Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 12
p_onu spune:
Am vazut pozele DIA.. se vede ca ati mai crescut!!!! Frumoasa burtica!
Mercic pentru raspuns
Mi-am facut si eu un mini album pe yahoo, dar nu stiu cum sa-l pun la pozele noastre. Ma ajuta cineva? stiu ca s-a mai scris despre asta, dar nu mai stiu exact la care capitol...
Paula 23+ cu Octavian
m_monique spune:
zina, eu iau utrogestanul in principul vaginal, si nu am nici ameteli, nici somnolenta. cand il luam oral aveam ameteli.
eu am burtica mai tare, si ma mai doare din cand in cand, mai ales pe canicula. atunci iau no spa.
19 + cu
Nunta noastra
m_monique spune:
azi am fost in vizita la colega mea de serviciu, care a nascut acum o saptamana un baietel. e asa de mic si de cumintel.
am fost sa-i duc cadoul din partea mea si cel din partea colegilor.
19 + cu
Nunta noastra
alexandra_25 spune:
p_onu ti-am trimis un PM cu detalii despre cum sa iti faci un album......
Dia am vazut si eu burtik..........frumoasa burtica...sa cresteti mari.....
Am uitat sa va spun ca azi a plouat.......vai ce bine a fost....sper sa fie racoare la noapte....
Fetelor mi-a mai ramas o zi pana merg la servici........sper sa am timp sa vorbesc cu voi......
Va pupacesc pe burtici si ne revedem mai deseara....
alexandra 25+
poze
p_onu spune:
mutzam, alexandra
am facut cum mi-ai zis, sper sa mearga.... acum se incarca pozele
Paula 23+ cu Octavian
p_onu spune:
initzial voiam doar sa le pun la "pozele noastre"...acum mi-ai dat idei .... stii cum pot face sa am link la semnatura? Nu stiu cum se face un link...
Paula 23+ cu Octavian
simo29 spune:
Buna seara fetele!!!
A fost foarte fain la intalnire - daca asiza zice ca-s fata de nota 11 ea este de nota 12 . Pupici asiza!!!!
M-am simtit foarte bine si cum a zis oana cele doua ore au trecut foarte repede.
Astept o noua intalnire cat mai curand. Da, clujencelor???
Ma pregatesc pentru ultima saptamana de lucru - parca imi pare un pic rau - dar voi fi mai mult cu voi, si vom putea iesi la intalniri mai des.
Va doresc o saptamana frumoasa!!!
Simo 24+
bebyta spune:
buna seara burtici !
ARE CINEVA PROBLEME CU PIGMENTAREA FETEI?eu sant patata toata de si folosesc crema cu protectie SPF 100 ,unele mamici spun ca te patezi pe fata atunci cand ai fetita desi mie la echo mi-au zis si am vazut de altfel ca-i baiat nu stiu ce sa cred voi ce stiti ?Am inteles ca dupa nastere petele dispar dar ma gandeam ca poate le pot atenua cat de cat cu ceva .....Bine nu e o problema atat de mare dar voiam sa mai aud si alte pareri.Mai am o intrbare a fost cineva fumatoare inainte de sarcina m-ar interesa in cat timp iti poti dezintoxica organismul inainte de sarcina ,eu am lasat tutunul cu circa 6 luni inainte de a ramine insarcinata sa fi fost suficient ca bebe sa nu simta nimic care sa-l afecteze?am fost o fumatoare de 2-3 tigari /zi.
Va o seara placuta tuturor!
+23
*bya*
p_onu spune:
scuze, mesajul asta a fost pentru m_monigue
quote:
Originally posted by p_onu
initzial voiam doar sa le pun la "pozele noastre"...acum mi-ai dat idei .... stii cum pot face sa am link la semnatura? Nu stiu cum se face un link...
Paula 23+ cu Octavian
Paula 23+ cu Octavian