All about Constanta (78)
Raspunsuri - Pagina 25
mihacarm2002 spune:
Crixia,cine ti-a recomandat sa iti operezi fetita de polipi? Sora mea a avut cand era mica si s-a operat, cred, ca prin clasa a V-a. Nu s-a operat mai devreme pt ca acestia pot creste la loc. Am o colega care si-a operat fetita (nu stiu cand, dar acum e in clasa a III-a) si mi-a spus ca, intradevar, trebuie sa o opereze din nou. Acum tu si dr sunteti cel mai mult in masura sa decideti! Opreatia nu e deloc dureroasa, dar dupa aceea trebuie sa faca o perioada aerosoli. Imi amintesc ca sora mea mergea la policlinica II (parca de doua ori pe zi). Apoi isi fierbea niste apa, parca punea ceva in ea si statea cu un prosop deasupra ei. Amintirile imi sunt destul de neclare, dar dr. de familie cred ca stie mai multe.
Michelle, am o prietena care face asigurari. Daca vrei, pot lua legatura cu ea sa o intreb.
nastasie,ce dulci sunt gemenele tale. Mi-au placut foarte mult si peisajele din Mamaia. Nu m-am plimbat pana acum cu telegondola, asa ca m-au incantat pozele tale.
Mihaela 15+
nastasie spune:
mihaela, nici eu nu am apucat sa ma plimb cu telegondola, dar sora mea a facut pozele.multumesc pentru complimente.
despre polipi si eu stiu ca se opereaza mai tarziu.eu m-am operat pe la 10 ani tot la Policlinica 2.dar nu mai tin minte.
am reusit sa-l invat pe razvan sa-si bea singur laptele dar cu canita anticurgere tot nu am reusit.l-am tuns aseara nr.3 si l-am facut periuta.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Oana spune:
La multi ani! Tania
Pentru polipi spun si eu ca nepotul meu s-a operat la Pol 2 cu dr. Balasanian.
Adriana, am vazut si eu pozele cu nepotelele tale gemene f. dragutze, dar nu m-am prins care era sora ta. Si Razvan bea singur laptele? Cu ce, tot cu biberonul?
Pupici.
Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
nastasie spune:
oana, sora mea e cea cu parul mai valvoi, cea care e in telegondola si mai grasuta un pic.da, tot cu biberonul, dar pana acum trebuia sa i-l dau eu intins pe pat in sufragerie si de o saptamana , cat am stat la mama, i l-am dat sa si-l tina singur si acum il bea plimbandu-se prin casa.dar macar nu mai stau dupa el.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
roxanaz spune:
buna dimineatza!
Tania la multi ani! sa iti fie plina viata numai de bucurii!!
Adriana tare dragutze gemenele. acu poti respira si tu mai bine cred. nu te stresa cu canuta....mai incearca peste 2 saptamani.
Cornelia ce veste buna! felicitari Nataliei...sa fie sanatoasa si cu noroc micuta!
Crix da cine a zis sa o operezi de polipi? stiam ca in cazul fetitelor e extrem de rara operatia....are asa mari dificultati cu respiratia?
lizuca spune:
Tania, azi e ziua ta? Daca-i p-asa, un calduros "La multi ani" si sa-ti dea Dumnezeu tot ce e mai bun, pentru tine si cei dragi tie. Noi suntem de-un leat, mai avem doi ani de boierie, pina o sa schimbam prefixul si o sa ne punem cenusa-n cap... Ei, glumeam, fireste... viata-i frumoasa oricum, sanatosi sa fim!
Michelle, eu am ales AVIVA, pentru casa si pentru asigurarea copilului (un soi de cont unde se string niste bani pina cind fii-mea va implini 18 ani). Daca vrei detalii, exprima-te!
Numai ginduri bune pentru Naty si puiul ei, sa fie binecuvantati si feriti de necazuri.
Apropo de ORL-isti pentru copii, si eu o recomand pe dra Balasanian (are si cabinet particular, undeva pe Farului).
Fetelor, inca stam in cumpana apropo de alegerea locatiei pentru aniversarea Alisiei. Mai dati-mi ceva sugestii, pliiiz!
CRIXIA spune:
Dragele mele, Alexia face febra si doar atat, adica nu are nimic in gat, nu-i curge nasul, nu tuseste..... face febra pentru ca i se blocheaza mucoasa nazala, nu dreneaza, datorita vegetatiilor. Intradevar, respira noaptea pe gura, daca ar fi doar asta, dar febra prelungita ne apasa rau! A fost in luna iunie racita, fara alte simptome, iar medicul ORl-ist a zis ca daca se repta in 6 luni... ei au trecut de abia 2 luni si iar... febra de sambata, luam augmentin bis si antitermice si de abia tinem febra in frau, recidiva la 10 ore , apoi la 8... acum la 5 ore. E clar infectia este mai puternica, nu ajunge antib acolo, in cetatea formata de polipi.
DAta trecuta am schimbat 3 antib, apoi injectabil; cred ca si acum la fel se va intampla. Nu-mi place sa fie cobai pt x antob si apoi sa ajungem la injectabil. La analize aveam 19000 leucocite.
Am sa caut azi si un alt orl-ist de copii, Balasian, daca spuneti voi si sa mai aud o parere.
Va pup!
mav spune:
Salutare!
Tania, LA MULTI ANI FERICITI, CU SANATATE SI NUMAI IMPLINIRI!!! MULTE BUCURII DIN PARTEA CELOR DRAGI!
Naty, sa fie intr-un ceas bun si sa-ti traiasca fetita scumpa!!!
Crixia, eu am auzit numai de bine de d-na dr Balasanian, insa abia dupa ce l-am operat pe Sebi. Totusi, din cate stiu eu, in Cta, numai dr. Comsa opereaza de polipi (copii asa mici) cu anestezie generala (are cabinet vis-a-vis de Policlinica cu Plata).
Noi am fost la dr C. (pe langa alti 3 ORL-isti! ...toti au fost de parere ca Sebi trebuia operat acum), dar nu ne-a placut deloc cum s-a purtat cu noi, asa ca, pe Sebi l-am dus la Bucuresti, la Spitalul Marie Curie (fostul Budimex- spital de copii!), unde l-a operat dr. Buruiana.
Pt detalii, poti sa ma suni, ai nr meu de tel!
Slava Domnului, Sebi este bine acum (n-a mai racit de vreo doua luni jumate, desi a mai stat si-n vant, si-n curent si rareori a gustat si... inghetata, ceea ce pana la operatie nu s-a mai intamplat, stii ca cel putin o data pe luna noi eram raciti cobza amandoi)!
Pupici!
Vic & Sebi (04.02.2004)
Oana spune:
Vic, v-ati intors de la munte? Cum a fost?
Cu polipii sa stii ca nu te-ai informat destul mai sunt si altii care opereaza in Cta dupa cum am spus acea dr. Balasanian de la Pol 2. Nepotul meu este incomparabil mai bine nu a mai racit deloc de atunci si inainte de operatie racea f. des.
Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul