ce ma fac cu soacra??

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Pusa in borcan cu sare ca sa fie buna pentru zile negre.

Paula & Alexa(13.12.1003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Offf, soacrele astea! Ori indiferente, ori bagaretze. Oare de calea de mijloc n-au auzit?
De ce aceeasi mama se poarta diferit cu fiul si fiica? Daca are fata, e numai miere cu ginerele, pe cind cu nora se poarta urit sau o ignora?
A mea e din categoria "indiferenta" atunci cind avem nevoie de ea (ca sa va facetzi o idee: nu vine macar sa-si vada nepoata fara sa ne si ajute cu ceva, nu i-a dat nici un cadou de Craciun si de alte citeva ocazii), in schimb atunci cind vrea ceva foloseste numai verbul "trebuie", nu intreaba daca avem timp. Profita de fii-su la maxim (ca stie ca e cel mai docil dintre copii), in timp ce pe fii-sa o protejeaza cit poate de mult (iar fii-sa o da afara din casa daca-i spune ceva ce nu-i convine despre prietenul ei ).
E f bine ca sotzii vostri sint de partea voastra, al meu nu le vede defectele parintilor lui si chiar daca le vede nu ia nici o masura.
Prefera sa ma enervez eu (si sa ne certam din cauza lor) decit sa le spuna lor ceva. Sint multe de spus....
Eu nu stiu cum sa procedez, din pacate.

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Fetelor eu sunt mandra de cele dintre voi care aveti rabdare cu ele. Eu am terminat orice urma de rabdare su bunavointa cu a mea.

E vina mea? Nu cred...

Cand ne-am cunoscut eu eram tanara si hotarata sa am o relatie buna cu mama sotului meu.

Ei, da ce te faci cand telefonul incepea sa sune la 7 dimineata in FIECARE weekend ca sa ne facem program comun, si suna de cel putin 10 ori pe zi, zilnic, la orice ora!!!

Cand ne-am mutat impreuna a inceput sa ia antidepresive.
Cand ne-am casatorit lua deja 2 tipuri foarte tari.
cand am luat apartamentul nu ia-m spus luni de zile ca sa nu se crizeze.

Nu sigur ca nu i-a placut ap, asa cum nu-i place nimic din ce cumparam pt casa, sau cum aranjam, sau ca nu ne luam dulapuri multe si mari in toate camerele si paturi multe.

DAR in momentul in care imi spune la casa noastra platita integral de noi sa nu pun mana pe pereti ca sa nu-i murdaresc, cand imi pune doua stergatoare la usa si unul la intrare, se termina orice diplomatie a mea.

Am avut o dicutie atat de urata incat sotul care a venit dupa 15 min zice: aici e o atmosfera glaciara!!!

Din pacate nu stiu sa am o relatie buna cu soacra, solutia care a functionat la noi a fost sa fiu foarte categorica cu ea, sa nu accept nici un amestec in viata noastra, chiar cred ca ii e un pic firca de mine.

Nu este nici pe departe relati ape care mi-o doresc, dar la cel mai mic semn de bunavointa din partea mea, incepe sa exagereze.

Da, eu sunt din nurorile alea rele care ii dau cadourile inapoi, chiar si cele de Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ela2001, parca ma vad pe mine. Si a mea mai are o fata casatorita, nu o deranjeaza cu nimic, e numai miere cu ginerele ei. Cand are treaba numai la noi apeleaza. Cel mai rau e ca, exact cum ai zis tu, sotul nu ia nici o masura. Zice ceva de genul, asta e ... Asa ca fetele cu soacre rele fiti fericite ca sotii fac ca voi, ca oricat de rele ar fi ele, daca sotul tine cu voi nu au ce sa va faca. Si mie imi face zile fripte de am facut inceput de ulcer...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Eu pe soacra mea am inceput sa nu o mai suport,nu pentru ca a si fi rea ci pentru ca de la 2 luni de cand m am mutat cu ei a incercat sa mi arate ca ea comanda si in casa ei se face numai cum vrea ea.Dar cu mine nu i a mers pentru simplu motiv ca nu imi place sa mi comande altii viata si sa mi spuna ce fac si mai ales sa ma faca curva si sa vorbeasca urat despre parintii mei ca nu vrea sa calce pe la ea nici unul cu toate ca mama si tata au venit rar sa ma viziteze tocmai din cauza ei.Incearca sa ma vorbeasca de rau in fata sotului si nu o data sa intamplat asta dar el nu ii permite desi unepri reuseste sa i mai bage cate ceva in cap desi el neaga chestia asta.Daca spun ca vreau sa fac mancarea cutare imediat se sesizeaza si spune nu e buna prajeala pt x mancare nu mai face ca ii face baiatului ei rau ,sau vreau sa fac musaca ,,cartofi sunt cancerigeni,, asa ca orice incerc sa fac nu e bine.Nu avem voie sa plecam din casa fara sa i spuna ca plecam si unde dar pe noi nu ne intereseaza si de aceea nu o mai bag in seama absolut deloc o ignor total si m am infipt de 2 sau 3 ori i ea si nu mai are curajul sa se i a de mine. PUPICI LA TOATE SI RABDARE DE FIER

