Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

fetelor ce ziceti de album?????........a-ti vazut pozele?.....pai voi cele de la Bucuresti le gasiti cred in librarii.....

alexandra 25+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Alexandra, multumesc frumos...probabil ca-l comand si eu, insa merg si pe la librariile noastre ca am vazut ceva asemanator
Roana, nu-i bine ca ai ameteli si senzatii de graeta tocmai acum...cand ti-ai facut ultima data analizele? Canicula asta ne omoara, cu lichidele cum stai? Bea apa fortat daca e nevoie...Si probabil ca ai si o usoara anemie, ceea ce iar nu e bine...Ai grija de tine si mai ia-ti si tu liber cand nu mai poti ca doar legea ne permite...Albumul pentru bb il gasesti si la librariile din Cluj, alta editura, alte culori, acelasi continut si cam acelasi pret...E tare dragut!
Aelita, te tzuc si io...

Oana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Draga Asiza multumesc de ingrijorare. analizele mi le fac in 8 august. sper sa nu fie nimic.
apa beau foarte mult nu e pb. dar cred ca de la caldura asta. m-am saturat de ea.
as vrea o ploaie cu spume. sa se racoreasca putin.
la servici e Ok nu e stres si nu vreau sa stau inca acasa ca m-as plictisi tare. e racoare acolo si toti se poarta impecabil nu ma streseaza deloc.

Poti sa imi zici la ce librarie ai gasit albumul? ca merg si eu. trimite-mi un PM daca poti.
Va pupicesc din nou

Mergi la inceput

Aelita...........n-ai poze in album??????!!!!!!

Cand vroiam si eu sa te cunosc mai bine !

Oana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Multumesc ALexandra.

Fetelor ce mancaruri mai faceti ca nu mai stiu ce sa gatesc. parca repet aceleasi chestii.si ppoate veniti voi cu idei noi.

acum fac ardei umpluti dar poate imi dati niste idei.
sper sa nu fie ceva ce sa ni se faca pofta si sa nu avem de unde

Va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Maaaai, da vorbarete mai sunteti....Abia venisem si eu din concediu si reusisem sa citesc totul din urma si acum iar am 2 capitole de citit...Am avut musafiri 5 zile si nu am avut timp nici sa mor...Fetele care stau la mare stiu despre ce vorbesc....dar asta e...Daca nu ar fi fost caldurile astea insuportabile, nu cred k mi-ar fi fost atat de greu, dar sa stai pe arsita asta 6 pers intr-un apartament, nu e asa de simplu .Si sa se mai si gateasca la aragaz....chiar k e moarte sigura....E, dar sa nu ma mai plang atat k totusi n-am murit.
Am fost azi la echo si totul este in regula.BB are 357g, dar in lungime nu l-a masurat in totalitate caci statea ghemuit.Colul este inchis si lung(4cm)Totusi dr n-a stiut sa imi explice de ce eu il simt pe bb doar in parte stanga.La voi misuna prin burtica ,sau sta numai intr-o parte? Am dus un CD dar nu stiu cum a inregistrat asistenta pe el ,caci nu se distinge nici urma de bb. Tare as fi vrut sa il vad meru asa cum se misca el si cum arata.Nici doi bani nu a dat pe noi, statea cu o manuta sub cap si pe cealalta incerca sa o bage in gura...
As vrea si eu sa pun poze la semnatura, dar nu stiu cum.careva dintre voi care stie si are mai mult timp poate imi trimite si mie un PM cu ceva indicatii...v-as fi recunoscatoare....Aaaa si altceva voiam sa mai intreb: melodiile din mailul comun se pot descarca doar una cate una, sau exista vreo metoda pt a descarca mai multe deodata?
va pup !

Madalina 20+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roana

Multumesc ALexandra.

Fetelor ce mancaruri mai faceti ca nu mai stiu ce sa gatesc. parca repet aceleasi chestii.si ppoate veniti voi cu idei noi.

acum fac ardei umpluti dar poate imi dati niste idei.
sper sa nu fie ceva ce sa ni se faca pofta si sa nu avem de unde

Va pupicesc

Eu azi am gatit tocanita de pui si macaroane cu varza (care-mi plac la nebunie!)...si eu sunt cam in pana de idei...la mine sotul e cu ideile...daca zice "nu stiu"...atunci "nu stiu" mananca, ca nu fac nimic!

