Nou stil de viatza (110)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

quote:
Originally posted by zisaCami

linah
Ma rog, nu stiu daca e chiar o regula sau doar o recomandare ... mesajele de salut, fara continut la subiect, nu sunt indicate pt. ca ingreuneaza accesul la informatie ... in fine, a fost o discutie detul de aprinsa pe aceasta tema la "Asteptand un ingeras in viata noastra" si m-am gandit ca e valabila pe tot forumul.

Cami

Asta mi se pare culmea! Da' ce-i asta forum de discutii sau Biblioteca Academiei?

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Carolinah sunt cu tine si ma abtin sa comentez mai mult, nu vreau sa creez nici un fel de atmosfera ... Nici raspunsurile cu "Quote" nu sunt agreate, in special daca apare ca mesajul imediat urmator, cum probabil va aparea mesajul meu ca raspuns la al tau. Ma straduiesc cat pot de mult sa ma conformez regulilor, pana la urma sunt doar un "oaspete" aici ...

Cami

Mergi la inceput

Doina Multumesc de urari! Tu cum te mai simti, te-ai refacut dupa nastere? Cand mai ai timp mai pune si tu poze noi cu bb. Oana cum reactioneaza la faptul ca are un fratior?

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Cami, imi pare bine sa te citesc ! Mii de pupici si sa fie cum vrei tu !

Pupici la toata gashca de fete dragute !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Doina, mersi mult de urari si sper sa fie asa! Asteptam poze noi cu tine si copiii!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Mik Si eu ma bucur sa te "vad"! Ai fost inspirata ca ai plecat in vacanta tocmai in perioada in care am fost eu la Lyon: am prins o canicula de credeam ca sunt la Las Vegas si nu am putut dormi nici o noapte ... asa am apreciat ce bine e la noi!
Cum a fost in vacanta? Copiii s-au simtit bine?

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Cami, bine-ai revenit si inca o data bafta cu analizele!
M-am uitat si la poze, sunteti o pereche reusita!

La Iasi ploua!!! Ce usurare!

Carmen(32+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Carmen mersi mult! Tu cum suporti caldurile astea?! Acum am vazut ca ploua! Mai ai putin pana la marea intalnire!
Nu mai intru azi pe forum, ma pregatesc sa plec prin oras sa-i iau un cadou sotului, ca maine face 38 de ani!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by zisaCami

Doina Multumesc de urari! Tu cum te mai simti, te-ai refacut dupa nastere? Cand mai ai timp mai pune si tu poze noi cu bb. Oana cum reactioneaza la faptul ca are un fratior?

Cami

Ma simt mai bine!Multumesc!
La sfarsitul asta de saptamana imi fac curaj sa ies cu bb din Bucuresti, ne ducem dupa Onitza ca ne e tare dor de ea si sigur vom face si poze ca pana acum nu am avut timp.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

As scrie mai mult dar taaare marait a fost bb azi...!
toata gasca!
saptamana viitoare pun poze, daca iesim frumos.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana

Mergi la inceput