Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

asiza , dolores...albumul m-a costat 300 de mii si 50 de mii taxa postala.....va trimit un PM cu adresa editurii....numai ca acolo nu arata decat coperta.....si eu am avut emotii pana l-am primit..ma gandeam ca poate nu e asa de grozav.....dar e super....incerc sa vad daca reusesc sa scanez macar cateva pagini sa va arat...

alexandra 25+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

am vorbit la medsana, care miau spus ca fac asa ceva, dar dureaza rezultatul 3 saptamani!!! asa ca am mai cautat pe internet, si am gasit la victor babes, unde ar veni in 10 zile. asa am o sansa sa ajung la dr cu analiza facuta, pt ca programarea e pe 18. in plus, programul de recoltari e f convenabil, pana la 7 seara, ceea ce e excelent. eu nu pot iesi singura din casa ca sunt mai nou experta in lesinuri, si asa ma poate duce sotul. din pacate restul familiei sunt plecati in concedii, prietenii la care as putea apela la fel, si chiar nu as avea cu cine sa merg in momentul asta.

chris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

[quote]Originally posted by alexandra_25

asiza , dolores...albumul m-a costat 300 de mii si 50 de mii taxa postala.....va trimit un PM cu adresa editurii....
alexandra

vreau si eu adresa pt album, please...

multumesc frumos

marcela 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

chris80,ma bucur ca misca bebe,si ca acum esti mai linistita !!
si sa nu te mai stresezi cand nu misca,mai are si el zile de leneveala cateodata :)
nu stiu de dozarea Rh.
cipi,nu te ingrijora! daca era ceva,iti spuena medicul.ei intreaba ca sa stie tot ce ti se intampla.
mayaione.nu cred ca ar fi o problema cu altitudinea.
dolores,cum sa nu se simta panŽla mine ? ti-am zis ca sunt simtitoare :)
incearca sa faci tot posibilul si sa nu te stresezi pt nimic.nimic nu e mai important decat bebelusul,(iar daca te ingrijorezi pt el,gandeste-te ca nu rezolvi nimic ingrijorandu-te )si trebuie sa fii calma si linistita pt el si sa dormi bine ! si sa mananci bine.cate-un pe fiecare obrajor
orice ar fi,nu uita ca nu esti singura!
lia_c,felicitari si tie pt fetita!! intariti randurile!
Mirona,ai grija cu calculatorul,sa nu crape de tot :)

mai fetelor,ia mai terminat cu accidendetele!!! acum lia_c ,cu creanga de copac,zgariaata!
aveti grija ,ca vad ca sunt zile "accidentate" ...
roxana,nu-ti fa probleme ca sunt copiii altfel,intre toti isi gaseste ea prieteni.si copiii stiu cel mai bine ,dupa ras si plans ,cum sa se poarte unul cu altul si cum sa se impece.in curand o sa isi faca noi prieteni,imposibil sa nu gaseasca si aici,doar tot copii sunt.
nu-i mai purta de grija,va invata singura sa se integreze,ai sa vezi,ei au puteri incredibile!
bebe poate se misca de la acid .cu fanta ai icnercat sa vezi daca e la fel?
ce de experiente facem,noi,fetelor,pe bebelusi!!:)))

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

aelita nu pot decat sa te tzuc

dolores 22+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

fetelor am atasat cateva poze din album sa va puteti face o imagine....sa stiti ca fiecare capitol are un loc si pentru poze...sa fie imortalizat momentul....sa imi spuneti daca va place....daca nu se vede bine trimiteti-mi un PM cu adresa de mail ca sa le pot trimite sa le vedeti mai mare.......
Pupicei....

alexandra 25+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Multumesc la toate p/u felicitari!
Aelita, probabil intr-adevar sint niste zile mai "accidentate", io credeam ca doar la mine e perioada "neagra"... Sper sa treaca cit mai repede... Incerc sa maschez cu parul sgiriiturile - parca ai zice ca-s copil mic...
Alexandra, daca poti pune pls poze, ca sint si eu f curioasa si nerabdatoare sa vad interiorul albumului
o seara cit mai reusita si racoroasa

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

Alexandra - merci de adresa, o sa comand si eu.

marcela 22+

Mergi la inceput

lia_c nu trebuie decat sa dai click pe linkul unde scrie poze la sfarsitul mesajului meu....si acolo gaseseti cateva poze scanate de mine cul albumul

alexandra 25+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Buna burticute
ce m-am saturat de caldura asta.
azi m-am simtit ca naiba am avut si greturi, nu stiu ce de sunt super ametita. nu am vlaga si abea am asteptat sa vin acasa.
acum fac ceva mancarica si sper sa se racoreasca odata ca nu mai pot...

Alex, te rog da-mi si mie adresa ca de mult caut un astfel de album. in cat timp a ajuns?
eu o sa merg si pe la librarii mai mari sa caut dar daca tu zici ca e fain tecred pe cuvant.

Dolores. revinoti imi lipsesc posatrile tale optimiste

Va pupam pe toate

mami si bebe Alex

Mergi la inceput