Oana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

Asa da, asiza! buna regula ai cu sotul tau

eu azi fac gratare cu cartofi prajitzi, numai sa ajung acasa... si sa imi faceti morala ca nu e sanatos ca nu maninc mereu asha si apoi gratarele sunt facute intr-o tigaie speciala fara adaos de ulei... ca despre cartofii prajiti nu am cum sa zic ceva de bine
in perioada asta am mare noroc ca sta un cuplu de prieteni cu noi si ea gateshte f bine asha ca am mereu mancare buna si sanatoasa gata facuta in frigider, doar ce o incalzesc. Dar cum saptamana asta e plecata, trebuie sa ma descurc si eu ca un om mare... asa ca aseara am mancat ultima portie ramasa din ciorba de perishoare si tortelini cu spanac cu branza si smantana. Si azi merg la cumparaturi sa vad ce pot ghici pentru saptamana asta.
Fetelor dragi sa stiti ca eu maninc pepene verde in fiecare zi. Mai rau e ca maninc de obicei seara si apoi fac plimbari la baie, dar nu ma pot abtzine ca prea imi place si as manca incontinuu daca ar incapea in burtik.
si a propos de fructe, mi-a soptit o pasarica (vecina) ca daca maninc piersici o sa aiba bb pielea mai fina si catifelata. Iar cum bb nostru pare sa fie fetitza... m-am pus pe mancat piersici! Nu ca daca ar fi baiat iar strica o pielcutza catifelata...

marcela 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

am revenit si eu printre voi.......Dar mult ati mai scris!!!!!!....am stat vreo ora (cu mici intreruperi) ca sa citesc ce ati mai scris in doua zile....

acum raspunsuri:
marcelac, am trei lucruri sa-ti spun:
-unul este ca si eu mananc piersici intr-o veselie,pur si simplu pentru ca imi plac la nebunie (iar in perioada asta sunt piersicile noastre, romanesti, dulci si zemoase, nu chestiile alea fade pe care le gasim in restul anului!!!!). Stiu ca sunt foarte indicate in sarcina pentru ca sunt bogate in fier. Nu stiam ca fac pielea bbului catifelata... daca e asa va fi foarte bine, si tatal lui octavian are pielea catifelata, iar mami e foarte incantata!!!
-apoi, referitor la faptul ca la echo bbul statea cu o mana dupa cap si una spre guritza, hai sa-ti spun ce mi-a spus mie o echografista foarte experimentata de la noi de la spital... cica a citit intr-o revista de specialitate, printre altele, ca bebeii care in burtica tind sa-si duca mana spre guritza sunt sanatosi si multzumiti ce zici??? e de bine, nu?
- in final, legat de melodiile de pe mailul comun, cutiutzele muzicale le-am descarcat melodie cu melodie, n-am puput altfel(in contul de pe Yahoo), in ce le priveste pe cele din contul de gmail, exista o optiune undeva... download all, sau asa ceva...

dolores,
asa e, suportam cu greu caldurile aste...te inteleg, dar ma ingrijoreaza starea ta fizica, mai ales problemele cu inima...ai vorbit cu medicul tau despre asta? ai si variatii de tensiune? mi-e dor de optimismul tau....

m_ monique mersi pentru informatia ca avem voie la baitza in apa sarata... sapt viitoare mergem 2 zile la Amara si vreau sa ma balacesc putin...tocmai imi propusesem sa-l mai bat putin pe medic la cap si cu intrebarea asta...

roxana_c stiu ca si sora mea constatase acelasi lucru legat de bauturile tip cola. Eu nu am incercat...dar pare firesc sa fie asa, bauturile astea contin si carbon, care influentzeaza tranzitul, si multa cofeina... e firesc sa se agite bbeul. Eu mananc din cand in cand ciocolata si nu am observat sa se miste mai mult ca de obicei...

saryta si lia_a felicitari pentru fetitze...sa aiba si baietzeiii nostrii pe langa cine sa se gudure, nu? glumesc, evident.... si multa sanatate voua si fetitelor voastre...

deocamdata atat, fug sa vorbesc cu tati la telefon......

Paula 23+ cu Octavian

Poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna fetele mele dragi,

V-am scris o gramada dar desteapta cum sunt am apasat pe nu stiu ce si s-a dus tot...dar sa reincepem abia ce am venit de la dr si m-am linistit pt ca fetita mamei a crescut in 3 sapt de la 377g la 637g asa ca sunt multumita, nu stiu care fata se mai plangea ca bebeii ei sunt micuti, dr a spus ca e normal asa sa fie.Al meu prieten m-a parat ca stau toata ziua pe net si ca citesc toate porcariile si apoi mi se face frica, si dr mi-a spus mai bine sa iau o carte despre bb sa citesc, in fine nu renunt eu la voi burticoasele mele.
Am intrebat si dc trebuie sa iau calciu, fier etc si a spus ca ajunge ELEVIT care le contine pe toate, asa ca sunt linistita ceea ce va doresc si voua.......

si acum sa vorbesc cu a mea cuscra care ma tot supara mereu ca imi streseaza bunatate de ginere, eu promit DOLORES sa fiu o soacra buna si iubitoare numai daca nu imi mai superi ginerele ca altfel iti dau bataita la patrat si cu aia de data trecuta.... am inteles ca ai concediu ce ar fi sa vin maine pe la tine in zona sa iti dea Elisabeta o inghetata, si sa mai vorbim poate iti trec gargaunii? Sa imi raspunzi ca sa stiu sa ma pregatesc sa imi fac plan cum sa te.......te pupic si sa ai grija de David

Cleo 23+ saptamani

Mergi la inceput