covorasul si rufele ce-si asteptau triate si linistite randul la spalat, pluteau frumusel... cred ca am avut noroc cu halatele de baie, erau si ele pe jos, asezate frumos la rand si au absorbit multa apa....acum am terminat de strans tot si de bagat ultima tura la masina... si nu au sunat vecinii de jos!!!! inseamna ca nu a ajuns apa la ei!!!!
astept sa ajunga sotul acasa, sa ma "mandresc" cu isprava mea si apoi merg la culcare...
somn usor tuturor...

Paula
23+ cu
Octavian
Poze.
dolores spune:
o sa va las si eu , dar doar in seara asta..ma bag in pat ca suntem fffffff obositzi....dupa ce am venit de la munca, am mancat , am mai stat putin dupa care am iesit afara spre parc cu sora mea si cu nepotzica mea dragutza....si am mers...de-mi venea la un moment dat sa ma asez pe jos din metru in metru....cica sa faci msicare..dar picioarele mele care arata acum ca niste labe de urs, nu sunt de acord..am ajuns acasa, am papat, ne-am facut un dush si ne uitam la emisiunea..tablou de nunta.....va pup si va iubesc..o noapte usoara alaturi de bebelushi 

dolores
22+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
aelita spune:
asizu´,asa e,eu nu am poze la album.
dar m-am uitat la tine,si esti frumoasa
.am tras cu ochiul.osa iti trimit vreun privat,cumva.
ia zi,cum sunt macaroanele alea cu varza??ca deja imi ploua si nu stiu a ce :)si eu reactionez la fel la "nu stiu " al barbatului: "nu stiu" mananca .toate ideile sunt ale lui,aproape.cum nu mai are,nu mai mananca decat salamuri .
roana,eu am facut varza calita ,fara pic de apa,cu coasta de porc,apoi la cuptor cand era gata .si cu ardei iute.daca vrei idei.
madaluta,al meu e dreptaci.sta doar pe dreapta!
si la ecografie il scarma tot pe dreapta,ca pe stanga nu se vedea.
marcelac,manancca,scumpo ce ai pofta!
eu as manca pepene verde in fiecare zi dar mi-e lene sa-l tai 
pepenele e nemaipomenit,asa ca mancati cat mai mult.nu conteaza ca mergeti des la baie,asta e semn bun ,nu e rau.
eu nu ma omor,intr-adevar,dar beau litri de apa zi .
danita,nu stiu ce sa zic,daca e de la fructe ..eu nu am nimic nici daca le amestec.metgi la dr si vezi ce zice,poate e de la vreun aliment anume. ca eu le-am amestecat bere cu srtuguri cu pere si cu inghetata si nu am avut nimic,in schimb daca mananc ceva ce nu e bun,o patesc!
Mirona,multumim ca te-ai ridicat sa ne spui nopate buna!somn usor sa ai si tu si vise placute!
dolores,sper ca dimineata sa iti aduca o zi buna buna ca tine,si frumoasa ca tine! si sa iti ia norii care plutesc pe langa tine,sa ii duca departe departe!
oana a inundat casa. A REUSIIIIIIIT ! V-AM ZIS CA SUNT ZILE ACCIDENTATE,FETELOR!
Bebelina mea tare lenesa a fost azi,abia mi-a ciocanit de cateva ori,asa la insistentele mele.
si nume tot nu avem...
18+
cristina1974 spune:
Buna dimineata,fetelor!
Nu am mai intrat de ceva zile pentru ca am fost plecati in Oman,un loc incredibil de fumos.este prima oara cand merg acolo,chiar daca nu e foarte departe de Dubai.A fost foarte frumos, insa ,iar, cumplit de cald.
Iasmina mea s-a linistits cu raceala,in sfarsit.
Azi am aflat si eu ,in sfarsit, ce am in burtica: O FETITA,asa ca pe bebe stiu sigur ca va fi Nadira Georgia.KAveh a plans azi ca un copil cand a vazut-o pe cea mica in ce stil statea la ecograf: o treaba n-avea,nu are nici un pic de pudoare,parca era mandra de ce are intre picioruse.Este foarte vioaie,are un pic peste 600 de grame si are,deja 21 cm si un pic.Si IAsmina este extrem de incantata de faptul ca va avea o surioara.Azi am primit si un cadou de la al meu sot,care a vrut sa marcheze ziua intr-un mod mai special: mi-a facut cadou un lant cu pandantiv facut de comanda,in Dubai, care reprezinta un ingeras mai mare cu doi mai mici pe langa el.Si totul e din aur de 18K,iar pandantivul are 7 diamante pe el,nu foarte mari,dar sunt superbe. Mi l-a pus la gat si mi-a spus ca vrea ca ingerasii aia sa imi poarte mie noroc,asa cum si noi trei (de acum) ii purtam lui,ca noi i-am dat culoare vietii lui.M-a emotionat pana la lacrimi,iar mama mea, saraca, plangea de-a binelea.
Mie imi pleaca parintii in Romania peste doua zile,asa ca nu stiu cand voi mai intra pe forum. Vreau sa ma ocup de ei,sa stau cat mai mult cu ei,ca stiu ca, teoretic,pana la anul,cand voi pleca eu in Romania, nu am sa ii mai vad.
Va pup pe toate, si va urez numai bine.sa aveti grija de voi si de cei mici,si cu prima ocazie, intru iar sa vad ce mai faceti, ca tare mi se mai face dor de voi.
23+, Iasmina Timeea si
Nadira Georgia
cristina