Nou stil de viatza (110)
Raspunsuri - Pagina 10
Delidana spune:
Buna fetelor
Azi mi-a fost taaaaare foame, am tinut post, si eu fara carne nu ma satur...
, asa ca am mincat cam mult:
MD: ananas, cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu tofu, salata
C: orez fiert amestecat cu humus, condimente si sos de rosii, 1 felie de piine cu margarina si miere.
Intre mese: ananas, 2 mere, 1 portocala, 1 banana.
Cami si Leeloo, bine ati revenit! Cami, am vazut pozele, foarte frumoase, iar tu arati foarte bine.
La multi ani sotului! Ce cadou i-ai luat?
Carmen, am avut si eu o durere de cap, ba ma lasa, ba ma lua, citeva zile la rind....cred ca era din cauza schimbarii de temperatura, a fost foarte cald, vreo 35 grade si apoi a plouat si s-a racit si a scazut la 26 de grade noaptea. 
Sint la mentinere, in sfirsit! ![]()
Nastad, salutare, vad ca ai fost activa azi la subiect!
Mik si Khristin, pupici si voua. 
Azi am reinceput programul de miscare. Am fost la o plimbare de o ora cu castile pe urechi (ghiceste careva ce am ascultat?
) si apoi am mai facut niste exercitii la saltea acasa, printre care si 100 abdomene.
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Mik spune:
Delidana, manele ?
Cami, ai mare dreptate, am avut noroc ca eram plecati in "frigider" (Bretania). Nu am suferit de caldura deloc, numai 2 dupa-amieze au fost mai fierbinti si atunci am stat pe plaja (cu apa de marerece la 17 grade).
Doina, calatorie placuta cu bebe !
Mik.
khristin spune:
Buna fetelor...la noi aici sint niste calduri de 'numai' 47 grade...noroc cu AC si inotul zilnic ca altfel nu mai supravietuiam la ora actuala
.
Cami, bine ai revenit din vacanta, pozele sint superbe la fel ca voi doi, sa-ti traiasca sotul
. I-ai gasit pana la urma cadou? Sa ne povestesti cum ati petrecut. 
Narcisa, voiam sa-ti spun mai demult ca mi-am luat crema recomandata de tine si sa stii ca mi se pare ca da rezultate
.
Delidana, let me guess, Depeche Mode cumva?
Spune-mi te rog cand faci cele 100 abdomeme, iti pui muzica sau ceva sa nu te plictisesti? 
Va pup pe toate 
Cristina
noi si poze mai noi
mephala30 spune:
Delia, of course...ascultai DM!
Am vazut o bucatica din filmul recomandat de tine (pana cand si-a facut aparitia Story)... si m-am plictisit de numa-numa. Chiar merita sa-l vad tot?
Cami, 'La multi ani sanatosi si fericiti sotului!' 
Cum veti petrece?
Nastad, asteptam pozele.
Carmen
(32+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
nastad spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Buna fetelor
Azi mi-a fost taaaaare foame, am tinut post, si eu fara carne nu ma satur..., asa ca am mincat cam mult:
MD: ananas, cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu tofu, salata
C: orez fiert amestecat cu humus, condimente si sos de rosii, 1 felie de piine cu margarina si miere.
Intre mese: ananas, 2 mere, 1 portocala, 1 banana.
Cami si Leeloo, bine ati revenit! Cami, am vazut pozele, foarte frumoase, iar tu arati foarte bine.La multi ani sotului! Ce cadou i-ai luat?
Carmen, am avut si eu o durere de cap, ba ma lasa, ba ma lua, citeva zile la rind....cred ca era din cauza schimbarii de temperatura, a fost foarte cald, vreo 35 grade si apoi a plouat si s-a racit si a scazut la 26 de grade noaptea.
Sint la mentinere, in sfirsit!
Nastad, salutare, vad ca ai fost activa azi la subiect!
Mik si Khristin, pupici si voua.
Azi am reinceput programul de miscare. Am fost la o plimbare de o ora cu castile pe urechi (ghiceste careva ce am ascultat?) si apoi am mai facut niste exercitii la saltea acasa, printre care si 100 abdomene.
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Am fost pe langa subiect dar in afara de raport nu pot sa spun nimic(mananc numai prostii).
Spor la sport!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana
nastad spune:
quote:
Originally posted by Mik
Delidana, manele ?
Cami, ai mare dreptate, am avut noroc ca eram plecati in "frigider" (Bretania). Nu am suferit de caldura deloc, numai 2 dupa-amieze au fost mai fierbinti si atunci am stat pe plaja (cu apa de marerece la 17 grade).
Doina, calatorie placuta cu bebe !
Mik.
Multzumesc!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana
carolinah spune:
Delidana, sorry, am uitat sa iti spun de falafel. Nu le fac eu, cumpar un fel de praf de naut gata condimentat pe care il amestec cu apa si fac chiftelute, pe care le prajesc apoi. Se gaseste in magazinele arabesti si in supermarketuri. Nu stiu insa daca si la voi...
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
mephala30 spune:
Carolinah, si ce gust au? Acelasi ca al piftelelor?
Carmen
(32+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
carolinah spune:
Carmen, depinde ce condimente contin. De aceea poate ca este mai bine sa le faci in casa ca sa pui condimentele preferate (nu ma intreba cum, insa, ca eu nu sunt deloc gospodina). Gustul poate fi destul de asemanator, dar consistenta este diferita, este mai grunjoasa, cumva. Mie imi plac f mult si merg tare bine cu salata taboulle sau cu un humus mai subtire.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
mephala30 spune:
Carolinah, multumesc pentru explicatii.
Delia, cu muuulta rabdare m-am uitat la film. Pana la sfarsit. Ce sa zic...n-a fost deloc, deloc pe gustul meu.
asta e....
Carmen
(32+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin