All about Constanta (78)
Raspunsuri - Pagina 26
Fiquelle spune:
La multi ani, Tania, sa fii sanatoasa si fericita!
Cam asta este si problema mea, Sofi raceste des, a racit in iulie, a luat Augmentin, si acum iar! In fiecare luna antibiotic...este prea mult...inclin sa cred ca are polipi, caci respira pe gura cand doarme ....Dar si eu am auzit ca pana la 5 ani recidiveaza polipii...
dadi_t spune:
Salut!
Multumesc fain fetelor! Cristina(crig), m-ai surprins placut!
Am sarbatorit continuu de azi dimineata. La serviciu am cinstit cu actualii colegi, cu cei vechi si, apoi, mi-au venit in vizita doua prietene. A fost placut si activ totodata. Am primit o mare de flori( ca niciodata). Si seara a culminat cu un ghiveci superb de anthurium cu peste 10 flori (inflorit)din partea soatzei mele bien sure si nu numai!
cheful l-am inceput de duminica si ultimii musafiri tot duminica vor fi.(daca a cazut ziua in mijlocul saptamanii.....)
am o veste maaare: Bibi face si kk la olita singurica. mi-e asa draga cand vad cum isi ia olita si face singurica ...si la sfarsit alearga cu poponeata goala si-si ia si hartie, si se strege....e o scumpica..
si una rece..... Anduta mi-a cazut rau de tot intr-o mana. S-a zdrelit la umarul drept, e tot o carne vie si vanat rau. antebratul e tot asa jupuit si palma i s-a umflat si invinetit...maine ma duc cu ea la raze. Acum sta mititica cu rivanol si gheata la mana. Am zis ca lesin aseara, cand a venit de la joaca intr-o criza de plans si isterie....
Crixia, sanatate Alexiei si pupici multi!
Poze IULIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
Anderra spune:
Va salut,
Vin la voi cu o problema mare-mare,poate ma puteti ajuta.
Cunoaste vreuna dintre voi o profesoara buna de limba germana? Am nevoie de cateva lectii/meditatzii si nu mai gasesc profesoara de germana care m'a ajutat foarte mult acum vreo 3-4 ani. o chema Dobre Dorina ,am inteles ca a divortat ,are un baietel de 3-4 ani pe care il cheama Rares.nici nu stiu daca mai lucreaza sau nu in invatzamant insa eu caut cu disperare o persoana care sa stapaneasca foarte bine limba germana.
Poate ma puteti ajuta, din inima, va rog, e o chestie aproape de viata si de moarte pentru mine
va multumesc anticipat si va pup,
emaaimee spune:
Tania,la multi ani.felicitari pt kk lui Bibi si sper sa nu aiba oase rupte cea mare,multa sanatate.
succes la operatiunea olita,fetele,k vad k e subiect hot.noi mai avem
felicitari,Naty pt bebelusha scumpa
sunt trista tare,a plecat sotul azice repede a trecut timpul.fata il tot striga tata de zor,iar eu. morof.poate vom pleca si noi curand.sper sa nu trebuiasca sa las fata aici pt o perioada chiar dk ar fi scurta.nu am stat niciodata macar o zi fara ea.
va las
de piticotu' urias umblaretz
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
irlandeza spune:
Nu mai stati in Irlanda ? Inainte aparea Irlanda sub numele tau , acum e Romania?
Noi 2 singurei
Madamsadamy spune:
Buna seara!!!
Ce pot sa spun? Santem asta seara invitati la o prietena la masa cu potol adevarat si trec putin la calc sa mai vad ce mai faceti , sa va salut sa va spun ca sant inca in moloz total; dar sant bine am inceput sa am si satisfactia investitiei si a muncii prestate. In cel mult zece zile sper sa terminam. Si cum am intrat eu pe ultima pagina scrisa de voi, aflu ca e ziua bunei mele prietene TANIA.
Cineva acolo sus ma iubeste si nu ma lasa sa treaca un asa eveniment fara ca eu sa nu particip macar cu felicitari.
LA MULTI ANI, TANIA sa-mi traiesti si sa fii snatoasa; sa ne bucuram impreuna de viata multi ani; sa ai parte de o zii superba cand o sa fii nasa; si sa fii iubitaaaaaaa. TE PUP.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
roxanaz spune:
Dana bine ca dai un semn de viata...spor la renovari!
Anderra imi pare rau dar nu stiu nimic...poate Mada sa te poata ajuta cu mai multe! in orice caz succes mult!
Tatiana spor si voua si sa terminati repede.
Anca de ce sa o lasi pe Oana aici? aveti probleme cu vizele? bafta..sa nu fie asa.
Sanzi ce mai ziceti? totul ok?
Tania uffff biata Andutza! sper sa nu fie nimic grav...stiu ca tu ti-ai da repede seama de asta. felicitari pentru kk la olita....suuuper@
o noapte linistita tuturor!
mamacita spune:
Dragi constantence,desi va urmaresc din cand in cand,cum imi permite timpul,am ramas la topicul pe care am intrat initial,de mamici de martie-aprilie 2005.
Am o mare rugaminte:stie cineva vreo bona cinstita,loiala,iubitoare de copii,in putere...si v-as mai insira,dar prima bona,pe care am angajat-o de luni,azi[a treia zi]imi zice ca am pretentii mari si nu stie daca poate face fatasi ca se plictiseste sa aiba grija exclusiv de copil chiar daca ii e drag!In rest,mie mi-a placut [de aceea am si angajat-o],dar ce e mai grav e ca i-a placut atat de mult prichindelului meu incat ieri plangea ca pleaca!N-as vrea sa-l supun la traumatisme sentimentale schimband 100 de bone,cresa iese din discutie in viziunea familiei noastre,dar nici nu consider ca sunt asa pretentioasa ca solicit activitati educative intense si totul manevrat corect si sanatos!Sau sunt?!
Imi puteti raspunde aici pe topicul vostru sau pe pm,nu conteaza,macar de-as avea norocul sa ma puteti ajuta cu vreun pont!Ori vreo agentie serioasa de baby-sitting,ca am inteles ca sunt cam diletanti la noi in oras:iau comisioane si nu au nici o responsabilitate in caz de Doamne fereste!
Va multumesc anticipat chiar si numai pentru ca mi-ati citit oful.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
dadi_t spune:
Tatiana,Ema, Dana-multumesc mult pentru urari!
Roxana, in prima faza...m-am cam pierdut cu firea...andreea era in soc si nu era cooperanta.....nici nu puteam sa evaluez situatia in prima faza. noroc ca am avut apa oxigenata si betadina in casa. ranile deschise le-am dezinfectat cu apa oxigenata si le-am pansat dupa ce le-am sters cu betadina. suprafetele afectate mai putin le-am lasat neacoperite sa se usuce singure.doar la umar fiind rana f urata am bandajat-o. azi era sa-mi lesine de frica, nu de durere, cand i-am schimbat bandajul...se lipiise de piele. l-am inmuiat cu rivanol si dupa 10min l-am dezlipit f. usor. dau atatea amanunte,( si ca sfat) pentru ca e bine cate o data sa avem la indemana in casa lucruri neaparat necesare in caz de urgenta. Din pacate nu am putut aplica prima manevra-spalarea plagii cu apa calduta si sapun... pentru ca andreea era dea dreptul isterica.... de durere. astazi in schimb am observat ca palma era un pic vanata si umflata.am intrebat-o daca-i pulseaza mana si pt. ca a spus ca nu i-am infasurat-o in rivanol si am pus-o vreo 2 ore sa stea cu gheata. acum dpoarme linistita, dar maine primul drum v-a fi la spital sa vedem daca are vreo intindere sau e doar o contuzie urataq. misca toate degetele si mana...deci sper sa fie bine totusi
pupici!
Poze IULIE !
dadi_t spune:
Anderra, imi pare rau ca nu te pot ajuta...nu foarte repede...intrebam, cautam.....
mamacita, bona, trebuie sa ai noroc sa fie si buna, si cinstita, sa iubeasca si copilul, sa.....Eu sunt multumita de bona noastra, dar cateodata parca as vrea mai mult de la ea si, ori nu pot sa-i spun , ori...nu prea pricepe...Vezi tu o.. educatoare ne-ar trebui noua... dar cine sta pe bani de bona si fara carte de munca?????Ma intereseaza f mult cam ce-i ceri tu, in principiu ,bonei...Acum vara nu prea am pretentii de activitati educative, ca sta mai mult afara , dar cand vine frigul.....
Pupici si bafta la cautat!
Poze IULIE !