Mamici de iulie - august 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Geliza, dar e foarte putin, oare asta sa fie sau nu mai vad eu bine de stres? As mai astepta sa vad ce se intampla, ca altceva nu am, absolut nimic; poate o aparea vreo contractie, cine stie...Oricum eu as avea dpnul chiar maine...offf

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

madyn eu il sun duminica - daca nu nasc pana atunci
ca vad ca daca stau in fund doar cat sa mananc o simt pe bebe joooos de tot
io am vazut muntele acum doua saptamani si tareee bine a fost
noi chiar vrem sa plecam cu bebe la munte vreo 2-3 saptamani (sa vedem cat poate sta tati in concediu) si sa vedem cum o sa ne descurcam

Mergi la inceput

dariana asta-i dopul dar stiu ca poti sa nasti la cateva ore sau chiar la doua saptamani dupa ce se elimina...

pregateste-te, fi atenta!!!!!
oricum dr e pe aproape - nu cred ca a ajuns

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

irinuca, ce bine ca nu aveti probleme cu colicii;cum a suportat Raluca drumul? ca vrem sa plecam si noi dupa ce livram, dar la o distanta mult mai mare pt botez;
dariana, eu l-am intrabat pe dr daca il sun cand pierd dopul, mi-a spus ca nu, cand incep contractiile sau se rupe apa;

anasia 38+ Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Larissa, adica la monitorizare sau in sala de travaliu, unde bagi plicul? Si ii zici ceva sau pur si simplu il bagi in buzunar si gata? Scuze, dar cred ca azi m-am tampit de tot. Nu mai stiu nimic, decat ca vreau sa mananc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

felicitari mamicilor care au nascut! sa va traiasca bebelusii sa fie papaciosi si fara colici!multa putere voua sa va bucurati de minuni!
pupici la toate fetele io mor de cald si nu mai stau f mult la calc intru seara si citesc pe fuga.si doc meu e plecat dc ma apuca acu ceva am belito dar sper sa mai stea bbica macar cateva zile
andreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anagia spune:

buna fetelor,

am lipsit cateva zile si am recuperat acum.

azi intram si noi in 39 de saptamani si cu putin noroc o asteptam si pe dr care vine pe 1 august din concediu.

emiliapop am fost in cele din urma la dr de rezerva. am fost plecati in weekend, si m-am cam zdruncinat in masina. m-am speriat ...mi s-a parut ca bb si-a schimbat pozitia ca numai e cu caputul in jos... asa ca m-am hotarat sa merg la dr.
dr nu e prea vorbareata dar e ok. mi-a spus ca mai dureaza si mi-a luat niste analize (culturi din col). am sunat-o azi si mi-a zis ca au iest bine.
oricum sper sa aiba bb rabdare pana vine dr din concediu. eu as vrea sa mai fac o eco ianinte de nastere sa nu aiba bb circulara de cordon, nu stiu daca se poate face la polizu.
tu cum te simti? cum nasti natural sau faci cezariana? mai mergi la serviciu?
adelapop am copiat si eu ce ai salvat tu despre colici. va fi f util. merci mult.
anagia 39+ si

anagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anagia spune:

larissa79 pompa de la avent pe care o ai tu se poate steriliza in maternitate. am inteles ca nu orice pomnpa o pot steriliza ei. tu ai cumparat-o dininainte.

anagia 39+ si

anagia

Mergi la inceput

irinuca deci broscutza ta are o luna si ati stat deja o saptamana la munte????
ca si noi vrem sa mergem yuhuuuuu
bine-ati venit acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Felicitari proaspetelor mamici. Sa aveti bebei cuminti si fara colici.

Eu am reusit performanta de a avea travaliu fals ieri noapte (care s-a declansat cel mai probabil pe fond nervos). Aseara am fost la control si nici macar nu e deschis colul. Duminica merg din nou si o sa cer cezariana. Nu de alta, dar dr pleaca in conceiu, bebelina e deja mare si mi-e frica, ca daca ajung la cezariana de urgenta si o fi vreun medic de garda... va fi vai de mine. ca aici avem unul care are obiceiul asta. Sa vedem ce zice dr.

Andreea 38+ Bianca-Maria
POZE

Mergi la inceput