ce ma fac cu soacra??

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

eterna poveste...aceiasi si de fiecare data alta...poate discutand impreuna vom gasi rezolvarea (intr-o mica masura) a vechilor dispute...sper ca macar noi sa fim mai bune ... la clubul nurorilor iti poti varsa amarul, haideti sunteti asteptate in lumea nurorilor

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

off subiect banc
O tipa se intilneste cu un cunoscut si acesta il intreaba ce va mai face baiatul?
La care ea raspunde uite cam rau saracu sa insurat si are o nevasta puturoasa,nu munceste, vrea sa manance numai la restaurant,Nu spala rufe, vase, vrea sa stea numai la coafor si sauna si el saracu sa cam saturat sa munceasca pt ea.
Imi pare rau zice cunostinta, dar o intraba si fata ce va face?
O fata e bine de tot tocmai ce sa maritat si-a gasit un barbat bun care o tine acasa , o duce numai la restaurant ,el spala vasele si rufele,iar ea sta numai la coafor si la sauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Interesant subiect!
Tocmai vroiam sa deschid unul similar.
Ca am si eu o mare problema: stau cu bunica sotului in casa.

Cum am ajuns in situatia asta?
Ca mi-era prea bine si sunt masochista rau.

Pai nu e chiar asa, glumesc, era foarte bolnava, cica avea cancer gastric, inima in pioneze, de-abia umbla si nu aveam ce face la momentul respectiv.
Ghinionul e ca de atunci a trecut un an jumate, cancerul ia-l de unde nu-i, inima i-am facut-o functionala cu ajutorul unor medici buni si unui regim de viata mai normal.

Si asa am ajuns in situatia asta fara iesire si care nu stiu cat va mai dura.

Ca e greu sa ma inteleg cu ea, nu are rost sa va explic.

Ca sa supravietuiesc am incercat fel de fel de scenarii. Insa descopar fel de fel de laturi ale personalitatii ei care nu mi-as fi inchipuit ca le are. Si nu prea sunt bune, din pacate.

Va invidiez insa sincer pe cele care aveti sotii de partea voastra.

La mine nu merge chestia cu divortez, daca nu pleaca, pentru ca moare de mila ei.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Inarmati-va cu rabdare, calm si fiti pregatite sa lasati de la voi oricat pe terenul lor si nimic la voi acasa! Si la un moment dat se va indura si de voi Dumnezeu si o sa va scape de ele, cum a fost la mine.
Eu n-am avut-o pe soacra mea decat 3 ani in viata mea, pentru ca atunci cand am cunoscut-o avea deja 75 de ani ..era deja destul de senila, foarte egoista, rautacioasa, se credea buricul pamantului, oricat as fi facut pentru ea tot nu era destul, oricate ii cumparam in loc de "multumesc" imi spunea ca puteam sa-i iau si "nu stiu ce" care nu era printre cumparaturile mele. Ma facea sa ma simt inutila desi ma solicita non-stop. Precizez ca nu am facut un WE fara ea, un Craciun, Revelion sau Paste fara ea. Sotul meu fugea de ea ca dracul de tamaie... si ma baga pe mine la inaintare sa ma ocup de toate doleantele ei... Si eu strangeam din dinti si executam tot ce mi se cerea, urland in sinea mea ca nu pot avea intimitate ca nu ma ocup de mine cat de ea, ca pe mama mea o neglijez etc!
Eu am fost cea care s-a ocupat de ea in ultimele luni de viata zi de zi pentru ca a refuzat categoric sa angajam pe cineva de specialitate, eu sunt cea care o ducea in brate in baie si o spala (si nu vroia dus, vroia sa-i fac baie cu spumant) eu ii gateam de regim si ea arunca mancarea pe jos pentru ca nu avea gust (nu avea voie cu sare)...am ingrijit-o ca pe un bebelush... slabisem in vremea aceea si eram plina de bube de scarba, pentru ca nu eram pregatita sa trec prin asa ceva...eram terorizata ca va muri si va trebui s-o spal si moarta... A ajuns in final in spital cu tromboza embolica trebuia operata de urgenta ca altfel urma sa-i amputeze picioarele; am convins-o sa se opereze. Inainte sa mearga in sala de operatie mi-a spus ca singurul lucru pe care nu l-am facut pentru ea a fost s-o alaptez, ca am avut grija de ea ca o mama, ca ea nu si-a imbaiat nicodata copilul (o facea mama ei) dar eu ei i-am facut baie, ca sunt un inger si ca ma iubeste.... M-a bushit plansul, nu credeam ca ma poate iubi, pentru ca ma teroriza non-stop... a murit in final si am aflat de la prietenele ei care mai erau in viata ca in toti acesti ani a vorbit foarte frumos despre mine si era foarte fericita ca sunt cu fiul ei. Am plans mult dupa ea, mi-am dat seama ca si eu tineam la ea si ca in afara de mama mea era singura fiinta care cu adevarat ne voia binele si ne iubea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Laura, iti multumesc mult pentru mesaj.
O sa incerc sa imi pastrez demnitatea in continuare pentru ca si eu cred ca totul in viata se plateste, fie ca faci bine fie ca faci rau.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Bai fetelor, eu ca sa scap mde ea am plecat din tara, ca alta solutie nu aveam si si asa ii place sa comanda chier la telefon la 4000 km indepartare.
Adevarul ca eu ma inervez foarte repede si nici nu i genul de persoana care sa fie chestionata ce face, unde merge cat sta, iar socrela nu imi da pace.
Eu cred ca la clubul nurorilor am scris mult, chiar au citit si prietene de ale ei, mai ales ca toata lumea ii da ei dreptate, ca stie sa se fac placuta cand o intereseaza si cand nu e o scorpie.
Eu cred ca cel mai bine e sa nu o bagi in seama si daca poti sa nu stai cu ea.Eu i-am impus niste reguli si cat a stat aici, o luna, si i-am spus ca daca nu se conformeaza o trimit acasa.
Eu nu i-as trece cu vederea nimic, si eu ce am sa spun ii spun, chiar daca trebuie sa il chem pe Arafat, ca e cardiaca.Daca ea nu are bun simt, eu de ce sa am.Nu suntem chiar batjocura lor, iar sfaturile si ideile se dau cand se cer, nu cand tu ai prea multe.
Eu i-am spus acum cat am stat acasa, ca la mine in casa nu va dormi o noapte, si nici nu o s-o spal sa sa ii dau mancare daca va fii cazul, ca apartamentul ii ramane la fica-sa si s-o spele ea.
Ma ia cu durere de cap cand imi aduc aminte de ea.E o vipera cum mai rar intalnesti,dar se poate imblanzi, drept dovada distanta si vorbitul putin una cu alta.
O seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Lemoni:
banc!

