Nou stil de viatza (110)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mik, e corecta reteta ta, si mi-ai dat o idee (apropo de afacerea pe care o sustinea si oLo): deschidem cabinet de tratamente naturiste pt par si facem leshie in mai multe sortimente: cu aroma de carnatzi, de ceafa, de mici...

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna

Zuzilici, nu cred ca ai facut o prostie. Eventual sa stai in "raza de actiune" a unui ventilator ca sa se mai duca mirosul, in rest...spor la tratamente.
Tzuni, mersi pentru link.
Si eu foloseam gaz pentru par cind mergeam la tara si bineinteles apa de ploaie la clatit sau otet, ca pe vremea aceea nu prea stiam de balsam. Si aveam un par lung si blond....
Cit despre aromele de lesie, cred ca e un mod foarte ingenios de a te face iubita de ciini.
Cu sportul stau binisor zic eu, saptamina asta am fost o data la sala si ieri am mers la yoga. Muschiul de la gamba stinga e cam incordat si m-am gindit sa-l mai relaxez un pic.
Una din ideile pe care ma gindeam sa le pun in practica in lista este legata de "porcusor", adica cine se ingrasa colecteaza si saptamina viitoare daca ia in greutate mai adaugam unul si o sa arate asa:, iar la dam o pedeapsa, adica un linga nume. vor dispare numai cind se scade in greutate. Ce ziceti, sint rea, nu? Ma gindesc daca sa aplicam aceeasi regula si la mentinere sau sa dam o perioada de "gratie" mai mare, de 2 kg de exemplu. Astept pareri si sugestii referitor la propunere. Motivul pentru care n-am expus-o mai devreme e ca ma gindeam sa fim mai multe care sa votam, avind in vedere ca in aceasta perioada multe fete sint plecate in concedii.
Khristin, sa-ti traiasca piticutza! Am citit in ziar despre ce s-a intimplat la Londra, ce pot zice e ca bine ca s-au trezit la timp si au evitat posibila catastrofa.
Fetelor, eu de cind tin post am o foame cumplita, mai ales in zilele respective dar nu numai. E clar, faza cu: "grupa sanguina A2 este grupa vegetarienilor" nu se aplica universal.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tzuni, eu cred ca ar trebui deschis asa un salon (cu produse naturale : gaz, lesie, mai putin cu cirnati).

Delidana, matusile mele cind tin post, gatesc cu mult ceapa prajita (da' nu-ti recomand) si maninca multe nuci. Eu zic ca poti incerca nuci/alune/fistic si alte uleioase.
Faina idea cu turma de purcelusi ! Si-s de acord si cu purceii dati la mentinere.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele,

asta seara plec la mare , in mod normal ma intorc pe 21 , asta daca nu ramanem si pe la munte 2-3 zile, deci nu ma dati disparuta , Delidana pune si la mine semnul cu masinutza.

Carmen ai grija de tine si de bb din burtik.

va pup si va urez sa va gasesc sanatoase si frumoase

pupici

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delidana, io as mai veni cu o completare la propunerea ta. Ca sa constientizam ca nu glumim cu slabitul, mentinutul si stilul de viata sanatos, sa limitam numarul de purcei. Adica, scriem un avertisment potrivit caruia cine trece de (sa zicem) 5 pucei, va fi scos de pe lista si din grupul nostru. Pt ca ar dovedi ca nu se tine de treaba, ca nu are ce cauta la subiectul nostru, nu?
Cred ca sunt si mai rea decat tine....

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

eu nu intzeleg de ce sa se dea purcei la mentzinere, ca eu de la inceputul anului pana acu, n-am miscat un gram!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Olo, nu vorbim despre ceeasi mentinere.
Cind scriam de 'purcei la mentinere' ar fi trebuit sa scriu : 'purcei celor la rubrica de mentinere'.

La stagnarea/mentinerea greutatii, nu stiu ce are Delidana de gind, da' nu cred ca pune purcei.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Olo, asa e cum zice si Mik, ma refeream la purcei dati celor de la categoria "mentinere" in caz ca se ingrasa, in nici un caz celor care se mentin la aceeasi greutate. Asta ca un avertisment, ca sa nu ne culcam pe o ureche.
Tzuni, ideea ta mi se pare si mai motivatoare (si eu care credeam ca sint aia rea ), mai asteptam pareri pro sau contra. Acum trebuie sa ne gindim si la ceva pozitiv, o rasplata pentru cele care se tin de treaba, adica slabesc sau se mentin.
Eu tocmai am venit de la yoga, am facut o ora si m-au trecut toate transpiratiile insa acum ma simt foarte relaxata fizic.
Sigrid, iti urez distractie placuta!
Carmen, sper ca esti bine.
Carolinah, ce mai faci?
Violetik, bine ai revenit, de mult nu ai mai dat pe la noi, sper ca de data asta sa ne ramii alaturi.
Mik, ideea cu "uleioasele" e buna insa si aici trebuie avuta grija ca au calorii cam multe, nu? Si eu cam uit sa ma mai opresc din mincat ca imi plac tare mult, in special nucile. Ceapa maninc destul de des ca imi place, insa doar in salate. Oricum, mi-ai dat o idee buna.
Weekend placut tuturor!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetele va multzumes mult pt urari si sper sa am vreme frumoasa si....sa vin macar la fel la kg innapoi. Va pup! Spor la slabit!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Tzuni, Mik, Delidana, multumim de aprecieri

Mai io zic ca e buna ideea lu' Tzuni, aceea cu eliminarea la 5 cartonase...la mine sigur va da rezultate ...asa ca io zic s-o implementam sa vedem ce iese ...

A propos de tratamente cosmetice si pe mine ma interesau cele naturiste, nu-mi cade parul ca am o groaza-n cap nu ma plang, dar e extrem de tepos, si trebuie sa-l indrept permanent ca altfel sta asa . Da' de unde sa iau io petrol de aici ?

Weekend placut

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput