Mamici de iulie - august 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

madyn , ma ofer eu prima, din pacate bebita mea nu e de acord cu mine, zice sa mai asteptam;

anasia 38+ Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

angeli si simona sa va traiasc a bebelusii si sa fie sanatosi? bine ati revenit!!!!
simona ai spus ca a avut circulara de cordon de ultima zi...dar nu ti se face o ecografie inainte de nastere??? ca eu pe asta mizam!!!!
40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisa spune:

Cristina Ioana, tu ai facut Dexametazona pentru maturarea plamanilor la bb? Si cate injectii/ce gramaj ai facut?
louisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Dar o fi venit, o fi ajuns in Ro?
Fetelor, am o intrebare (alta), cum arata dopul? pt ca eu de aseara de cand ma duc la toaleta tot observ ceva in secretia aia obisnuita, ceva ce se amesteca cu ea, dar e putin, ca un fel de muci asa (scuzati expresia) si la culoare un fel de bejuliu parca, nu roz sau rosu. O fi asta dopul? Brrrrrrr!!! As vrea sa mai stea macar pana luni.

Mergi la inceput

nu e aiurea intrebarea - si eu merg fff des dar nu stiu la cat timp
e normal -bebe e mare, apasa pe uter , e cald si bem muuulte lichide

quote:
Originally posted by dariana

O intrebare mai aiurea pt fetele inca gravidutze: voi cam la cat timp simtiti ca trebuie sa mergeti la toaleta? Ca eu m-am plictisit de drumuri asa de dese (15-30 min).

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

quote:
Originally posted by dariana

Dar o fi venit, o fi ajuns in Ro?
Fetelor, am o intrebare (alta), cum arata dopul? pt ca eu de aseara de cand ma duc la toaleta tot observ ceva in secretia aia obisnuita, ceva ce se amesteca cu ea, dar e putin, ca un fel de muci asa (scuzati expresia) si la culoare un fel de bejuliu parca, nu roz sau rosu. O fi asta dopul? Brrrrrrr!!! As vrea sa mai stea macar pana luni.

Dariana, dopul poate fi rozaliu, sau cu firisoare de sange, sau maroniu...si se poate elimina treptat, ceea ce cred ca e la tine....BAFTA...hai suna-l tu prima....

Eliza 37+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

ahaaaa deci nu sunt singura care trosneste - asta o zic pentru ca nu ma crede sotul
tweety poate tu erai mai slabutza inainte de sarcina...eu eram deja dolo (aveam 62 kg la 1,68) . poate daca aveamm si eu 55 era alta treaba dar asa fiind stratul de baza nu am ami pus mult
te cred ca ti-e greu, dar sa stii ca eu in ultima luna nu am pus mai mult de 2 kg. asta asa ca sa te linistesti

geliza e buna lista -macar asa de inspiratie ca eu nu ma vad sa mananc asa regulat si echilibrat
40+

quote:
Originally posted by Tweety7

Salutare fetele!

In primul rand vreau sa le felicit pe prospetele mamici. Pe Angelli pentru si pe SimonaU pentru . Sa fie necolicosi si super mancaciosi ambii bebei!

Consi bine ai revenit acasica!

Adelapop si mie imi trosnesc rau oasele cand ma framant de pe-o parte pe alta . Ma regasesc perfect in descrierea noptilor petrecute de tine. Oricum tu esti norocoasa doar cu 14kg in plus. Eu sunt o elefantica (asta ca sa fiu blanda si sa nu spun ditamai balena). Am luat deja 27kg si cred ca se vor mai depune cateva pana la sfarsit .

Geliza fata pentru listutza cu meniul! Super util!

http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
36+

Mergi la inceput

geliza deci te hidratezi si tu.....
nici tu nu ai pus multe kg
ref la anestezia epidurala......eu eram super stresata ca nu o aveam si era weekend si era inchis la farmacie (mi-era frica sa nu nasc pana deschide la farmacie)- daca as fi stiut ca o poti cumpara si de acolo - ce linistita mai eram...ooof
tu nu te-ai strsat cand ai citit ca nu monteaza unul dintre anestezisti epidurala?? ca io sincer ma camsperiasem

ref la nume - stiuuuuu dar e singurul care ne place la amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

adela, eu am dat la moasa inainte...ca sa se ocupe de mine..si la anestezist..dupa ce mi-a facut epi..tre' sa ai gentuta cu tine...si cum prinzi momentul bagi plicul. Eu am avut plicurile notate in stanga jos cu creionul...ca nu aveam timp sa le si deschid.
Felicitari noilor mamici! Bebeii sa creasca mari, frumosi si sanatosi!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Buna fetelor si piticilor(cred ca sunt multi pitici care citesc deja forumul de la mamici din bate).

Noi suntem fff.bine!Ne-am intors de o ora de la Sinaia unde am tat 1 saptamana si a fost super pt. copii.Ralucutza s-a bronzat, a dormit bine si a mancat zdavan si la 1 luna crescuse deja 8 cm si avea 4 kg.

Colicii ne ocolescin continuare.ii dau ceiut 50 ml/zi si Bonnisan 1 data cand imi aduc aminte.S-a invatat insa cam rasfatzata si face glagie uneori daca o lasi din brate.

Dupa cateva zile de insistenta a acceptat suzeta de care e acum f.incantata.Noaptea doarme de la 11 la 5 cand mananca cu ochii inchisi rupta de somn si apoi pana la 7-8.

Noi ne-am hotarat sa plecam si la mare pe la jumatatea lui august asa ca pitica va avea vacanta variata inca de la inceput.Botezul il facem pe 20 august si sunt incantata ca i-am luat de la Sinaia o ie foarte dragutica care ii vine pe post de rochotza.I-am luat si lui Raducu si mie una si ne imbracam toti 3 la fel.

Va pup si va urez nopti linistite si zile racoroase.

Irinuca,Raducu si Raluca
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput