All about Constanta (78)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu am inceput sa cumpar hainute de cand am aflat ca sunt insarcinata...hihi...era ca un fel de hobby (este si acum de fapt). In fine ca din cele cumparate inainte de nastere, foarte putine am folosit (de' nu aveam experienta), majoritatea nu se potriveau cu anotimpul, bebeul doarme mai tot timpul asa ca cel mai lejere si folositoare sunt body-urile simple, costumase intregi din bumbac subtirel...(io aveam salopete de blugi, costumase cu camasutze...hihi...de parca il duceam la nunti in fiecare zi!!!)
Ah...ce dor imi e de cand era asa bebe micutz!!! (si doar gangurea)!!!

MAda, daca nu o obisnuiesti cu AC de acum, va raci mereu din cauza lui...aici merg AC-urile in prostie (si iarna tot pe rece) si sunt in toate camerele, iar bebei le suporta cu stoicism (cel putin cand intrii in magazine te congelezi instant!!!)

Azi am fost la inot (am reinceput clasele) si e o mamica cu 2 copilasi, baietelul de 4 ani inoata cu DAvid si are o fetita de 7 luni superba...e mulatra cu ochii albastrii!!! Nu am vazut un copil mai frumos si mai interesant!!! Imi vine sa o mananc...mai e si tare vesela si prietenoasa...maica-sa rasufla usurata ca imi place sa o tin in brate...e asa dulce!!! hhihi...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana
Ah...ce dor imi e de cand era asa bebe micutz!!! (si doar gangurea)!!!

Sinzi si mie la fel imi e dor de vremea cand era Paul bebe, 1 an, 2, era asa dragutz, bine si acum e tot copilu' meu dar acum a inceput sa fie "barbat"...

Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

sinzi_ana, m-a amuzat teribil de mult mesajul tau. Bun hobby ti-ai ales. Eu sunt insa mai superstitioasa. Asa ca ma limitez doar sa ma uit. Si chiar asta caut sa evit. Astazi nu am rezistat, intrasem intr-o farmacie si cat a stat sotul la coada am examinat mai multe produse (biberoane, suzete, creme etc). As fi vrut sa i le arat si sotului dar acesta era foarte ofuscat ca statuse degeaba la coada (nu avea crema de galbenele) si m-a scos repede.
AC inseamna aer conditionat?

Mihaela 15+

Mergi la inceput

Da, Ac inseamna aer conditionat!!!
Hihihi...sotul meu se plictiseste in magazine de copilasi cu mine, si asta din vina mea ca ma uita timpul pe acolo!!!! Daca ii arat ceva si il intreb ce crede spune ca e "superb" ca sa cumpar sa scape mai repede!!!!

Simona, prin ce peripetii ai trecut???

varsta David

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
Sanzi si Mada si Crix, Pat doarme in patul cel nou dar stau eu cu el acolo pana adoarme. cateodata dimineatza vine peste noi, nici nu stiu cum apare ca nu il aud. de cazut nu cade deloc, patul e lat (de 90cm) si se da usor jos din el. am aruncat ceva perne pe jos dar nu a fost nevoie de ele pana acum, sper ca nici un continuare nu va fi.
Sanzi si io si io, acelasi hobby ca tine saru mana mult...sunt bestiale hainutele! ce misto, inot.....super!
Mihaela fii sigura ca nu noi nu aratam "ca sholea"....ti-am recomandat haine mai largi pentru ca si eu am purtat la fel si nu suportam hainele de gravida care sunt oribile.
Tatiana Patrick vrea la Bia! de cate ori trecem pe langa voi imi arata unde sta si cum sareau ei in pat....saptamana viitoare avem si noi concediu si poate ne vedem!
noi am fost in week end la plaja, a fost super apa, calda si limpede....Patrick vrea sa inoate! se arunca in apa din brate sau din colac si da din picioare....l-am poreclit batracianul!
o saptamana frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Iaca si noi back in business. In concediul asta am rupt orice legatura cu computadorul, asa ca am avut de recuperat, nu gluma. Noroc ca azi e o zi mai usoara la birou si am avut timp sa mai citesc din urma, sa mai aflu cine ce-a mai facut. Sinzi, imi pare rau ca n-am mai apucat sa ne intilnim, ca sa-ti dau CD/DVD-urile cu povesti.
Sa mai povestesti ce face Davy la gradi, sa ne mai inspiram si noi din activitatile istete de acolo.
Rox, si Alisia e broscuta - si-a invins in sfirsit teama de apa adinca si acum inoata cu colacul singurica, abia-abia o mai scot din mare. Si intr-adevar, apa a fost grozava in week-endul asta.
Noaptea trecuta a fost infernala. NOi avem AC doar intr-o camera, asa ca am dormit cu totii acolo, claie peste gramada.
Ma duc sa mai muncesc putin si revin.
O saptamina usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare,
Azi a fost infernal de cald, curgeau apele pe noi la serviciu...
Si eu mi-am obisnuit copiii cu AC si nu-i feresc deloc, nici in casa nici in masina.
Eu mai am din lucrurile mele de gravidutza special cumparate, si in adancul sufletului sper sa le mai port macar o data dar parca ma descurajez vazand ca uneori, seara sunt atat de epuizata si copiii mei inca debordeaza de energie...iar dimineata se trezesc inaintea mea...

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Am stat si noi in casa zilele astea si chair si as , cu aer conditionat, mi-a fost rau. Seara, pe la 9, un pic in Eforie cu copiii si repede in casa, ca ne coacem!

Adinutza, si eu

Gabi, bine ati revenit!

Patut: am renuntat si noi de cateva zile la gratii. Stefan s ecriza cand se trezea noaptea ingradit, plus ca se arunca in cap din el . Dupa datul gratiilor jos, am revenit la gratii doar pe o parte si patutul lipit de patul Mariei, pt. ca il adunam pe Stefan urland de pe jos. O data il auzeam plangand si nu il gaseam . Era sub patut . Acum e mai bine, nu il mia adun de pe jos, dar daca se trezeste nopatea (si se trezeste!) ori ma striga, ori se duce peste Maria, ori lipa-lipa la noi in camera.

Mamanati a nascut ieri o fetita!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Cornelia ce veste ne-ai dat!!Mamanati sa fie sanatoasa micutza si sa va bucurati de ea!
Azi si eu m-am simtit tare aiurea de la vreme si pentru ca a fost musai sa ies din casa.Am iesit si asta seara ,dupa ce Mariuca s-a trezit si ne-am plimbat pe faleza pana a inceput ploaia.
Ieri la plaja am stat numai la umbra si Mariuca numai in apa.Bucurie mare pe ea!!S-a jucat si cu doi baietei si bineinteles mereu avea ceva de comentat...O vedeam cum tot gesticuleaza dar nu auzeam ce spune.Azi in bus mi-a spus pe un ton autoritar"mami da-te si tu la o parte sa coboare oamenii..."dar sincer chiar incercam sa le fac loc
La cazutul din pat cred ca e campioana.Noroc ca nu e patul prea inalt.Si sa stii Cornelia ca si eu sunt patzita cu gasitul Mariucai sub pat.de obicei dorm ca pisica si o aud dar deh..uneori mai adorm si eu ca ma prinde oboseala.
va pup si pe maine!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Salutari si de la noi!!!!
am inceput si noi oficial gradi...David s-a descurcat (am primit si ceva "reclamatii" ca e cu gura mare de la educatoare...) .

Fetelor sunteti nostalgice dupa alt bebe?? Sincer si eu!!! Dar cand imi aduc aminte cat de baloana eram...imi trece...Dar as mai vrea un bebe mic si haios....

varsta David

poze David

Mergi la inceput