Mamici de iulie - august 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 9
map spune:
o ce bine ca m facut si eu un pic nanii. Acum fac gunoieri galagie dar indata ce pleaca merg iar sa fac mai dorm un pic. La noi se pare ca va ploua, s-a innorat si s-a mai si racorit, slava Domnului!
Angeli felicitari si sa-ti traiasca puiutul si sa fie sanatos!
dariana eu am momente cand as merge si la fiecare 5 minute la baie, adica chiar merg nu ca as merge. Am si perioade in care merg mai rar. Beau si destul de mult apa este drept dar atunci cand merg ff des este cand se tot foieste bebe in stanga si-n dreapta. Ca nu stiu ce face el pe acolo dar parca vrea sa iasa.
Aseara imi povestea sotul ca a vorbit cu un coleg de la servici si sotia aceluia a nascut imediat dupa cursurile de pregatire pentru nastere Cred ca s-a si vazut in pielea aceluia pentru ca si noi maine si poimaine avem acele cursuri asa la pachet, 12 ore in doua zile. Singura diferenta este ca sotia aceluia facea cursurile acasa cu moasa si noi vom fi chiar la spital, adica vreau sa spun ca nimic grav vom fi pe maine bune daca este sa se intample ceva. Plus de asta de azi sarcina este considerata la termen asa ca nu-i chiar nici o problema!
Monica si 37 +
adelapop spune:
geliza da cu ceva pe burtica (crema/ulei)...si pe mine ma mananca ...BURTAAAA... cand nu e hidratata
cand despre dureri - pe mine ma dor muschii de la pasa.... daca aia sunt muschi, cred ca de la incordare cand ma ridic din pat
si eu ma intorc greu de tot noaptea si cand ma mut de pe stanga pe dreapta trosnesc oasele efectiv. sper sa ma credeti ca al meu mereu doarme cand trosnesc si rade de mine ca mi se pare
mooooamaaa ce multe suntem care il asteptam pe dr T
dar chiar asa sa il luam direct venit din concediu??? geliza dar pe tine nu te pui pe listutza??
io tot mai vreau sa stea fi-mea la caldurica penru ca maine avemprogramare la epilat
40+
quote:
Originally posted by geliza
buna dimineata...fetelor greu cu noaptea asta...m-a apucat ieri asa o durere in zona X ca am tratat-o pe rand cu nO-spa de 2 ori, scopantil si apoi si 1/4 gynipral...doar ultimul m-a linistit...si asa se freca bb ca aveam senzatia ca vrea sa iasa....pana la urma a venit noaptea si atrebuit sa ma culc....mare chin...n-am rezistat mai mult de 20 min pe cate-o parte...ba amorteam, ba ma durea cate ceva...si trebuia sa ma intorc...mare chin....si asa m-am sucit eu de 10000 ori de pe-o parte pe alta....plus ca m-a apucat iar durerea de ligamente...numai la un picior, la incheietura...greu deja....aaaaa, si nu mai zic ca din cauza caldurii transpir si ma mananca burta noaptea de mor....de dimineata m-a trezit sotul "cica nu te mai scarpina..."...dar eu dormeam....voi patiti asa?
m-am mai linistit ca azi vine dr T...si sa vedem totusi cine-l suna prima...Adelapop, Dariana, Anasia, Martta, Madyn, Lili....
Eliza 37+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
adelapop spune:
intrebare:
cum dati banii la nastere....nu ma refer la dr, cel putin nu la al nostru, ci la anestezist, moasa si neonatolog.....
le dati inainte de a naste sau dupa ???
40+
SimonaU spune:
Buan fetelor! Am nascut si eu pe 24 iulie, la 40w1d, ora 7.25, natural pe Mara Ilinca, 3800 gr, 57cm, scor Apgar 8 la 1 minut si 9 la 5 minute. A avut dubla circulara de cordon - cred ca s-a invartit chiar in ultima zi. Suntem acasa de ieri, papa bine, laptic este!
