Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

miraco la ce spital vei naste?
eu deja am purtat o discutie cu medicul meu despre ceea ce vreau..rezerva..conditii de spitalizare etc

dolores 21+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dandusa, alex si ramsan multumesc pentru raspuns

am zis sa ma interesez din timp ca nu strica in conditiile in care sunt o gramada de cheltuieli odata cu venirea pe lume a lui david.

dorsilia...asa am patit si eu...tot rac fiind....acum 4 zile am gatit si am stat ca nebuna in caldurile alea si chiar ma gandeam cat de rau i-am facut lui bebe./....mai ales ca a doua zi aproape ca nu a miscat...dar acum si-a revenit...si am fost asa de intoarsa pentru treaba asta incat nu-mi trebuia nimic...asa ca stai linistita mai ales ca miercuri te duci la eco...eu abia pe 5 septembrie

dolores 22+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Buna dimineata,

Ieri, din cauza ca mi-am simtit din nou burtica f.tare si o presiune in partea de jos, m-am dus la spital pentru un control. Am nimerit la una din doctoritele care o stiam ca este cam rea. In fine...M-a examinat pe masa si m-a speriat putin. Mi-a spus ca intr-adevar se simte o tensiune si ca orificiul extern (nu stiu ce-i asta) este putin deschis, orificiul intern este inchis. Am intrebat-o de col si mi-a spus ca e inchis si lung, dar totusi e un pericol??? Mi-a spus sa iau No-spa si Utrogestan (care nu stiu daca e bine sa-l iau, scrie pe el ca numai in primul gtrimestru se da). Am hotarat ca de maine sa stau acasa, sa nu ma mai duc la servici deloc, repausul este cel mai bun. Si mi-a mai spun ca bebe e cu capul in jos.
Voi ce spuneti?

Zina 26 saptamani cu Rares

zINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ROXANA,
pai eu ,ieri am fost la magazin si apoi ne-au sunat nasii ca sint la mare de doua zile si iti dai seama ....ca a trebuit sa maergem sa ne vedem cu ei.Ne-am plimbat prin Mamaia si vreau sa spun....,ca este foarte aglomerat!!!
Fetelor este incredibil cita reclama proasta au facut televiziunile litoralului....si cu toate astea ...este foarte aglomerat.
Eu am luat 7-8 kg,ROXANA.Acum o saptamina aveam 7 ,dar cred ca s-a mai pus ceva intre timp...,da sincer nu prea se vede dar ce sa fac?Eu maninc de toate si destul...,dar se pune pe burtica si atit,deocamdata...!!!Problema asta chiar nu ma preocupa si cu cit iti faci mai multe griji...,cu atit pui mai mult,asa cred!!!
DORSILIA,
de ce nu stai locului?Chiar trebuia sa faci tu atit de multa treaba?Sotul tau nu te ajuta cu nimic?Sa stii ca bebe nu misca tare in fiecare zi.Stai linistita in pat,RELAXEAZA-TE...in adevaratul sens al cuvintului ,cinta-i ceva...si poate ,poate.Chiar si acum la mine ,la aproape 27 sapt ,nu-l simt in fiecare zi la el...uneori mai tare ,alteori mai incet.La tine este si mai micut si de aceea nu-l simti !!
ZINA,
multa sanatate si ai grija de tine,daca tu nu ai....cine ar trebui sa aibe?

dandusa 26 + si
printesa mea, Crinuta
dandusa
daniela nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

buna dimineatza, burtici

m-am trezit cam ingrijorata...toata ziua de ieri si azi noapte am avut niste senzatiii ciudate... la burtica. Incerc sa vi le descriu, poate stie vreuna dintre voi ce este sau poate ati simtit ceva asemanator: un fel de furnicaturi bruste, pe o zona limitata, ca atunci cand te curentezi Nu radeti de mine, nu stiu cum sa descriu altfel senzatia.
Am simtit asta de cateva ori ieri, pana seara tarziu, la fiecare miscare mai brusca pe care am facut-o. Senzatia e superficiala, la nivelul pielii si al musculaturii, nu profunda, asa cum simt miscarile bebitzului... si inca ceva , nu simt doar intr-un singur loc tot timpul. am simtit pe stg, dr, sus, in functie de miscarile pe care le fac, mi se pare (cand m-am ridicat din pat, cand m-am aplecat etc). N-am mai simtit pana acum niciodata asa ceva!!!

va rog sa-mi scrieti daca aveti vreo idee ce este. Sora-mea imi spune ca ar putea fi bebe care se misca acum mai "zgomotos"... habar nu am...

Paula 23+ cu

Mergi la inceput

LIA,

pentru puiutzul tau. Sa aveti o zi minunata impreuna!!!! M-am ingrozit cand am vazut ce eforturi ai facut... cine te pune sa smotruiesti atat? Mai lasa-le si pe seama altora...te rog!
Si inca ceva...intra pe mailul comun de pe gmail si asculta muzica pe care a pus-o miro acolo. E super relaxanta Bedtime Classics Baby Einstein. Noua ne-a placut la nebunie.... multumim, MIRO!!!!

Paula 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Buna dimineata fetelor!
DANDUSICA frumusica!!!imi plac pozele tare,esti o graviduta frumoasa.
DORSILIA ai grija cu efortul,mai da-le incolo de treburi,La multi ani puisorului tau ,sa va bucurati de o zi frumoasa.
P.ONU,eu cred ca ceea ce simti tu,daca zici ca simti cind faci miscari bruste,sunt ligamentele care sunt intr-o continua extensie.asa cred,si eu daca fac o miscare mai brusca simt ceva de genul asta.De fapt eu simt tot felul de dureri,dar mi-a explicat dr. ca daca durerile sunt de tip junghi sau intepaturi nu trebuie sa ma alarmez,iar daca durerile provin de la contractii,si daca acestea mai sunt si regulate,atunci DA.Oricum,cand mergi la control sa-i spui dr. despre asta,si daca chiar te ingrijoreaza rau atunci suna-l si intreaba-l.
Fetelor,eu iau Materna din prima luna,si o iau gratuit.De fapt reteta mea compensata cuprinde:gravibinon,duphaston,materna,no spa,scopantil,diazepam,toate astea le iau cu o suta si ceva de mii.
DOLORES,in privinta banilor,nici eu inca nu stiu nimic,la mine consultatia costa 300.000 lei si eco,250.000 lei.Cat despre nastere inca nu aM DISCUTAT...DECI NU STIU.

Adina 24+

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

DANDUSHA, astept adresa magazinului de la care ti-ai cumparat rochia. E din Constantza?

si mercic!

Paula 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitikot spune:

Buna dimineata,burtici !
PONU si eu am senzatii de genul celor care zici tu . LA mine cele mai neplacute le am cand ma intorc brusc in somn de pe o parte pe alta si ma trezesc cu niste durei gen carcei la solduri...ufff de vreo saptamna nu mai pot sa dorm pe burtica ca ma doare,a ramas daor varaianta pe stanga sau pe dreapta .
Pe flacau il simt tot mai tare! Ieri stateam intinsa si taty cu capul pe burtica,vorbea cu bebe si la un moment dat a tras una de l-a simtit direct in obraz ! s-a ridicat si el si-a vazut ca se vede prin burtica cum se plimba un guguloi..cred ca e capul acolo,ca prea e mare !Pana acum taty nu credea ca eu il vad cum se misca,de-acum s-a convins si el ..alaltaieri s-a zbantuit la fel si cand matusica a pus manuta pe burtica.
Cu masuratoarea de la degetelul mic n-am aflat ce e ,dar am fost la dr meu si mi-a zis ca totul este perfectla bebe al meu,ca i-a vazut manutele si sa nu ma mai igrijorez..am 100% incredere in el si m-a potoloit
De azi m-am hotartat sa trec la "regim", adica fara ciocolata,fara bomboane,fara cartofi prajiti,fara Finetti,fara sucuri,doar apa plata,totul cat mai natural...daca o tin in ritmul asta e nasol rau..vad ca-n ultima vreme iau 1 kg pe saptamna.La cat de ra mi-a fost de al greturi pana pe la 4 luni si la cat n-a putut sa mananc mai nimic,acum sunt asa fericita ca pot sa pap ca deschid frigiderul si iau din toate!
Aproape m-a convins dr sa nu mai nasc la Euroclinic..pana la urma cred ca are dreptate..el oricum nu va sta cu mine acolo decat atunci cand ma va opera,dupa...raman cu altii.pe mine ma incanta ca taty va sta cu mine in permanenta...acum stau si ma intreb daca chiar se merita,mai bine ma 'maturizez" si eu si trei zile n-oi "muri" fara taty in spital!De banii aia mai bine-i iau lui bebe o multime de lucrusoare utile.Pentru spital m-am gandit sa pun deoparte 700-800 euro,acum nu stiu exact cat si cum fiecaruia..chiar urasc sistemul asta cu plicul si nu ma simt deloc in stare sper sa cada pe taty "beleaua" !
vitaminele Materna inca imi fac greata,adr impartita pastila in 4 si luata la fiecare masa ,paca e mai bine. Dr mi-a zis sa le schimb cu Elevit.astept sa termin faconul si incerc cu Elevit.
pupici !

Mergi la inceput

merci, adinazot
ma mai linisteste chestia cu ligamentele...ma gandeam si eu la ceva asemanator, pentru ca simt asa atunci cand ma misc mai brusc.

Astept parerile voastre in continuare

Mergi la inceput