Nou stil de viatza (110)
Raspunsuri - Pagina 12
dordia2000 spune:
Buna ziua fetelor!!!

sunt superincantata ca am ajuns din nou la 92 kg, deci...am dat jos surplusul pus la munte dupa urcarile si coborarile periculoase.
Cum se poate ca dupa ce faci efort sa urci pana la Cruce apoi cobori pe jos pe Jepi prin stanci pe marginea prapastiei pana in Busteni, mancand doar 3 sandvichuri cu branza si crenvushti si rosii si castravetzi....sa pui 2 kg pe tine. In conditii normale daca mancam si nu faceam efort nu ma ingrasam. Ramane o dilema pentru mine.
Ieri am mancat total aiurea, adica am mancat pepene si putzine vinete cu un coltz de paine si o punga de semintze cu o bere (punga mare de semintze Alka) si nu am pus un gram. Asa ca....nu mai intzeleg. Sper sa ma pot tzine de regim ca la mine au inceput sarbatorile in Familie. In luna August avem foarte multzi sarbatoritzi si deci...petreceri. Eu sper sa ma tzin tare si sa nu calc in strachini!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
In alta ordine de idei...peste o saptamana plec la mare!!! Stie cineva cum va fi vreme in a doua jum a lunii August???
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Vreau sa ma apuc de regimul ala disociat cu 3 zile leg-fructe, 3 zile carne si 3 zile lactate dar....plec la mare Duminica viitoare si...parca nu as tzine totusi! Imi e frica sa nu ma ingras mai mult apoi daca mananc o friptura sau o ciorbitza sau daca beau o bere pe plaja. Voi ce ma sfatuitzi?
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
mephala30 spune:
Dordia, mananca sanatos, fara dulciuri, paine, fainoase...cum ai facut-o si pana acum... si ...concediu placut la mare!
Carmen
(33+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Delidana spune:
Stie cineva ce e cu stelutele acelea de sub titlul subiectului nostru? Am vazut ca apar la subiectele despre slabit si ma intrebam ce-o fi cu ele.....
Dara, bine ai revenit!
Dordia, din experienta personala pot sa spun ca la mine de exemplu kg nu se pun asa usor de pe o zi pe alta. Mi s-a intimplat sa am perioade in care mincam in fiecare zi cite ceva "interzis" si greutatea imi raminea constanta si apoi sa maninc foarte dietetic si in citeva zile sa ma trezesc cu 1 kg in plus. Organismului ii trebuie timp sa asimileze grasimea, dar asta probabil ca depinde si de nivelul de activitate fizica pe care il faci zilnic. Probabil ca ai avut si o retentie de apa atunci cind ai fost pe munte...Oricum, organismul fiecaruia este diferit si ceea ce functioneaza la una nu merge neaparat si la cealalta. ![]()
Eu zic ca regimul de care vrei sa te apuci nu e tocmai o alegere sanatoasa. Nu faci decit sa-ti derutezi si mai tare organismul care s-ar putea sa se razbune si sa ai supriza sa te trezesti cu kg in plus cind maninci normal. Subscriu si eu la ce a zis Carmen, si un lucru important, lasa alcoolul. Aduce calorii in plus, mai ales berea.
Parerea mea e ca daca renunti la dulciuri, alcool si junk-food (pizza, burgeri, cartofi prajiti) ai sanse mult mai mari sa slabesti intr-un timp mai scurt decit daca le consumi chiar si din cind in cind.
Edit: ma enerveaza ca nu pot sa fac numele "bold". Nu stiu ce are butonul de nu merge. 
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
roxana1974 spune:
Salutare fetelor!
Delidana, eu sunt in zona, dar ma cenzurez, ce am io de zis nu prea merge aici
aaa revin luni ![]()
No, vidiazni!
mephala30 spune:
Neatza!
Ma intreb si eu ce-i cu stelutele alea galbene si cu nr. de voturi...
Carmen
(33+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mephala30 spune:
Incep sa ma lamuresc....apare deasupra subiectului, in stanga, 'evalueaza' si sunt date calificatifive, de la mediocru la ft. bun. Eu nu pot evalua, caci sunt 'initiatorul' subiectului, dar voi va puteti spune parerea.
Carmen
(33+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
cookie spune:
Buna dimineata!
Eu nu raportez nici o schimbare
, poate saptamana viitoare, ca merg iar la sala (o saptamana au fost in concediu)
Pupici, spor la slabit si...cat mai multe stelute la subiect! ![]()
crystina spune:
Neata fetelor!
Scuze de disparitie..invat la greu, in 12 zile am examenul pentru obtinerea cetateniei britanice si inca doua examene la cursul de contabilitate plus ca ma pregatesc si pentru testul teoretic pentru condus.
Pentru raport: mentinere.
Pup toate fetele si va doresc o saptamana super!