Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

Multzam pitikot de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

pentru puiutul Dorsiliei...Sa-ti creasca mare, frumos si sanatos! Iar tu ai grija de tine si nu mai smotrui atata...si eu am facut curatenie ieri, insa sotul meu ma ajuta foarte mult: el a aspirat, a spalat geamurile, mi-a luat jos perdelele sa le bag la spalat...nu stiu ce m-as face fara el...eu am facut trebuirile care nu sunt chiar atata de solicitante...Asa ca cere si tu ajutorul si menajeaza-te, si pe tine si pe bb...

Cleomoni, "scorurile" despre care vorbesti mi se par ABERANTE si e total gresit ca unele fete sustin astfel de preturi dandu-le medicilor atatia bani! Iar despre cei care cer cu nerusinare bani pentru a-si face de fapt meseria, pentru care au depus si un juramant de altfel, acestia nu mai au ce cauta in bransa, ar trebui cumva prinsi si reclamati la Colegiul Medicilor...De asta mi se face greata de cate ori ma lovesc de sistemul asta nenorocit din tara asta...Anyway...la Cluj se practica cam asa: 100 EUR la medic pentru nasterea normala si in jur de 200 EUR pentru cezariana; 1.000.000 la moasa; 1.000.000 anestezist si maruntis la asistente si infirmiere...unele fete mai dau si la neonatolog in jur de 1.000.000. Cam asta e ce stiu de la prietenele mele care au nascut si de la surioara mea...

Kokorina, frumoasa "casuta" ursuletului si a maimuticii!
Roxana, cum te mai simti acum?
Dandusa, faine poze...si esti o gravidutza tare frumusica...nu se vad cele 7-8 kg pe care le-ai pus pe tine...esti o norocoasa!
Cristina, multumesc de raspuns, insa mi-e cam groaza sa folosesc altceva sa nu cumva sa ma aleg cu vreo "ciupercuta"...banuiesc ca-mi trebuie ceva cu PH neutru...o sa vad ce-mi iau...

Revin

Oana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Madaluta, frumoase poze si locurile pe unde ai fost sunt, de asemenea minunate...Nu stim nimic de Ruxmax din pacate...si eu as vrea sa stiu ce si cum....Ruxmax, speram ca esti bine si nu ne-ai abandonat!
Marcela, frumoase sunt si pozele in care apari tu...da' multi km ati mai strabatut...nu ti-a fost incomod sa stai asa mult in masina???? Da, se vorbea de o intalnire a clujencelor, care a avut loc vineri...am fost doar eu si Simo...poate data viitoare vii si tu...
Zina, imi pare rau ca ai vesti proaste...insa e inteleapta decizia ta...stai acasa si relaxeaza-te si mergi si mai consulta un medic...Ai grija de tine!
P_onu, imi pare rau, nu stiu ce sa-ti raspund pentru ca nu am experimentat asa ceva...

Va doresc o duminica placuta, relaxanta si racoroasa...Pupici!!!!!

Oana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Asiza si Simo, mii de scuze dar nu am putut nici cum sa ajung la intalnirea cu voi desi am asteptat-o tare. m-am si pregatit sa vin dar cand sa ies din casa sa plec inspre voi a venit sotul meu si a trebuit sa plecam cu masina mea la ITP ca expira apoi sa mergem la treren ca veneau muncitorii sa finalizeze treaba pe acolo la fundatie. v-am spus ca sunt super agitata si pe fuga cu casa si cu toate.
ce sa fac? sper sa ma iertati. ma bucur ca v-ati simtit bine. si pe la ora noua cand ne reintorceam spre casa am trecut pe acolo dar nu mai erati deja . chiar i-am zis sotului meu ca uite chiar acum mi se aglomereaza tot.
dar vor mai fi ocazii sa ne cunoastem, nu?
noi suntem bine, astazi singurei ca tati e plecat din localitate. a plecat azi noapte si vine deseara si eu am fost tare stresata sa ajunga cu bine si il astept cu nerabdare.

Nici eu nu il simt constant pe bebe sunt zile cand da mai tare si cand abea il percep. dar cred ca asa e normal.
peste doua saptamani imi fac si a doua tura de analize si merg si la control, asa ca abea astept.
va pup pe toate si o duminica linistita.
sunt happy ca a plouat azi nopate si s-a mai racorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ADINA,multumesc de compliment,ma bucur ca ti-a placut burtica mea...si eu ti-am vazut pozele si imi plac tare.Esti o graviduta draguta si slabuta.Se pare ca bb-ei nostri ne fac mai frumoase,nu?Eu una asta simt,ma simt fericita si asta se vede pe fata mea,cind plec de acasa...asa ma aranjez si debia astept sa ies cu burtica la plimbare.Sint tare mindra de mine !!
PITIKOT,cite saptamini ai?
ASIZA,te pup si ma bucur ca-ti plac pozele mele.

Noi acum ne pregatim sa mergem la plaja cu burtica.Au venit nasii de la Buc si ne-au mai venit si niste prieteni dragi tot de la Buc...acum stau si ma gindesc unde sa ma impart.Claudiu este ocupat pina peste cap...iar eu am sa merg sa fac pe gazda pe acolo si sa ma mai si relaxez putin ,daca am sa pot.Ne vedem pe seara,ok?

dandusa 26 + si
printesa mea, Crinuta
dandusa
daniela nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Dorsilia, La multi ani pt. puiutul tau.

Zina, si eu mai am dureri de burta, ca nu prea am stare. iau nospa si stau in pat. eu inca mai iau utrogestan. pana la 19 saptamani am luat 4 pe zi, de atunci iau 3 pe zi, iar in curand le voi reduce la 2 pe zi.

19 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

PAULA,sa stii ca ti-am trimis PM cu ce m-ai rugat.

dandusa 26 + si
printesa mea, Crinuta
dandusa
daniela nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu analize am facut saptamana trecuta, cand m-am internat o zi in spital. nu va speriati ca nu am patit nimic. vroiam doar concediu medical cu 100 %. asa ca acum sunt in concediu medical pana pe 8 august.
analizele mi-au iesit bune.

19 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitikot spune:

22 sapt si 1 zi
Am poze scanate dar nu stiu cum sa le pun ,am ajuns pana la faza in care imi apre scis "poze" dar cand dau clik sa se deschida u se vede nimic . Ma ajuta cineva va rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Zina, fa ce ti-a zis doctorita si linisteste-te... mie dr meu mia- spus ca de cate ori am contractii sa iau un no-spa impreuna cu utrogestan, si asta pana in luna a-9-a, ca studiile arata ca utrogestanul e singurul care actioneaza asupra nu stiu caror mecanisme la nivelul musculaturii uterului si il relaxeaza pe termen mai lumg... no-spa actioneaza imediat, dar fara sa elimine cauza..... de asta ti le-a recomandat impreuna... si eu cand mai am contractii le iau impreuna, si n-am avut probl. pana acum, bat in lemn... si mai important ca orice, relax si stai linistita

Dia 21+ cu

quote:
Originally posted by Zina

Buna dimineata,

Ieri, din cauza ca mi-am simtit din nou burtica f.tare si o presiune in partea de jos, m-am dus la spital pentru un control. Am nimerit la una din doctoritele care o stiam ca este cam rea. In fine...M-a examinat pe masa si m-a speriat putin. Mi-a spus ca intr-adevar se simte o tensiune si ca orificiul extern (nu stiu ce-i asta) este putin deschis, orificiul intern este inchis. Am intrebat-o de col si mi-a spus ca e inchis si lung, dar totusi e un pericol??? Mi-a spus sa iau No-spa si Utrogestan (care nu stiu daca e bine sa-l iau, scrie pe el ca numai in primul gtrimestru se da). Am hotarat ca de maine sa stau acasa, sa nu ma mai duc la servici deloc, repausul este cel mai bun. Si mi-a mai spun ca bebe e cu capul in jos.
Voi ce spuneti?

Zina 26 saptamani cu Rares

zINA

Mergi la inceput