Mamici de iulie - august 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 8
geliza spune:
Mihaela grosan, eu cred ca sunt contractii...ca se pregateste uterul pentru nastere...dar asta nu inseamna ca vei naste in scurt timp
Eliza 37+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
geliza spune:
ia uitati fetelor un ghid super...deja peste primele 9 luni puteti trece
http://www.iubire.md/guide.pdf
Eliza 37+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
dariana spune:
Haideti sa va spun cat arata termometrul meu: 34 C in casa, 50 C pe balcon; nu mai pot, ma duc sa fac un dus, poate ma mai racoresc un pic.
Geliza, si eu patesc la fel noaptea, nu dorm bine deloc si ma sucesc intr-una cu tot cu perna nr. 2 dupa mine, ca mie o singura perna nu-mi ajunge. Referitor la dr. T, eu cred ca Adela il suna prima, eu m-am inscris a doua pe lista, ma duc luni direct, nici nu mai sun, de fapt asa mi-a si zis, sa ma duc pe 31 la control.
Consi, ce bine ca n-ai trecut prin toate durerile nasterii; m-ai cam bagat in priza un pic cand ai zis ca nici nu ti-a coborat burtica, nici dopul nu a cazut, poate mi se intampla si mie la fel ca nici burtica mea nu e prea coborata, a cob f putin fata de cum era.
Mie mi se incordeaza cateodata burtasi apasa tare, ca o presiune asa, parca ar fi 2 mingiute care se tot imping inspre exterior, dar asta e bebe, nu? nu cred ca sunt contractii, voi ce ziceti?
oncicu spune:
Fetelor cred ca si la noi au inceput colicii. E posibil asa devreme? Am in casa Sab Simplex, Bonnisan, Gripe Baby Water (de la pharco, zicea cineva de Gripe Water de la Pharmex ca ar fi mai bun), Baby Drink. Din care pot sa-i dau asa devreme si cat pe zi? Eu stau cam prost cu moralul si nu ma simt deloc bine, sper sa nu intru in depresie.
Cele cu ceza la cat tp ati facut dus?
E in regula dc bb se trezeste si nu mai doarme apoi cate 3 h?
Oana si Robert Cristian (23 iulie)
Cristina_Ioana spune:
Eliza, super utila dieta aia pt alaptare, sarumanusitzele
Consi, sa iti traiasca Lucu', tizu' lu' fimiu' si sa fie sanatos!
Cristina lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
dariana spune:
O intrebare mai aiurea pt fetele inca gravidutze: voi cam la cat timp simtiti ca trebuie sa mergeti la toaleta? Ca eu m-am plictisit de drumuri asa de dese (15-30 min).
39+
Muuh spune:
oncicu eu am facut dus in a treia zi de la cezariana. Dupa m-am dat pe cicatrice cu betadina. Vezi ce iti spune si doctorul mie asa mi-a dat liber. Daca nu doarme 3 ore la rand vezi nu cumva sa ii fie foame. La al meu asa e, cand e foame nu mai doarme pana nu primeste cat sa se sature. Ia-o incet iti vei reveni si cu moralul.
Felicitari tuturor mamicilor care au mai nascut.
Miruna + Alexei
Poze
anasia spune:
dariana, scumpa, la mine este o obisnuinta sa merg atat de des la toaleta; daca mananc pepene e si mai si;
anasia 38+ Alessia
adelapop spune:
larisa sa inteleg ca se potrivesc??? ca patul nostru e mai scurt cu 10 cm dar mai lat cu 10 cm, si ma gandeam ca cele standard (120 x 60 cm) nu se potrivesc
ce bine ar fi sa nu mai alerg si pentru lenjerie...
la nume inca oscilam intre bianca-maria si ana-maria
eu avem multe variante dar sotul e mai pe classsssiiiiiccc
adelapop spune:
anasia si eu ma intreb cum rezista mamicile care au burta mare, ca nici a mea nu mi se pare mare rau si am pus 13 - 14 kg si ma dor si talpile de la greutate.......
bebelusii sunt protejati in burtica, sa vedem ce ne facem cu ei acasa pe caldurile astea
acum si tu zapacesti copilul...pana acum sa stea sa vina doctorul si acum daca stii ca vine gata poate sa iasa ...si chiar mai repede
quote:
Originally posted by anasia
buna, fetele! woow, dar chiar n-ati avut somn deloc!
azi vine dr, asa ca sper ca bebica ma va asculta si ne va face o surpriza mai devreme, ca deja nu mai pot, si n-am burtica asa de mare,dar ma omoara caldura, cum suporta bebelusii?
anasia 38+ Alessia