A si inca ceva, prima nastere desi a fost de 24 ore si asta numai de 7 ore, a fost mai usoara decat a doua... A doua a fost mai concentrata si mai intensa..
Bafta tuturor si felicitari celor care au nascut deja!
Simona, Rares si Mara Ilinca
adelapop spune:
consi bine ai venit acasa!!!!
felicitari pentru luca mic si cuminte
nu te speria cu colicii pentru ca se pare ca nici unul nu scapa - se pare ca nu au legatura cu alimentatia mamei ci cu adaptarea sistemului digestiv la noua lui alimentatie (desi ma intreb de ce nu apar chiar din prima saptamana de nastere), si trebuie sa il ajuti sa scoata gazele sau un partz dupa fiecare masa - eu asa am inteles ca trebuie facut
sa ii dai lui mady si greutatea lui bebe
40+
adelapop spune:
anasia iti dai seama ca dr T mai are si alte paciente care nu intra pe forum deci putem fi muuuult mai muuulte cu dpn-uri aproppiate care putem naste in acelasi timp
anasia spune:
simonau, felicitari, sa va traiasca Mara Ilinca!
adelapop, despre bani, eu zic inainte, la neon cred ca dupa, ca inainte nu-l vezi;acum vezi cat de multe suntem? ce vrei, sunt pretentioasa, vreau sa vina bebita mai repede, inainte sa plece taticul din nou;
anasia 38+ Alessia
Tweety7 spune:
Salutare fetele!
In primul rand vreau sa le felicit pe prospetele mamici. Pe Angelli pentru si pe SimonaU pentru . Sa fie necolicosi si super mancaciosi ambii bebei!
Consi bine ai revenit acasica!
Adelapop si mie imi trosnesc rau oasele cand ma framant de pe-o parte pe alta . Ma regasesc perfect in descrierea noptilor petrecute de tine. Oricum tu esti norocoasa doar cu 14kg in plus. Eu sunt o elefantica (asta ca sa fiu blanda si sa nu spun ditamai balena). Am luat deja 27kg si cred ca se vor mai depune cateva pana la sfarsit .
Geliza fata pentru listutza cu meniul! Super util!
http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
36+
geliza spune:
Adelapop, eu chiar mi-am masurat burta azi dimineata "pe burta goala" si am 103 cm...adica micuta...si m-am si cantarit...am fix 15.5 kg in plus....
de uns pe burta ma ung seara la culcare,dar ma mananca noaptea, cand transpir...si daca ma trezesc, ca uneori e obligatoriu sa ma trezesc ca ma enerveaza tare, ma dau cu fenistil gel...antialergic...
despre plicuri...unele cred ca le dau ianinte...adic la anestezist spre ex...ca trebuie sa-i platesc si trusa...la neonato cred ca dupa...oricum pe capul meu cad astea ca sotul nu le are DELOC cu plicurile...ii e rusine
cat despre nume...eu am citit de curand pe DC ca aproape cel mai des intalnit nume la fetite acum este Maria, si am renuntat...cred ca va fi OANA ILINCA....ca si sotul meu este mai clasic...vrea numai nume romanesti...si ii place lui Oana...si am zis, hai sa pun si ce vrea el
SimonaU...ce nume frumos are fetita ta...eu am acasa o Mara si mai aduc o Ilinca...sa va traiasca amandoi puiutii, sa ie sanatosi, mancaciosi, tu sa ia o refacere rapida si lapte din belsug
Eliza 37+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
MADYN spune:
Poliana, Millikiki, Babee, Angelli, SimonaU felicitari pt. bebei! Sa fie cumintei, mincaciosi, ne-coliciosi si sa va aduca numai bucurie in viata!
Dandana ce faci? Nu ne dai nicio veste?
Burtici-paciente ale dr. T, pai normal ca de-acum o sa tabarim pe el! Pai ce, il luam de "nou" ca doar a fost in concediu, nu ca noi, ca io una n-am vazut nici marea, nici muntele, vara asta ! Care e prima??? Indrazniti, poftiti! Dupa dvs!
38+ my little treasure
Bebelica