Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 22
doradora spune:
buna tuturor burticilor
am de facut o dozare de anticorpi Rh si am inteles ca la medicover nu fac asa ceva. intrebarea mea este daca sia facut pana acum cineva asa ceva, daca da, unde, si in cat timp au sosit rezultatele.
va multumim, eu si bebe
chris
dolores spune:
miro dar tu de ce ai starea de r-----------t????te pup si pe tine si pe kari 

dolores
22+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
roxana c. spune:
Am aparut si eu de la servici, asa ca am intrat sa vad ce-ati mai scris.
Marcela, multumesc ptr incurajari, Oana este plecata intr-o tabara la Bran, e cu invatatoarea, dar nu de asta stau cu grija, ci din cauza ca fetitele cu care se impaca ea bine nu au mers, copiii sunt din clasa ei, dar totusi...Clasa 1 a facut-o la o alta scoala de unde am mutat-o anul trecut cand a-nceput clasa a 2-a, iar aici sunt copiii mai ...ciudati, mai egoisti, nu stiu cum sa spun, ea este o fire foarte sociabila, prietenoasa, dar totusi nu s-a integrat prea bine. Inca mai ofteaza dupa fostii colegi, daca ar fi plecat cu ceilalti, n-aveam nicio grija.
Asta este, ma suna destul de des, sunt tare curioasa daca va mai vrea sa plece si anul viitor.
Dandusa, daca plecam, vom pleca cred ca la sfarsitul lui august, nu stiu sigur unde, eu as vrea la Bran , sotul vrea pe la niste rude de-ale lui pe langa Sebes, inca nu stim, nici daca plecam si nici unde. Voi pe unde-ati vrea sa va duceti si cand?
Saryta, imi pare bine ca totu-i OK, vei avea 3 printese, sotului spune-i sa zica mersi ca este bine.
Lia, felicitari ptr fetita! Haideti ca in ultimul timp au aparut si fetitele. Vad ca ziua de astazi a fost cam aiurea ptr tine, poate ca-i marti? 
Vorbeati zilele trecute de superstitii. Am si eu cateva: in primul rand nu vreau sa cumpar nimic ptr bebe, sanatos sa fie ca am eu timp de cumparat, iar in al 2-lea rand, martea nu plec la drum, nu incep nimic, in schimb nu ma deranjeaza nr 13, nu ma deranjeaza pisicile negre(chiar imi plac)![]()
Fetelor, mi se pare ca am facut o "descoperire": daca beau cola sau pepsi,bebele se agita destul de mult, daca nu, misca dar nu asa de des. Mi se pare ciudat ca daca mananc ciocolata nu are acelasi efect. La voi tot la fel fac? Eu beau destul de rar cola si pepsi, dar prima data am zis ca-i coincidenta , dar si a 2-a oara....
Miro, cand vei intra in concediu, ce vei face, doar nu ne lasi cu ochii-n soare, nu?(ai spus ca acasa calculatorul e pe duca)
Ma duc sa vad ce cantecele noi sunt si sa ma uit la poze.Sunt pe-aici,cu ochii pe voi, nu scapati de mine!
Roxana
23+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
roxana c. spune:
Mi-am adus aminte : ati vazut ca a aparut primul bebe la mamicile de septembrie-octombrie? Asta inseamna ca se apropie si la noi, mai este putin. Am vazut ca sunt fete cu DPN pe 1 noiembrie, asta inseamna ca de la jumatatea lui octombrie ne putem astepta sa inceapa si la noi. Mai devreme nu le dam voie, sa stea la caldurica, ca stau bine.
Roxana
23+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
leyla spune:
Chris, n-am inteles prea bine, trebuie sa-ti faci analiza pentru a vedea daca ai dezvoltat anticorpi D sau trebuie sa faci vaccinul? Si eu am Rh negativ si mi-am repetat analiza saptamana trecuta, astept rezultatul pe saptamana asta, eu mi le fac la Centru Medical Unirea unde sunt arondata.
Leyla 22
quote:
Originally posted by chris80
buna tuturor burticilor
am de facut o dozare de anticorpi Rh si am inteles ca la medicover nu fac asa ceva. intrebarea mea este daca sia facut pana acum cineva asa ceva, daca da, unde, si in cat timp au sosit rezultatele.
va multumim, eu si bebe
chris
alexandra_25 spune:
buna fetelor........de abia am sosit de la servici......sunt franta....e o caldura afara dar si in birou....au curs apele pe mine.....nu am avut timp nici sa respir deoarece am avut sedinta de prima zi si apoi impartirea atributiilor....azi noapte am dormit asa de rau...am avut griji si emotii....dar am colegi faini....!
Asiza iti multumesc din suflet pentru muzica....si ca te-ai gandit la mine......

lia_c felicitari pentru fetitza.......sa fie sanatoasa...
Am reusit sa va citesc toate mesajele din urma....daca nu v-am raspuns sa nu va suparati pe mine ....dar sunt asa de obosita...si abia astept sa ma intind.....
Vroiam sa va spun ca azi am ridicat de la posta coletul cu albumul bebelusului pe care l-am comandat de pe internet....fetelor e superb...chiar isi merita banii...va fi o amintire deosebita pentru bebita meu....trebuie sa ii multumesc lui miraco pentru pont.....
Dolores la fel sunt si eu....acum ar trebui sa te incurajez eu pe tine.....tu de cate ori m-ai ajutat sa ma intaresc...poate ca daca nu ar fi caldura asta ne-am simti altfel....ma bucur ca totusi esti acasa si te poti odihni.......sa ai grija de tine si de David.....

Acum va las si revin mai tarziu cu forte proaspete......
Pupic toate burticile
alexandra
25+
poze
doradora spune:
leyla,este prima data cand imi da sa fac, asa ca banuiesc ca este pt a vedea daca e cazul sau nu de tratament ulterior. pe trimitere scrie ,,dozare ac. antiD``, iar la multe din clinicile unde am sunat miau spus ca nu exista asa ceva, ci doar rh. intrand pe internet, am aflat ca de fapt ar cam fi unul si acelasi lucru, asa ca voi suna si la CMU sa ii intreb.
chris
dolores spune:
multumesc alex
...cat te-a costat albumul bebelusului>?
dolores
22+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
asiza spune:
Chris, eu aici in Cluj imi fac dozarea de anticorpi la Centrul de Transfuzii...trebuie sa aveti si voi acolo...rezultatele ti le da a doua zi...
Alex, vreau si eu pontul cu cd-ul pt. bb...please...
Va pupicesc...
Oana
19+
leyla spune:
Mi-am adus aminte ca cei de la CMU iau de regula sange dar multe dintre analize le trimit si ei mai departe la alte clinici, banuiesc ca de asta imi si vine rezultatul asa de greu... dar poti sa intrebi. Sau ar trebui ca cei de la Medlife sa procedeze la fel cumva... Si by the way, la mine este a treia oara cand repet aceasta analiza...
Leyla 22
quote:
Originally posted by chris80
leyla,este prima data cand imi da sa fac, asa ca banuiesc ca este pt a vedea daca e cazul sau nu de tratament ulterior. pe trimitere scrie ,,dozare ac. antiD``, iar la multe din clinicile unde am sunat miau spus ca nu exista asa ceva, ci doar rh. intrand pe internet, am aflat ca de fapt ar cam fi unul si acelasi lucru, asa ca voi suna si la CMU sa ii intreb.
chris