Nou stil de viatza (110)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Khristin, uleiul de masline face parul mai matasos, am incercat si eu o data, am dat cu ulei pe par si am pus un prosop pe cap, am stat asa vreo 2 ore si apoi m-am spalat cu sampon si balsam. Rezultatul: un par moale, drept si lucios.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni prin zona? Eu ma delectez cu un mar.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Eu mis dar cu Isabella in brate. Citesc la greu ce-ati scris. De-acord cu ideile voastre poate asa o sa ma mai mobilizez si eu.
Khristin superba printesa ta si tu ai fost o nasa tare frumoasa. Cat are Irinuca?
Sigrid Concediu placut la mare si munte daca se intampla.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Zuzilici, multam de aprecieri ...ce mai imi pun eu pe cap e o solutie tot uleioasa, da' frumos mirositoare care da rezultate extraordinare, se numeste Silk Therapy. Finuta mea, Irina la botez avea 2 luni draguta de ea, tare cumintica... o minunatie de fetita. Mi-s tare dragi copilasii astia mici, asa ca ma mai pregatesc de nasit iar in noiembrie .

Delidana, ce exercitii mai faci tu la saltea? Si asteptam motivatia aia ...

Va urez un weekend frumos si sa va tineti de treaba, adica sa nu intrati in alea interzise . Noi mergem sa vedem balenele si alte alea

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

buna!
Delidana, merci de primire
Eri am fost la 1-a zi de lactate si am baut 1l de kefir, dar seara nu am rezistat si am dat busna in niste caise ( 8 la numar ) Mi se pare anormal ca sa consumi numai 480 kcal intr-o zi...desi la cintar s-a vazut ca mi-a aratat cu un kg in minus. O sa incerc sa maninc echilibrat fara dulciuri, fainoase si altele noceive, asa am slabit 3 kg in 2 sapt mai devreme. Insa ziua de eri totusi mi-a creat o vointa mai tare.
O zi buna cu kg in minus si cu un corp perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Neata frumoaselor!
Cum petreceti in weekend? Cu ce va mai laudati? Tzuni ce faci azi? Muncesti au ba? Ai vandut masina?
Delidana te pupic! Ce program ai azi? Un film ceva?
Violetik ai grija ce mananci si cum mananci acum ca e posibil sa pui kg. la loc imediat. Easy go, easy come!
Carmen weekend placut si pupici multi. Cum te mai simti azi?
Khristin distractie placuta (la Marineland?)! Noi avem de gand sa mergem la Niagara, sa-i fac ceva poze Isabellei si pe-acolo. Sper sa nu fie prea aglomerata autostrada.
Weekend placut tuturor!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Zuzilici, ti-am vazut dulcetica de bebelina...e atit de perfecta! sa-ti creasca si sa fie norocoasa si frumoasa impreuna cu mami si tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Va pup, frumoaselor!

Stiti ceva de mephala? Chiar ma ingrijoreaza ca n-a mai aparut de cateva zile si de obicei ea nu lipsea....si daca pleca undeva, ne anunta! Mephala, da-ne, te rog, un semn!

Zuzilici, inca n-am vandut masina. Dar sunt in curs de...

Meniul de azi:
D: o jumatate de para si doua felii de ppn galben
P: paste cu branza si rosii
S: habar n-am

apa + ceai verde + buna dispozitie

Voletik, ai inceput regimul disociat? Se vad rezultatele?
Khristin, io nu mai stiu ce sa fac sa-mi incretesc parul si tu...
crystina, pe unde te-ai ascuns?

Mai muncesc putin si o tai spre casa.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Buna

Tzuni, eu nu stiu nimic de Carmen insa nu cred ca a patit ceva. Probabil ca e ocupata, la urma urmei se apropie timpul cind trebuie sa nasca.
Zuzilici, am fost la film intr-adevar. Am vrut sa-mi cumpar si niste pantaloni negri din oras insa nu am gasit unii sa mi se potriveasca.
Khristin, uite aici niste idei pentru lucrul la saltea si nu numai; au si poze:
http://www.sanatateata.com/frumusete/frumusete.htm
Multe din ele fac si eu la yoga.
Inca mai astept pareri pro sau contra propunerii lui Tzuni. Propun ca atunci cind ne ingrasam 1 kg si luam de rigoare iar in a doua saptamina scapam doar de 500g, sa ramina tot acolo pina scapam de intregul kg.
Cit despre rasplata, daca cineva slabeste 1 kg va primi iar a doua saptamina daca mai pierde 1 kg va avea alaturi de nume. Ce ziceti?
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Delidana !!!

Cool si site-ul cu exercitii!!!

No, vidiazni!

Mergi la inceput