Nou stil de viatza (110)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Canicula....

Ce vorbarete ati fost si azi!

Carmen(32+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna dragelor,
Abia acum ne-am intors si noi de la ! Va multumim tuturor ( Carmen, Delia, Carolinah, Khristin, Mik, Doina si scuze daca am omis pe cineva ) pentru urari, i-am transmis sotului toate urarile voastre si ieri nu a mai comentat nimic despre forum!
I-am luat cadou o cruciulita din aur.
Maine plec la munte si revin la inceputul saptamanii viitoare la raport, sper eu cu vesti mai bune.

Cami

Mergi la inceput

Cami, sa va distrati! Vezi ca au anuntat ploi...sa aveti grija!

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Va doresc Week end placut!
ma apuc de calcat rufe si de facut bagaje ca azi plecam !
toata gasca!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna

Carolinah, mersi de lamurire cu privire la falafel. Am gasit pe net www.cooks.com/rec/view/0,191,157176-241193,00.html" target="_blank">o reteta si poate in weekendul asta ma duc in oras la un supermarket mai "rasarit" sa caut ingredientele. Nu este insa o reteta vegetariana, din cauza oualelor.
Carmen, asta e, cu gusturile nu te pui....mie mi-a placut filmul desi la inceput trebuie sa recunosc, era cam plictisitor, insa am devenit din ce in ce mai curioasa pe parcursul povestii, iar in final mi s-a parut frumoasa, si mai ales, cu un mesaj.
Bineinteles ca ascultam Depeche Mode, ce altceva? Manelele imi provoaca o stare de , asta asa ca sa nu folosesc cuvinte dure.
Khristin, eu fac abdomenele in timp ce mai arunc un ochi la tv, pun salteaua frumos in fata lui si spor la treaba! Daca nu e nici un film interesant dau pe posturile de muzica Mtv sau VH1. Chiar ma dor un pic muschii, deh, dupa o luna si ceva de pauza.....
Aici tocmai a inceput o ploaie si toarna de mama focului...
Va pup si mai revin eu.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Delidana, glumeam ! Si pe mine ma ia cu stari diverse cind aud asa ceva. (asta se intimpla cind primesc vreun link cu manele...)

Eu ma mentin.

Week-end placut la toate !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Delidana, mersi. Eu sunt zero barat la bucatarie in general, dar ma transform in chef cand am o reteta buna si clara in fata

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Revin cu meniul de azi (post):
MD: 1 banana, cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu tofu, salata
C: o felie de piine cu humus, salata.
Intre mese: 2 mere, 1 portocala, 1 guava, 1 ceai verde si 2 batoane de cereale.
Carolinah, nici pe mine nu ma atrage bucataria dar daca e o reteta rapida si buna, ma sacrific.
Mik, eu mi-am luat portia fortata de manele cind am fost in tara. Sper sa nu mai am parte de ele prea curind.
Restul fetelor, voi ce mai faceti? Cam liniste pe aici.....
Tzuni, Carmen, Roxana, Olo, Crystina, e careva prin zona?

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Eu sunt. Acu ne-am trezit: cioara si puiul

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Buna fetelor!
M-am intors si eu din concediu ai am inceput serviciul... Inca nu m-am dezmeticit bine...

Teama mi-e ca m-am ingrasat vreo 2 kile - cred ca luni la raport porcul e al meu (dar sa scrieti Italia pe el, ca de mancarurile de-acolo m-am ingrasat - mama, ce paste, ce pizza, ce treburi...)

va doresc un sfarsit de saptaman interesant si sa auzim de bine (mai ales pe luni, la raport!)

Dara si Darisor

Mergi la inceput