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Saracele de voi, va inteleg, soacra-mea e la fel de bagareata si stie totul mai bine si daca nu e cum vrea ea se crizeaza si plange si incearca sa-l faca pe fiul ei sa se simta vinovat ca o supara . A facut depresie cand ne-am casatorit si cand i-a plecat odorul de acasa ca ea si-a imaginat ca el o sa stea cu ea pana la 35 de ani si apoi o sa-si aduca o nevasta cuminte care sa stea cu ea in casa sa o organizeze ea cum e mai bine. Si nu a vorbit cu noi 2 luni cand i-am zis ca nu-i dau cheie de la apartament ca daca vrea sa vina in vizita sa dea telefon sa-si faca programare . Pana si acum nu stie o gramada de treburi care au loc in viata noastra pentru ca nu avem chef sa isi dea cu parerea si sa incerce sa santajeze sentimental (nu ca ar functiona dar ma irita) si apoi sa povesteasca cum nu poate ea dormi noaptea de grija noastra . Cateodata ma intreb ce a obtinut, a vrut sa fie in control si sa stie tot si exact habar n-are ce se intampla, avem o poveste pe care o repetam de fiecare data. Nu e la curent cu ce fac copiii pentru ca inotul provoaca otite si diaree , soarele australian iti da cancer de piele si trebuie sa stai numai in casa, barbatu-meu e la doctorat dar ea nu e deacord cu asta asa ca nu stie si asa mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Bird70,

Soacra ta e sora cumva cu a mea? Ca sotul meu chiar a stat cu ea pana la 35 si urma sa gasesca el sau de preferinta chiar ea socra ACEA nora merituasa si supusa care sa stea cu ei, socra sa conduca gospodaria "baiatului ei", nu?

Si atunci in viata lor ideala a aparut scorpia de NORA!!!

Si scorpia a desfintat frumoasele plimbari mama-fiu, acu n-are timp ca-si plimba nevasta; placutele si mult prea desele vizite la doctori, de cand s-a insurat sotul meu s-a insanatosit brusc!!!!
Si nu se mai indoapa cu antibiotice ce cel mai mic semn de raceala.

Plecam noi doi la munte cu sot racit; ce zice soacra: cum sa pleci asa bolnav mama, cheama salvarea, antibiotice, ceaiuri, vin sa-ti pun comprese, etc...Ne-am dus oricum.
Pierd eu sarcina la 9 saptamani, cu chiuretaj, durere fizica da mai ales in suflet si ce zice socrela: ai mama grija ce-i dai sa manance baiatului ca daca are colesterol!!!!
Eu am colesterolul un pic marit, si ce conteaza ca nu puteam sa merg nici la baie, sunt numia nora nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandraaaa spune:

In cazul meu, soacra cea rea este soacra ... sotului Incearca sa se amestece in toate treburile noastre personale, sa ne dea sfaturi pe care nu i le cerem, sa ne bata la cap ca de ce am asezat aia acolo si nu dincolo si recent a avut pretentia sa-i dau o copie dupa cheia casei. Bineinteles, am refuzat, numai asta imi mai lipsea.

Eu sunt de parere ca fiecare trebuie sa isi tempereze parintii, iar acolo unde un parinte creeaza probleme unui cuplu, vinovat principal este cel care nu pune piciorul in prag - referindu-ma aici la fiu sau fiica, nu la nora sau la ginere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

M-am distrat una buna!
Doamne, mare e gradina Domnului si multe soacre prin ea....
Rabdare multa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

haideti sa va scriu un banc legat de soacre
"Ion era pe camp si tragea la coasa. Vine Gheo din sat, striga:
- Hai, Ioane acasa ca a murit soacra-ta!!!!
Ion muncea in continuare.
- Hai ma ca a murit soacra-ta, striga Gheo dupa ce se mai apropie!!!
Ion, nimic…
Ajunge Gheo langa Ion si-l intreaba:
- Ma, tu nu azi cand te strig? Hai acasa ca a murit soacra-ta.
Ion raspunde:
- Intai munca si apoi placerea… "

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput