Mamici de iulie - august 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 14
adelapop spune:
anasia ia intreaba-l tu pe dr nostru ce parere are despre salate dupanastere....eu o sa o fac pentru ca sunt convinsa ca nu alimenntatia este cauza colicilor
pai si eu am fost in sapt 39 la munte dar sa stii ca pe la posada unde erau masinile bara la bara intepenite pe loc...ma luase asa ameteala sa nu ma apuce nasterea ca nu aveam cum sa inaintam nici macar un metru
eera sa fac pipi in strada ca nu mai plecau masinile dar am facut dupa un gard dupa ce i-am zis ca fac in masina...si a zis ca ma crede in stare ![]()
si a oborat cu mine
rusinos ce sa zic dar sanatos!
SimonaU spune:
Multumesc de raspunsuri. Eu sunt putin ingrijorata de ceea ce ar fi putut cauza lipsa de exigen de la nastere, chiar si cat de scurta si cum poate afecta asta bebele.
Adina Nicole, la spitalul judetean am nascut si eu. ERu am fost la dr. Capalna toata sarcina dar si el e plecat in concediu asa ca am nascut cu dr. Sasz recomandat de dansul. De Usurelu nu am auzit, dar nici de Sasz nu stiam pana acum. Sunt mai tineri si probabil de aceea - oricum mai zelosi poate.
La neonatlie e super OOK. Eu am o prietena doctor neonatolog si stiu de la ea ca e o sectie foarte buna. Se practica "rooming in" deci vei sta cu bebe langa tine. Ti se aduce copilul la supt in prima ora de la nastere. Nu am vazut pe nimeni sa dea spaga la asistenete pe acolo. Sunt in general tinere. Daca esti la primul bebe iti explica mai multe (oricum intreaba orice vrei), daca vad ca te descurci numai te mai verifica.
Sa iti duci haine pt bebe (cat mai subtiri si lejere ca e foarteee cald), scutece, paturica, prosoape. Pt baita au ele ce trebuie dar poti duce si de acasa ce preferi - sapun, sampon, etc
Si pentru tine - vreo 3 pachete de vata - ti se da din spital sterila de 2 ori pe zi dar nu ajunge.
Ce bine ar fi ca toate zilele sa fie ca acuma - cu bebe super cuminte :-) Dar sa vedem sapt viitoare cand poate vin colicii...
Va pup
adelapop spune:
SimonaU
eu cred ca doctorii stiu ce fac, si mai ales ca a stat cu voi permanent ....e mare lucru
larissa_79 spune:
Mamici cu bebei cu colici, la noi functioneaza Debridatul...i-am dat de ieri si deja se vad efectele. Bebelina a dormit noaptea trecuta si azi foarte bine...se mai kirceste si maraie ea...insa nicidecum ca ieri...la noi Sab Simplex si alte cele nu a functionat. Eu ii dau Debridat 1/2 lingurita ( aprox 1 ml) la 8 ore. Ceea ce nu stiu inca e daca sa i-l dau inainte sau dupa masa. Ii dau si eu cum apuc. Ieri eram disperata...azi sunt happy cand vad ca pot face ceva ptr bebelina mea...sa se simta mai bine.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
louisa spune:
adelapop, si eu oscilez intre Ana-Maria si Bianca-Maria, ciudata coincidenta!
tocmai am ascultat prognoza si ei spun ca in Europa Centrala incep sa patrunda curenti de aer mai reci, Doamne ajuta sa vina si la noi mai repede. Poate, poate.
Apa marii are 25 grade si ma gandesc cu jind la o baie in mare!
ieri am fost si noi la control din nou si la masuratori ne-a gasit de 3099g la 37 sapt si 2 zile (in conditiile in care cu o sapt si 3 zile mai inainte aveam 2500g).Nu stiu care masuratoare o fi buna, caci amandoua nu pot fi, dar nu mai imi fac probleme si ma rog la Dumnezeu sa fie bine bebelina.
ayaana, ce mai zici? la tine cat a mai iesit?
va urez o zi racoroasa
louisa
adelapop spune:
larissaaaaaaaaa pai tu crezi ca adormi chiar asa usor???
si cu burta asta mare si grea si pipi des....?
io dorm in fiecare zi ca ma trezesc ff devreme dar nu pot toata ziua
daca stau in pat se pune??? eu si la laptop sciu tot din pat...
quote:
Originally posted by larissa_79
Alo...burtici pe ultima suta de m..nu mai bantuiti pe forum..treceti la somn..ca dupa nastere...va garantez eu ca nu mai prindeti o noapte de somn full...dormiti cat puteti acum...
Poze cu Alexia
Larisasi Alexia
(13 iulie 2006)
adelapop spune:
dariana cum stam????? ceva noutati? esti curata, frezata, preattita tot??? ai sunat? ce faci?
larissa_79 spune:
adela..se pune si statul in pat. Mi-e dor si mie de burticaaa...pana acum nu mi-a fost...azi m-a apucat...eu de cand sunt fara burta...suport caldurile mult mai usor..ma simt sprintena ca o caprioara desi mai am vreo 7 kg in plus. Burtica insa...nu mai am aproape deloc deloc...eu is genul care slabesc sus cand slabesc...mi-a ramas insa fundul mare si soldurile 

Poze cu Alexia
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
adelapop spune:
eeee pai atuni sunt cumintica
nici nu prea mai pot ta in picioare sau fund, simt cum preseaaza pitica pe col
nu mai ai mult - 7 kg in plus, nasol ca au ramas pe fund si picioare
si eu tot asa o sa fiu ca am facut niste bulane 

dar cum ne lasa doctorul bag masaje ca nu se poate - ma simt groaznic
quote:
Originally posted by larissa_79
adela..se pune si statul in pat. Mi-e dor si mie de burticaaa...pana acum nu mi-a fost...azi m-a apucat...eu de cand sunt fara burta...suport caldurile mult mai usor..ma simt sprintena ca o caprioara desi mai am vreo 7 kg in plus. Burtica insa...nu mai am aproape deloc deloc...eu is genul care slabesc sus cand slabesc...mi-a ramas insa fundul mare si soldurile
Poze cu Alexia
Larisasi Alexia
(13 iulie 2006)

, sa vedem la care ramanem