Mamici de iulie - august 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 12
adelapop spune:
dariana pofta buna
ce sa-i mai zici anestezistului???? nimic - dam banul si il atingi sa simta ca ii bagi plicum si asta e!
40+
adelapop spune:
andreea25 hai ca nu nasti...nu vezi noi ce cumintele amfost??
sotul meu vroia sa ma scoata la o bere diseara ca stau dee o saptamana in casa....dar tot nu ma las
mai stau pana maine sa fiu sigura ca e si odihnit dupa drum
adelapop spune:
a.cicel pai esti la termen - esti intrata deja in saptamana 39 deci nu e nici o problema
travaliu fals cred ca era si la mine zilele treecute ca azi de ex nu am avut nici o contractie....nici macar una iar zilele trecute aveam cam la o ora desi eu nu mi-am dat seaa ca sunt stresata totusi subconstientum era c..... pe el
dariana spune:
Adelapop, multumesc! Macar daca nasc sa stiu ca am luat o masa copioasa inainte, ca pe urma cand ma gandesc....numai apa, ceai neindulcit si glucoza aia din perfuzii....
mi-e si frica sa ma mai duc la baie sa nu cada dopul ala de tot
39+
anasia spune:
fetelor, cand ma gandesc, fara salata de legume dupa nastere? eu din asta traiesc, hai cu fructele mai zicem, dar salata de rosii??
dariana, esti o fericita, ma uit si eu dupa dop, nimic!
adelapop, eu zic sa iesi, ca dupa aceea nu se stie...pe mine ma bate gandul sa merg pana la bran, am luat-o razna, nu?
anasia 38+ Alessia
Ancutex spune:
FELICITARI MAMICILOR CARE AU NASCUT. BUN VENIT BEBEILOR, SA FIE SANATOSI SI MANCACIOSI.
Noi am fost ieri la echo, bebita e bine, foarte in grafic si activa. La 37 sapt are 3400 g. Madyn, cand ai timp te rog sa ,ma treci in listutza cu ultimele date.
Daca nu apare nimic intre timp o sa facem cezariana luni 7 august. SE APROPIE! Nu mi-e frica, sunt doar putin emotionata si abia astept sa vina bb. Ce mai stiti de tarifele de la Polizu, mai ales pt anestezist, neonatolog, mana a 2-a?
Ancutex 37+
SimonaU spune:
Multumesc de urari tuturor!
adelapop, bebe a fost superagitat chiar inainte sa se rupa membranele - altfel decat de obicei! Apoi am avut s-au rupt membranele si lichidul era verzui. Stiam ca poate insemna suferinta fetala asa ca am pleact repede la spital. Medicul a venit imediat ce am ajusn si eu. La monitorizare pulsul lui bebe era ok si stabil. Apoi mi-a facut un eco dar mie nu mi-a zis ca avea circulara de cordon. I-am auzit pe medic si moasa, vorbind doar in momentul expulziei despre asta. Medicul l-a monitorizat pe bebe non stop in cele 7 ore, adica nu treceau mai mutl de 10 minute fara sa verifice pulsul.
Dupa ce am nascut cineva mi-a zis ca de ce nu am facut scandsal la medic ca nu mi-a facut cezariana. Eu stiu ca se practica nastera naturala si cu circulara. Chiar voiam sa va intreb ce parere aveti, avand in vedere ca totusi medicul a fost foarte atent, refacerea a fost rapida si bebe, cel putin acum, nu pare sa aiba probleme.
Culmea ca si Rares a avut dubla circulara de cordon dar Apgar 9.
anagia spune:
la polizu exista si mana a doua?
la care neonatolog se da? la cel care il preia pe bb la nastere. el se va ocupa de el? am inteles ca mai mult asistentele se ocupa de bebei?
39+
anagia
dariana spune:
Acum chiar ca sunt sigura ca este DOPUL, pt ca a curs mai mult, e ceva asa galbui, gelatinos, care se intinde, blea... Nici nu stiu ce tre sa fac, banuiesc ca mai pot sta in asteptare pana se rupe apa, nu?Asa stiam, ca dopul se poate pierde si cu o saptamana, doua inainte de nastere, dar intr-adevar si cu cateva ore. Mai stau sa vad daca incep contractiile sau se rupe apa si daca e il sun pe dr.
39+
larissa_79 spune:
dariana, la monitorizare..ca in sala de nasteri esti cocotata pe masa aia..si nu ai acum. Nu mai tin minte ce am zis...cred ca "Asta este pentru dv.", ceva de genul..oricum...nu iti fa probleme ca nu se jeneaza sa ia..doar sa pui in buzunare ca nu se ia direct in mana. Asta am observat eu cel putin. Eu m-am stresat putin la primul plic..dupa care mi-am intrat in mana
anagia, eu am luat-o dupa venirea acasa..in maternitate inca nu aveam sanii plini. Furia laptelui am facut in a 4-a zi de la nastere. Eu zic sa okesti una si sa o iei doar daca ai nevoie.
SimonaU, si bebe a mea a avut circulara de cordon..desi la ultimile eco nu avea...cred ca s-a sucit pe final..a fost mai greu la expulzie din cauza asta.
anasia, si noi plecam cu bebe tocmai la Botosani pentru botez..asta cand implineste bebe o luna. Numai ca facem drumul din 2 bucati..cu stationare o zi in Focsani la socri. Oricum sper sa nu mai fie asa de cald. Ea o sa stea in spate in landou...prinsa in centuri ( sistem special)..avem si scoica dar sincer nu cred ca o sa stea in ea. Am incercat sa o aducem de la maternitate in scoica si nici o sansa..faza e ca erau mai multi pe acolo cu scoica intr-o mana si cu bebe in cealalta.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia