All about Constanta (78)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Roxanaz, imi cer mii de scuze, sunt sigura ca aratati foarte bine. Nu am avut nici o intentie sa va contest sfatul. Dimpotriva, l-am luat foarte in serios. Spre marele meu reget, nu m-a pasionat niciodata moda si ma plictisesc cand e vorba sa umblu dupa haine. Asa ca ma si vedeam imbracata cu niste pantaloni marimea XXXL care fluturau pe mine gen Chaplin. Cand am spus ca nu vreau sa arat sholea, ma refeream in general cu sau fara imbracaminte de gravida.

Mihaela 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza!
Mihaela sper ca nu te-ai suparat....dar tare imi aduc aminte ce deprimata eram de hainele de gravida...nu as vrea sa mai treaca poze cu mine gravida in haine "normale"....ca sa iti ridic moralul! (hihihi pantaloni chaplin, ai fost simpatica! )
Sanzi io zic sa nu mai stai pe ganduri si sa treci la bb2 io fac galerie de pe margine
Cornelia hihihi tare Stefan cu adunatul de sub pat....succes, ca si noi suntem in aceeasi faza. de dimineatza avem musafiri in pat
Tatiana vb zilele astea, da? spor la renovat!
Adinutz iti faci curaj de bb3? wow....esti super tare!
poate se mai racoreste azi....dar dupa cum erau 24 de grade la 8 dimineatza....cam slabe sperante!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata fetelor.mi-au plecat in sfarsit musafirii.sunt acasa si e tareeeeeeee bine.azi incerc sa pun niste poze cu gemenele.
cornelia, te sun zilele astea sa-ti aduc premergatorul.
revin azi.pup pe toate.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Fetelor, mie mi-a racit Sofi la plaja! Imi vine sa mor de ciudaaaaaa!
Cine e Mamanati?...ca nu o stiu...sa-i traiasca fetitza si sa fie sanatoase!
_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Cornelia, ce veste minunata! Toate cele bune pentru Nati daca poti sa ii transmiti si din partea noastra a mamicilor de Cta.
Mada, mamanati, este o mamica din Chisinau, care a scris candva pe la subiectul nostru, a stat o perioada si in C-ta, a avut o fetita care la numai cateva luni i-a murit intr-un accident de masina, dar destul de repede dupa aceea a reusit sa ramana iar insarcinata si acum a nascut din nou!

Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastasie_adriana/detail?.dir=/a65are2&.dnm=ef52re2.jpg&.src=ph am pus ceva poze cu nepotelele gemene, razvan, soramea, nepotul cel mare.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Wow, Oana, ce tragic! si copilasul ala a murit in accident de masina si avea cateva luni? asa micut? ma bucur pentru mamica incercata ca are bucurie in casa!
Nastasie, vazut pozele...puiutii sunt scumpi tare

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Chiar ma bucur pentru sufletul lui MAmanati! Sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere sa creasca fetita! Fie ca aceasta steluta aparuta in calea ei sa-i lumineze casa si s-o faca sa uite suferinta indurata!

Despre Alexia... trebuie sa o operam de polipi! Vreau pareri ( doctori) de la voi! Stiu ca nu e complicat, ca in aceiasi zi copilul e pe picioare... dar Cta sau Buc? ce doctori stiti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

vad ca sunteti foarte multe din constanta.
ajutati-ma si pe mine cu o info. vreau sa-mi asigur o vila care o am in eforie. stiti cumva vreo companie de asigurari buna?

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani Tania!Sa fii sanatoasa si sa ai cat mai multe bucurii alaturi de familia ta si de cei dragi tie!
Michelle sunt destule.Eu am ales acum cativa ani (Tiriac).Cea mai buna nu-ti pot spune care poate fi.
nastasie fetitele sunt adorabile!!
Crixia nu-ti pot da nume ca in ct nu prea cunosc dar...eu as alege Bucurestiul.Sanatate de la noi!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput