Mamici de iulie - august 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adina nicole spune:

Buna mamici cu bebici si celor care mai au inca burtici!
Felicitari tuturor care au nascut! Sa va traiasca bebeii, si sa fie sanatosi!
SimonaU vreau sa te intreb si eu ceva. La ce spital ai nascut?
Eu sunt din Alba Iulia dar urmeaza sa nasc in Targu Mures la spitalul judetean. As dori daca stii sa imi dai si mie mai multe amanunte legate de spital (cum sunt asistentele , cei de la neonato, medicii?). Medicul meu este dr Marginean care acum este in concediu si dr de rezerva Usurelu (in caz ca nasc inainte sa se intoarca el).
Adina 37+

adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Felicitari turutor fetelor pentru bebelinii vostri. Sa fiti sanatoase si voi si cei mic si sa va bucurati de ei!

SimonaU si o prietena a mea care a nascut anul trecut a spus ca a vazut ca are lichidul verziu. Ea pana s-a aranjat si pana a ajuns la spital a mai trecut o ora . La spital moasele au certat-o de ce nu a venit mai repede spunand ca lichidul verde inseamna ca bebele a facut primul caca inca din burtica mamei si ca nu-i asa de bine cand bebele inghite din cel lichid. La ea a durat travalui cam 3-4 ore iar cand s-a nascut cea mica i-au facut ceva spalaturi speciale si au avut-o mai atent sub observatie din cauza ca inghitise acel lichid. Dar asta a fost numai primele doua zile. Apoi fetita s-a dezvoltat ca se poate de bine, este o dulcica si-i cumintica si nu are nici un fel de probleme de sanatate.

Cat priveste circulara nu te mai gandi la asta, bine ca s-a terminat cu bine si sa bebe este sanatos. Nu mai are ce se intampla acum din cauza circularei care a fost. Cred ca trebuia sa-o vada inainte circulara ca prodedura asa ar trebui sa fie sa ai un ecograf inainte de nastere. Stiu ca intr-adevar circulara dubla este mai periculoasa, cea simpla mie mi s-a spus la spital ca este f comuna. Pulsul lui bebe aici am inteles ca-l monitorizeaza nu la 10 minute ci continuu.

Monica si 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Larissa, si de unde stiu eu exact care e moasa si care e anestezistul si asa mai departe? Daca dau cui nu trebuie? hahahaha

39+ (in curs de pierdere dop gelatinos )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Intru si eu in sf ca pana acu am cam motzait.
Monica si la noi a plouat ieri torential si dupa o inabuseala nebuna. Dar mai spre seara a mai plouat asa maruntzel si pana la urma pe la 3 dim s-a racorit si era asa bine. Azi de dim a fost inca racoare dar acu a inceput iar sa se mai incalzeasca incet incet.
Angelli, Simonau felicitari! Refacere rapida si bebeii sanatosi si mancaciosi!
Noi suntem bine de unde nu puteam dormi acu as motzai toata ziua. Deci am simt un pic mai odihnita.
Consi draga mea welcome back, deci nu ai avut nici un semn?? Aoleu si eu care tot sper sa apara vreun semn ceva. Nu stiam ca se poate si fara semne. Scary!
Va ziceam ca m-am interesat de tratamentele alea la salon pt vergeturi si celulita si am sunat azi si deja mi-am facut programare pt o consultatie, dar abia pe 22 septembrie ca sa fiu trecuta deja de controlul de 6 saptamani de la medicul de familie. Si ce e fain e ca nu trebuie sa dau toti banii odata ci pot sa ii dau la fiecare sedintza. Ca sa ii dau toti odata cred ca va fi cam scump. Oricum mi-a zis tipa la telefon ca sunt 3 tipuri de tratamente pt vergeturi in fct de cum se prezinta situatia si in fct de asta difera si preturile. Mi-a zis ca se merge o data la cateva sapt si ca in genere e minim 6 sedintze. Sper sa fie ok caci I do want my body back and so does Flo!

------------------------
37+
Born free, now I'm expensive.
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

dariana, iti spun ei....la mine...tot vena o femeie si ma intreba de sanatate si la un mom dat..ii zic "dna. dr...." si ea repede..."eu sunt moasa"..deci...m-am prins..m-a facut atenta. Iar anestezistul iti pune epidurala...nu ai cum sa il ratezi...Sa dai de la inceput nu inseamna sa dai de cum ii vezi..astepti un pic sa se definitiveze rolurile..ca la inceput sunt multi in jurul tau. Stai linistita ca si io eram stresata ca nu o sa stiu sa dau banii si mama ce spor am avut...

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Alo...burtici pe ultima suta de m..nu mai bantuiti pe forum..treceti la somn..ca dupa nastere...va garantez eu ca nu mai prindeti o noapte de somn full...dormiti cat puteti acum...

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Dariana atunci trebuie un pic de galerie nu?
Curaj si nastere usoara fie ca e acusi fie ca e peste o saptamana. Tinem pumnii sa fie totul ok! Pupici!

------------------------
37+
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Larissa eu sincer incerc sa ma odihnesc cat mai mult ieri de ex am tot motzait mai toata ziua numai ca din cauza caldurilor astea nu e asa usor sa te odihnesti. Si asa mor de plictiseala deci cand nu e nimic la tv si pe forum nu prea e miscare fug rapid in patutz.

------------------------
37+
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

dariana nu mai sta....suna sau mergi la spital
poate esti una dintre fetele care se dilata repede si te trezesti ca nasti fff repede
hai tinem pumnii la fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

larissa, ce-as dormi si eu, ma ustura ochii, dar nu pot, cred ca si din cauza caldurii;

anasia 38+ Alessia

Mergi la inceput