Nou stil de viatza (110)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Delidana !!!

Cool si site-ul cu exercitii!!!

No, vidiazni!

Subscriu!
Violetik multumim de aprecieri si spor la slabit.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Delidana, chiar ca e bun site-ul ....ma duc sa implementez niste exercitii d'akolo sa ies bine maine la raport . Agreez propunerile facute

Zuzilici, da la Marineland am fost am vizionat lei de mare, orci, delfini ...Yasmine s-a simtit in mare forma mai ales ca a avut si tovaras de joaca de aceeasi varsta si am incercat toate ride-urile...asa ca am avut mare fun . Isabella ce mai face?

Tzuni, asa e cu parul ... sa stii ca ai dreptate, intotdeauna vrei ceea ce nu ai, nu ?

Fetele celelalte unde mai sint?

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor

Raportez cu mindrie 66kg. Nici eu nu stiu cum am reusit performanta de a scapa de 1kg intr-o saptamina. Nu ca m-as plinge.
Carmen, sper ca esti bine si absenta ta nu se traduce prin ceva negativ. Incep eu subiect nou, ce zici?
Khristin, Zuzilici, Roxana, ma bucur ca va place site-ul. Si mie imi place in special pentru ca nu trebuiesc folosite cine stie ce obiecte, tot ce avem nevoie este un pic de vointa. Destul de greu mi se pare exercitiul demonstrat in poza nr. 2 de aici:
http://www.sanatateata.com/frumusete/abdominale.htm Simt cum mi se incordeaza muschii si chiar doare un pic.
Khristin, tu pe care le-ai incercat?
Va pup si haideti la raport!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetele, am uitat sa ma cintaresc de dimineata, asa ca voi da raportul miine dimineata... Tot de azi o sa incerc sa-mi fac un plan sa scap in prima faza de 8 kg. Tot asteptam de la voi sa mai lansati un concurs ca asa ma mobilizez si eu mai usor - nu aveti vreo idee??
Delidana, eu sunt de acord cu propunerile, mai ales ca imi zimbeste un mare porc din listutza...
Meniul meu de azi:
MD: o cana ceai cu 2 felii piine cu rulada de pui
Gustare: o cafea + un iaurt de baut cu capsuni
Prinz: o pulpa de pui cu salata de varza si 5 bucati muslitos
Cina - nu stiu inca, dar am in frigider 2 fripturi de vitel de pus pe gratar

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

raportez: 62,8 si astept porcul de rigoare!
Vreau sa fac cumva sa ajung la 60 de kg, dar uite ca nu reusesc....

Delidana, si eu sunt de acord cu propunerile tale referitoare la abateri si reusite!

Meniul de azi:
D: o para si o cafea cu zaharina
P: doua picioare de pui
S: supa an-k

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Pentru raport: mentinere.

Meniu azi:
-omleta cu legume si paine prajita
- o cana de ceai
- mancarica de varza cu putina mamaliga
- salata de fructe si iaurt
- ceai

Carmen, speram ca esti bine! Da un semn de viatza cand poti!

Delia, super site-ul! M-am inspirat putin si eu azi din el si am facut acasa cateva exercitii! Cand mai ajungi la sala? Io am maine programata o ora de power walking pe banda, adica mers in pas puternic..da rezultate la mine!

Tzuni, nu m-am ascuns dar invatz la greu plus curatenie si de-alde casei! Bafta la vandut masinuta! Te ajuta cineva la prezentat celor intersati sau o faci de una singura?

Cristinuca din Canada, pupici si tie!

Zuzi, ai o printesuca frumoasa! Sa va traiasca! Tu arati infloritoare!

Pup si restul fetelor! Ma intorc la invatat!

O zi buna la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut fetelor! Si eu la raport dupa 3 saptamini de chiul. Am fost si prin concediu, am dus copilul cu tot calabalicul la mama, acum o sa ma duc sa il aduc. Intre timp m-am mai ingrasat, dar am reusit sa slabesc la loc, asa ca valoarea care apare in dreptul numelui, 71,8 kg, e corecta. Poate toamna o sa am mai mult noroc, sa reusesc sa mai las din dulciuri si sa slabesc ceva mai mult.

Carmen, zi drept, ai pus mina pe Heroes 5 si nu-l mai poti lasa ca sa intri pe forum?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enescuraluca spune:

hopa-topa la raport...73 kg...nu ma bucur foarte tare....dar oricum este mai bine decat la 81...spor la slabit fetelor

tzuni-stiu ca am intrat numai pt raport...dar sa nu te superi

Mergi la inceput

Fetelor buna dimineata!
Eu stagnez la 83 kg. . N-am inteles care-i regula dar puteti sa-mi mai dati un ca poate ma mobilizez mai bine.
V-am acum si intru mai tarziu.

Mergi la inceput

Carmen esti bine? A venit muschetarul mai repede decat trebuia? Ai un Leutz in familie?
Te si indiferent de cauze sper sa ne dai numai vesti bune.

Mergi la inceput