Draga Amary, ...stiu cum este Nici eu nu am gasit inca "reteta" armoniei depline cu soacra. Nu pot sa iti spun decat sa te inarmezi cu rabdare si toleranta si... sa te consolezi cu ideea ca nu esti singura.

POZE CU RAZVAN MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ion_easca spune:

"reteta armoniei depline" cu soacra
suna bine, o are cineva?

am vazut in expunerile voastre fel de fel de soacre, care mai de care, mai acre, mai acrituri, dar de soacre total indiferente, ati auzit? sau mai bine zis v-ar place sa fie asa? Soacra care sa nu dea decat un telefon, maxim 3/an (din care de 2 ori la aniversarile nostre ), dar care sa puna bot daca nu e sunata, soacra care are mereu pe buze fraza "nu ma bag, nu ma amestec" urmata de un dar care de fapt mai mereu nu e de acord cu ce facem sau spunem, soacra pe care sa n-o impresioneze prea tare faptul ca noi ne dorim cu ardoare un copil si care mereu ne imboldeste cu sfatul "cine are sa si-i creasca, cine nu, sa nu-si doreasca", soacra pe care nici nunta si nici alte evenimente din viata noastra n-au "miscat-o" prea tare, care sa vina in vizita cu mana in , nu ca am avea nevoie, dar asa mi se pare normal, ma duc la fecioru-meu, ia sa-i fac o placinta sau o prajitura sau ceva care e facut de mana ma-sii, .As avea multe exemple, dar ce rost are sa le mai insir, cred ca deja le cunoasteti mai toate. Ideea e ca citind m-am intrebat, oare sa avem noi, femeile, ceva cu ele, soacrele (saracele si bietele) asa in general sau tot urmam o veche zicala, care spune "soacra soacra poama acra"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magnolia spune:

Da , mai exista si soacre indiferente , care nu au timp niciodata nici macar de un telefon de ziua fiului (nu a nurorii, ca nu am asemenea pretentii), nici de ziua nepotilor, desi se lauda ca-i iubeste mai mult decat orice pe lume (?!), care in prima zi de scoala a unui nepot(clasa 1) , a considerat ca e mai important sa-si puna muraturi pe iarna -la o singura persoana) , desi fusese invitata la festivitatea de deschidere chiar de catre nepot , fiu si nora , poate mai era nevoie si de invitatia primarului.Oricum , concluzia la care am ajuns eu dupa 14 ani de casatorie , in care a facut exces de imaginatie la rautati -incepand de la neprezentarea la starea civila , pe motiv ca nu l-a considerat un eveniment important pt. familia ei ,iar eu , de mila sotului , care suferea evident in acele momente , am fost de acord sa asteptam o ora pana s-a dus o vecina de-a ei sa o convinga sa vina , impreuna cu sotul si alti cativa membrii ai familiei , la starea civila , asa ca toata lumea care venise la nunta NOASTRA, a asteptat-o , de fapt , pe ea , personajul principal -si pana la rautatile aproape zilnice pe care le strecoara in orice conversatie pe care o avem- concluzia mea , deci , este ca nu merita sa-mi pun mintea cu un asemenea exemplar , iar in ultimul timp , dupa atatia ani de practica , am ajuns maestra in ignorare , sau , daca sunt in toane proaste , zambesc sarcastic si dau din cap cu "intelegere" , ceea ce o enerveaza mai rau decat daca i-as spune ce gandesc(oricum deduce).Eu cred ca ea castiga in fata ta doar atunci cand reuseste sa te enerveze , dar daca nu ai reactia scontata de ea , eforturile ei fiind zadarnice , ai castigat tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

banc: CUM II STA BINE UNEI SOACRE CUVIOASE?
Cu crucea la cap!

Mergi la inceput