All about Constanta (78)
Raspunsuri - Pagina 27
emaaimee spune:
Roxa,nu e vb de viza,Oani e irlandeza kiar.si ma mandresc k eu nu am obtinut nici un avantaj de pe urma fetei,dreptul de a sta akolo de ex,ci pe merite proprii.e vb k avem multe in plan,credit aici sau akolo,sa vindem(eu) apt de aici.parca as astepta pana in 2007 ,cica ar mai creste preturile.apoi a place of our own in Irl,unde e acasa pt noi acum..trebuie sa vad cum facem cu creditul dk ne aproba banca.sa ma apuc si eu iar de munca sa prezentam credibilitatesi sa avem de unde plati.plus ca avem contract de inchiriere pana la anul in mai.trebuie sa vad cum le jonglam pe toate,ar fi ideal sa le facem pe toate sa nu mai trebuiasca sa ne mutam iar in chirie,sa gasim casa/apt pana in mai.trebuie sa caut mai mult eu k sotul nu are timp,etc.nu avem loc in apt in care stam in Irl sa mai iau pe cineva cu Oani k eu sa pot rezolva tot.plus k proprietarul nu e de acord sa mai stea inca un adult in el
cam astea ar fi itzele noastre pe scurt
Irishwoman, r u following mesa stii k eu am "the Gift of Gab"(as vrea eu elocventa,merge si barfa) si nu am pupat Blarney Stone decat virtualRomania/Irlanda tot eu sunt
de piticotu' urias umblaretz
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
sinzi_ana spune:
La multi ani Tania!!! Si sper ca Anduta sa fie ok!!!
Crix, eu nu prea am inteles...daca raceste des si face febra e vina polipilor???
Ema, las ca o sa fiti din nou repede impreuna...Tu nu poti sa pleci cu fetita?
Roxa, totul ok...putin timp insa liber
E super la gradinita, imi place la nebunie metoda montessori, mi se pare cea mai naturala metoda de a educa copii!!!
Uite ceva poze de la gradinita (clasa lui David - a mea e tot la fel dar in alta cladire)
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
emaaimee spune:
Sinzi,pot pleca cu Oani,dar nu am cu cine sa o las si nu imi permit sa o duc la cresa.m-ar costa cam 3/4 din salariul meu o gradi buna.si nu pot sa aduc pe mama/sora,etc sa stea cu ea k nu am permisiune de la proprietar.Montessouri sunt si pe la noi,parca sunt mai scumpe aici decat cele obisnuite.mult succes lui David la gradi,poate o sa fie totul ok si nu va mai mutati.
sunt noctambula ca-mi astept consortul pe net sa vb despre cumfu drumul.
de piticotu' urias umblaretz
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
sinzi_ana spune:
Pai si de ce nu stai tu cu ea acasa??? Nu tot banii aceia ii cheltui si acolo si aici???
Si aici sunt cele mai scumpe gradinite (dar si cele mai bune)! Avem si copii de demnitari si de vedete !!! O sa le fac poze , dar nu am voie sa pun si numele...dar poate vedeti asemanarea
varsta David
poze David
sinzi_ana spune:
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=553394814&security=KTGJjH
am uitat linkul cu poze
varsta David
poze David
dadi_t spune:
neatza',neatza!
matinala, desi m-am culcat tarziu....
Sanzi super gradinita! si ... asteptam pozne cu....vedete!HIHIHI
Tatiana sa vezi ce progrese spectaculoase in vorbire
or sa fie de la zi la zi.. Muca-spunea si Bibi. hihihi...astept bip-ul de la tine ca sa ne intalnim in parc!
Ema, n-am reusit sa inteleg exact situatia voastra...ideea ar fi ca veti sta despartite tu si Oani, nu? Of, of...si-i asa de dragalasa....M-am delectat cu pozele voastre si mi-au ramas ochii si pofta pe asta:http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/detail?.dir=/3047re2&.dnm=10adre2.jpg&.src=ph miam-miam!
Poze IULIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
nastasie spune:
neata, fetelor.eu ma apuc sa-mi fac analizele pentru cresa pentru razvan.cica toata luna septembrie nu se fac gratis, asa ca ma duc sa le fac .nu mai astept.dar au inceput si gandurile:ii fac eu ceai, ii fac ele acolo.acum e inca cald si razvan bea foarte multe lichide, nu stiu ce va fi din septembrie.cele care ati avut copiii la cresa dati-mi si mie detalii.
lizuca, mai ales cu tine sa vorbesc ca tu ai fost la cresa la care il dau eu pe razvan, adica cunosti amanunte.
tania, la multi ani cu intarziere.sa fii sanatoasa, tot ce iti doresti.
spor la renovari celor care sunt in santier.o zi buna
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
mamacita spune:
quote:
Originally posted by dady68
Anderra, imi pare rau ca nu te pot ajuta...nu foarte repede...intrebam, cautam.....
mamacita, bona, trebuie sa ai noroc sa fie si buna, si cinstita, sa iubeasca si copilul, sa.....Eu sunt multumita de bona noastra, dar cateodata parca as vrea mai mult de la ea si, ori nu pot sa-i spun , ori...nu prea pricepe...Vezi tu o.. educatoare ne-ar trebui noua... dar cine sta pe bani de bona si fara carte de munca?????Ma intereseaza f mult cam ce-i ceri tu, in principiu ,bonei...Acum vara nu prea am pretentii de activitati educative, ca sta mai mult afara , dar cand vine frigul.....
Pupici si bafta la cautat!
Poze IULIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
dady,multu mult ptr.raspunsul prompt;scriu repede si probabil prost ptr.ca ma asalteaza CINEVA.Dar cine a zis fara carte de munca?!Noi suntem dispusi,bona nu a vrut,desi i-am zis ca platim noi impozitele.
Mai scriu,cand pot.Pup.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
roxanaz spune:
neatza
is zombie, ca a fost circ in intersectie la mine azi-noapte...claxoane si urlete....ce tampenie! am adormit la 1 si Patrick era fresh la 6....minuat!
Anca am inteles....succes sa rezolvati totul cat mai bine! daca totusi vrei sa vinzi apartamentul de aici....da un semn!
Tania succes azi la spital, eu cred ca totusi e vb de o contuzie daca a fost mana umflata si a cedat dupa gheata. pupici!
Mamacita nu stiu nimic de bona.....daca aflam te anuntam.
Cornelia ce faceti cum mai e Stefan cu somnul?
Sanzi vazut poze, mi se pare tare frumos acolo....da si tu detalii in privat
o zi frumoasa tuturor!
lizuca spune:
'neatza, duduci. Si eu sunt cam chiauna, am dormit putin si prost. Dupa balamucul post-meci, a mai sunat si o alarma pina spre dimineata, cind probabil a lasat-o bateria (i-as impusca p-astia de-si lasa aiurea masinile, sa trezeasca tot cartieru')
Adriana, hai sa vb la telefon, suna-ma la 708458. Astia de la birou ne-au scos mess-ul, dar habar n=au ei ca eu imi pierd de fapt vremea pe DC, nu pe mess. Sa stii ca oferta cu vizita la cresa ramine valabila.
Bravo, Tania, petreceri frumoase in continuare. Ce de lume te iubeste! Cit despre biata Anduta, si eu m-as fi pierdut toata. Din pacate, sunt chestii inerente, trebuie sa fim tari si tot timpul pe faza. Daca zici ca-si misca degetele fara durere, nu cred ca e cazul s-o mai duci la spital.
Fetelor, pina la urma am rezervat tot la Mc-ul de jos, de la Tomis, ca anul trecut. Am investigat citeva alte optiuni, dar toate aveau cite o hiba. Va astept acolo, prin urmare, cu piticii din dotare, marti, 5 sept. la ora 18.
Dana, tu tot in santier, mama? Parca asta faceai si acu'vreo doua luni... Da' lasa, ca si cind o sa termini, cine o sa mai aiba casa ca a ta?
Mamacita, cit are piticul tau si in ce zona stati?