Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

p_onu iti spun eu ce a fost... bebe a stat pe un nerv si cum se misca tu simteai furnicaturile

Dia 21+ cu

quote:
Originally posted by p_onu

buna dimineatza, burtici

m-am trezit cam ingrijorata...toata ziua de ieri si azi noapte am avut niste senzatiii ciudate... la burtica. Incerc sa vi le descriu, poate stie vreuna dintre voi ce este sau poate ati simtit ceva asemanator: un fel de furnicaturi bruste, pe o zona limitata, ca atunci cand te curentezi Nu radeti de mine, nu stiu cum sa descriu altfel senzatia.
Am simtit asta de cateva ori ieri, pana seara tarziu, la fiecare miscare mai brusca pe care am facut-o. Senzatia e superficiala, la nivelul pielii si al musculaturii, nu profunda, asa cum simt miscarile bebitzului... si inca ceva , nu simt doar intr-un singur loc tot timpul. am simtit pe stg, dr, sus, in functie de miscarile pe care le fac, mi se pare (cand m-am ridicat din pat, cand m-am aplecat etc). N-am mai simtit pana acum niciodata asa ceva!!!

va rog sa-mi scrieti daca aveti vreo idee ce este. Sora-mea imi spune ca ar putea fi bebe care se misca acum mai "zgomotos"... habar nu am...

Paula 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

am pus si eu poze noi in album, facute ieri

Dia 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Dia1609, ce burtica mare si draguta ai!

19 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna fetelor, am aterizat si eu pe la firma si repede sa citesc ce ati mai scris.

Roxana c , asa platesc si eu 2500000lei in fiecare luna, la fiecare control asa e tariful si imi face de fiecare data echo.Mai platim si numele, doctor conferential etc.
Eu prefer sa dau plicul cu ceva bani ca sa nu ma lase sa ma chinui, asta e ce sa fac.

Cleo 23+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

M monique si Dia 1609 multumesc pt.raspuns.
Voi aveti efecte negative de la Utrogestan? Somnolenta, ameteli sau doamne fereste efecte negative la inima? Nu stiu cine spunea asta....sau am retinut eu gresit.
Pe mine nu ma doare burta, doar ca se intareste.

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

buna fetelor......eu acum am sosit acasa....am fost la o manastire draga mie.....e la 25 km de Sighet....si pentru mine acolo e un loc de reculegere....eu il numesc "un colt de rai"....am fost cu tati si cu bebelinu.....!
Am facut pozici....asa cum v-am promis le-am pus....sa o vedeti pe grasunica de alex.....sper sa va placa....
Pupici

alexandra 24+
poze

Mergi la inceput

ne-am schimbat si semnatura.....suntem mai maricei....

alexandra 25+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dia, ce frumoase poze....

Am pus si eu cateva fotografii recente...

Fug sa vad pozele Alexandrei...

Oana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Alex, pe buna dreptate numesti acel loc "un colt de Rai"...E foarte frumos...mai rar mi s-a dat sa vad asa frumusete...cum se ajunge exact acolo, ca poate dam si noi o fuga! Iti sta foarte bine tunsa asa, mai scurt...

Roana, nu-ti face griji ca n-ai ajuns...esti absent MOTIVAT ...Stabileste tu data viitoare o zi si-o ora, cand esti mai libera si spunem si noi PREZENT .

Oana 19+

Mergi la inceput

asiza ma bucur ca ti-au placut.....important e sa ajungi la Sighetu Marmatiei...ca de acolo pot fi eu ghidul vostru........si de la Sighet mai sunt in jur de 20-25 km.....!...
Zici ca va place freza mea........ma simt mai bine asa.....

alexandra 25+
poze

Mergi la inceput